اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
    برنامه ی شما هم درست بود
    همین الان برنامه ی شما رو هم ریختم اون هم درست بود
    فقط برنامتون کامل نیست باید کاملش کنید تا بتونید ساعت رو تنظیم کنید موفق باشید . البته من هم برنامه رو کامل نکردم فقط میخواستم ببینم مشکل کجاست که خدارو شکر مشکلی نیست .
    بگر ببین مشکل کجاست . احتمالا توی پی سی بی یه جا اشتباه کردی . احتیاجی هم نیست برای تحویل پروژه کریستال رو سیم بندی کنید
    مقاومت ها هم 10 کیلو هستند که این هم چیز خاصی نیست ببین ایراد کجاست که مگا هشت نمیتونه دریافت کنه . بعید میدونم ای سی سوخته باشه .
    اگر بازم مشکلی بود خبر بده ببین کجا اشتشباه کردی .
    یعنی حتما اون قسمت تنظیم رو باید بزارم؟؟؟
    آخه پروژم ساعت نیس آکواریوم هوشمنده که توی یه ساعت خاصی باید پمپا رو قطع و وصل کنه
    یعنی دیگه تنظیم ساعت نمیخواد

دیدگاه

یه چیزی فهمیدم 1307 راحت می سوزه
      سه تا ای سی داشتم دوتا قبلا سوخته بود گویا
      یکیش هم همین الان سوخت
      یه چیزی متوجه شدم ای سی بکاپ رو که وصل کردی دیگه قطعش نکن فقط زمانی میتونی قطعش کنی که ولتاژ تغذیه رو هم قبلش قطع کنی
      اگر ولتاژ تغذیه قطع نباشه و شما ولتاژ بکاپ رو قطع کنید ای سی سریع داغ میکنه و می سوزه
      البته دلیل ش رو من نمیدونم ولی شاید به این دلیل باشه که مقاومت های بکاپ 10 کیلو بودند شاید هم به این ربطی نداره ولی شما این کارو هیچ موقع انجام نده هیچ موقع ولتاژ بکاپ رو زمانی که تغذیه توی مدار می باشد قطع نکن . اصلا ولتاژ بکاپ رو نباید قطع کرد یه چیزیه که همیشه باید باشه واسه همین هم بهش بکاپ میگند .
      خلاصه دیگه ای سی ندارم و بعید میدونم 1307 توی شهر مون هم باشه یادمه یکی از دوستام اومد از من این ای سی رو گرفت چون توی شهرمون پیدا نکرده بود و من هم از اینترنت سفارش دادم . ولی باز مجدد باید سفارش بدم .
      موفق باشید .
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

یکیش هم همین الان سوخت
        یه چیزی متوجه شدم ای سی بکاپ رو که وصل کردی دیگه قطعش نکن فقط زمانی میتونی قطعش کنی که ولتاژ تغذیه رو هم قبلش قطع کنی
        اگر ولتاژ تغذیه قطع نباشه و شما ولتاژ بکاپ رو قطع کنید ای سی سریع داغ میکنه و می سوزه
        البته دلیل ش رو من نمیدونم ولی شاید به این دلیل باشه که مقاومت های بکاپ 10 کیلو بودند شاید هم به این ربطی نداره ولی شما این کارو هیچ موقع انجام نده هیچ موقع ولتاژ بکاپ رو زمانی که تغذیه توی مدار می باشد قطع نکن . اصلا ولتاژ بکاپ رو نباید قطع کرد یه چیزیه که همیشه باید باشه واسه همین هم بهش بکاپ میگند .
        خلاصه دیگه ای سی ندارم و بعید میدونم 1307 توی شهر مون هم باشه یادمه یکی از دوستام اومد از من این ای سی رو گرفت چون توی شهرمون پیدا نکرده بود و من هم از اینترنت سفارش دادم . ولی باز مجدد باید سفارش بدم .
        موفق باشید .
        نه چون من pcb زدم این مشکله واسم پیش نمیاد شایدم ds1307 سوخته باشه نمیدونم.فردا میرم به جینشو میخرم دوباره امتحان میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masoud0711
          یعنی حتما اون قسمت تنظیم رو باید بزارم؟؟؟
          آخه پروژم ساعت نیس آکواریوم هوشمنده که توی یه ساعت خاصی باید پمپا رو قطع و وصل کنه
          یعنی دیگه تنظیم ساعت نمیخواد
          با خودتونه
          البته من درست نمیدونم شما میخوای چیکار کنی ولی خوب تنظیم باشه بهتره اون طوری مثلا اگر شما بخوای ساعت 8 قطع یا مثلا وصل باشه کافیه مقدار 8 رو فقط بخونی در ضمن یک ساعت هم سیستمت داره .
          ولی الان مشکل اصلی جواب گرفتنن می باشد .
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

