مشکل من که هنوز پا برجاس روی برد بورد هم بستم ولی نشد که نشد حتما مشکل از برنامه ای هست که نوشتم.
فعلا قید ساعت رو زدم ولی ایشالله هفته دیگه هر جوری شده راش میندازم
احسنت به این پشتکار
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
مشکل من با این قطعه این بود که
بعد از در اوردن باطری و ریست کا 1307 دیگه شمارش انجام نمیداد و روی 00:00:00 میموند
حالا چارش چی بود
بعد از کلیی گشتن توی دیتا شیت متوجه شدم برای شروع شمارش باید ثانیه مقداری غیر از 0 نوشته بشه
:rolleyes:
ظاهرا اسون به نظر میاد ولی همیشه ارزوم بود کاش سواد زبان انگلیسی بیشتری داشتم :redface:
یعنی بهتره اول برنامه ثانیه رو با مقداری غیر صفر مقدار دهی کنیم درسته ؟
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
ds1307 اگه مقدار ثانیه ش بیشتر از 59 بشه جلو نمیره و اگه باتریش قطع بشه به صورت پیشفرض و00:00:80 نشون میده که این به شما نشون میده باتریش قطع شده و داده های RAM بی اعتباره برا جلو رفتن مقدار 00:00:00 تنظیم کنید البته تو شروع برنامه یه if بزارید چک کنه اگه بیشتر از 59 بود بعد صفر کنه
جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
سلام دوستان
من یه تحلیل دارم وبراساس اون اومدم این برنامه رو موقعی کع میخوایم برای اولین بار آیسی رو راه اندازیش کنیم نوشتم واتفاقا راه اندازی شدوتحلیل من اینه که برای اولین بار هر عددی میتونع داخل رجیستر ثانیه قرار بگیره تا راه اندازی بشه واینم برنامه ..این تحلیل من درسته یانه ..لطفا توضیح جامعی بدبد
ممنون
If C <> 12 Then این برنامه فقط یک بار تا زمانی که دوباره میکرو پروگرام شد اجرا میشه
I2cstart
I2cwbyte Ds1307w
I2cwbyte 7
I2cwbyte 00010000
I2cstop
Second = 0
I2cstart
I2cwbyte Ds1307w
I2cwbyte 0
I2cwbyte Second
I2cstop
C = 12
End If
سلام
میشه توضیح بدین چطوری مشکل باطری بک پا رو حل میکنید
یه یه نمونه برنامه به بان سی بمیشهبزارید که توش کار کردن با باطری بک اپ رو لحاظ کردین
مشکل من اینجاست که من این برنامه رو نوشتم
سلام دوستان کسی تونست رجیستر am pm و 24 و 12 رو کنترل کنه ؟ :read:
من سعی کردم ولی وقت اضافه برای برنامه نویسی نداشتم ! بیخیال شدم
بهترین راه برای am pm خود میکرو کنترلر هست شما دیتا مهمولی 0 تا 23 رو دریافت کنید با چند شرط نوع نمایش خود را تغیر بدید
با سلام
یک اتفاق جالب برام افتاده که در این دو سالی که با این آی سی کار می کنم برام پیش نیومده بود
من موقع کار با این آی سی گاهی پیش اومده که زمان رو دقیق نشون می ده ولی ناگهان ثانیه تند تند می شه و تقریبا هر دو ثانیه رو در یک ثانیه نشون می ده بعد از حدود یک دقیقه ثانیه اش کند می شه
یعنی هر ثانیه اش مثلا دو ثانیه می گذره بعد هر چه پیش می ریم کند و کند تر می شه و بعدش از کار می ایسته
به نظرت مشکل از کجاست؟
ممنون
من قبلا با این آی سی کار کرده بودم
و بدون مشکل راه اندازیش کرده بودم
ولی تازه گیها که میخوام راه اندازیش کنم کار نمیکنه و فقط صفر نشون میده
برای همین ثانیه رو با یک مقدار دهی کردم ولی درست نشد در نتیجه دقیقه و ساعت رو با یک عدد خاصی مقدار دهی کردم بعد راه افتاد و شروع به کار کردن کرد و این یک مشکلیه که اگه برق قطع بشه باز مجدد همه چیز خراب میشه و از همون مقدار شروع به نوشتن می کنه البته این مشکل رو فک کنم بشه با گذاشتن یک کلید حل کرد .
در صورتی که قبلا یک چنین مشکلی نداشتم ؟
ایا این ای سی های 1307 باهم فرق می کنند ؟
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
دوستان من این آی سی رو با ال سی دی راه اندازی کردم مشکلی نداشت.ولی یه ساعت بزرگ با ال ای دی را انداختم کار نکرد ک نکرد بعد 8 ماه تازه امروز راه افتاد.البته پیوسته کار نمیکردم .یا کلا 0 نشون میداد یا یدونه 1 یا 85 85 .مدارم کاملا سالم بود و قسمت های دیگه کار میکرد به جز این.تا اتفاقی پایه های 3 و 2 اتصال کوتاه شد ک کار کرد.و الان چند ساعتی هست ک مدار بدون