یکیش هم همین الان سوخت
            موفق باشید .
            فکر نکنم قطع و وصل کردن تغذیه باعث سوختن آی سی بشه.
            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
              فکر نکنم قطع و وصل کردن تغذیه باعث سوختن آی سی بشه.
              سلام
              کاری نداره امتحان کن اون موقع نتیجه رو بیا به ما بگو
              تغذیه توی مدار باشه بعد شما ولتاژ منفی بکاپ 1307 (ولتاژ سه ولتی ) رو قطع کن بعد یک ثانیه می بینی 1307 شروع به داغ کردن می کنه .
              ما که این طوری متوجه شدیم شاید هم مربوط به مقاومت های پول پ بود اخه من 47 کیلو نداشتم 10 کیلو گذاشتم .

دیدگاه

سلام
                کاری نداره امتحان کن اون موقع نتیجه رو بیا به ما بگو
                تغذیه توی مدار باشه بعد شما ولتاژ منفی بکاپ 1307 (ولتاژ سه ولتی ) رو قطع کن بعد یک ثانیه می بینی 1307 شروع به داغ کردن می کنه .
                ما که این طوری متوجه شدیم شاید هم مربوط به مقاومت های پول پ بود اخه من 47 کیلو نداشتم 10 کیلو گذاشتم .
                قطع تغذیه با قطع ولتاژ مثبت انجام میشه نه منفی. با قطع ولتاژ منفی شما هنوز داری به آی سی ولتاژ میدی.
                راستی من دیگه با ds1307 کار نمی کنم. به جاش از ds1390 استفاده می کنم. این آی سی امکاناتش بیشتره. شارژر باطری هم تو خودش داره.
                در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                  قطع تغذیه با قطع ولتاژ مثبت انجام میشه نه منفی. با قطع ولتاژ منفی شما هنوز داری به آی سی ولتاژ میدی.
                  راستی من دیگه با ds1307 کار نمی کنم. به جاش از ds1390 استفاده می کنم. این آی سی امکاناتش بیشتره. شارژر باطری هم تو خودش داره.
                  اگه توی محله ی شما ولتاژ منفی رو قطع میکنند و هنوز هم مداراتون کار می کنه مربوط به محله خودتون می باشد والا ما تا جایی که میدونیم ولتاژ منفی یا مثبت در مدار قطع بشه دیگه مدار کار نمی کنه . :eek:
                  به هر حال این چیزیه که من مشاهده کرده ام . خیلی راحته می تونید فقط امتحان کنید .
                  و من این حرف جهت اطلاع دوستان زدم من که کسی رو مجبور به قبول کردن حرفم نکردم .
                  هر کی خواست قبول کنه هرکی هم نخواست قبول نکنه اگر هم شک دارید امتحان کنید بعد نتیجه رو اینجا ذکر کنید .
                  من فقط اتفاقاتی رو که افتاده ذکر کرده ام .

دیدگاه

اگه توی محله ی شما ولتاژ منفی رو قطع میکنند و هنوز هم مداراتون کار می کنه مربوط به محله خودتون می باشد والا ما تا جایی که میدونیم ولتاژ منفی یا مثبت در مدار قطع بشه دیگه مدار کار نمی کنه . :eek:
                    به هر حال این چیزیه که من مشاهده کرده ام . خیلی راحته می تونید فقط امتحان کنید .
                    و من این حرف جهت اطلاع دوستان زدم من که کسی رو مجبور به قبول کردن حرفم نکردم .
                    هر کی خواست قبول کنه هرکی هم نخواست قبول نکنه اگر هم شک دارید امتحان کنید بعد نتیجه رو اینجا ذکر کنید .
                    من فقط اتفاقاتی رو که افتاده ذکر کرده ام .
                    اول از همه هیچوقت منفی را قطع نمی کنند. تو سیم کشی فیوز سر راه مثبت هست. فاز از کلید باید رد بشه و نه نول و هزاران مورد دیگه. اگه یک مدار ساده را نگاه کنین شاید با قطع منفی از مدار ، جریان قطع بشه ولی در این مورد ds1307 فکر کنم اشتباه می کنین چون شما احتمالا علاوه بر منفی باطری منفی تغذیه را هم قطع می کنین.
                    دوم اینکه کاری را که شما می گین در طی سالیان گذشته بارها و بارها انجام دادم و چیزی که شما می گین را مشاهده نکردم. حالا اگه شما اصرار بر قبول حرفتون دارین من تسلیم میشم. شاید این آی سی ds1307 تو محله شما اینطوری رفتار می کنه.

دیدگاه

قطع شدن منفی باطری هیچ مشکلی نداره (به شرطی که باقطع شدن منفی باطری از مدار با جای دیگه ای اتصال پیدا نکنه)
                      ولی اگه منفی خود ds1307 قطع بشه احتمال سوختن هست چون ممکنه مسیر جریان از پایه های دیتا برقرار بشه و ...
                      کلاً برای خاموش کردن هیچ چیپی منفی اون را قطع نکنید
                      بعضی وقت ها قطع شدن منفی(گراند) IC فاجعه بار هست مثل GND رگولاتور ها :mrgreen:

موفق باشید
                      امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

منم 2 سال پیش وقتی برای اولین بار این تاپیک را خوندم فکر می کردم عجب کار مشکلی هست ولی بعد از کار عملی متوجه شدم که چیز خاصی وجود نداره. کلیه مطالب لازم در دیتاشیت آی سی آورده شده. فقط نیاز به دقت هست. و البته تمامی این مشکلات از بی دقتی به وجود میاد. خیلی ساده تر از این حرفاست.

دیدگاه

ٍآقا مسعود توی محله ی شما هنوز مشکل وجود داره آیا ؟ آقا مسعود زود سریع محله تو عوض کن شاید به نتیجه رسیدی :mrgreen:
                          من میگم پی سی بیت ایراد داره ؟ این مدار رو میتونی سریع روی برد برد ببندی روی برد برد ببند بعد ببین . در اون صورت اگه جواب گرفتی دیگه مطمئن میشی مشکل از پی سی بیه .

دیدگاه

خب چرا با C نمینویسی؟
                            تازه خود کدویژن هم لایب ش رو داره. ds1307.h
                            خیلی هم راه اندازیش راحته. ضمن اینکه من داشتم هدرفایل واسه تبدیله میلادی به مشسی رو مینوشتم، برنامم کامل بود تقریبا ولی یه مشکل توی نمایش و ضرب اعداد بزرگ داشتم.بعدش هم دیگه حوصلم سر ورفت.
                            گذاشتم کنار
                            ولی اگه کمک خواستی توی تبدیل می تونم الگوی کلیش رو بهت بدم
                            یا حق

دیدگاه

مشکل ما اینه که داریم به جای اینکه زبون لال رو از مادرش (دیتا شیت کارخانه ) بپرسیم داریم از درو همسایه کمک میگیریم
                              بله کمک از انجمن برای معرفی نمونه کد مناسبه ولی حتی ادم های حرفه ای نمونه کد رو هم بلدن با بلوک دیاگرام ادرسو ... بنویسن
                              اولین ایجاد کننده این تاپیک من بودم فک میکردم خیلی سخته راه اندازیش
                              ولی خیلی اسون تر از این حرف ها بود
                              انشتین میگه :
                              مثال زدن یکی از راه های اموزش نیست تنها راه اموزش هست
                              مثال من اینه :
                              مشکل من با این قطعه این بود که
                              بعد از در اوردن باطری و ریست کا 1307 دیگه شمارش انجام نمیداد و روی 00:00:00 میموند
                              حالا چارش چی بود
                              بعد از کلیی گشتن توی دیتا شیت متوجه شدم برای شروع شمارش باید ثانیه مقداری غیر از 0 نوشته بشه
                              :rolleyes:
                              ظاهرا اسون به نظر میاد ولی همیشه ارزوم بود کاش سواد زبان انگلیسی بیشتری داشتم :redface:
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

ٍآقا مسعود توی محله ی شما هنوز مشکل وجود داره آیا ؟ آقا مسعود زود سریع محله تو عوض کن شاید به نتیجه رسیدی :mrgreen:
                                من میگم پی سی بیت ایراد داره ؟ این مدار رو میتونی سریع روی برد برد ببندی روی برد برد ببند بعد ببین . در اون صورت اگه جواب گرفتی دیگه مطمئن میشی مشکل از پی سی بیه .
                                مشکل من که هنوز پا برجاس روی برد بورد هم بستم ولی نشد که نشد حتما مشکل از برنامه ای هست که نوشتم.
                                فعلا قید ساعت رو زدم ولی ایشالله هفته دیگه هر جوری شده راش میندازم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...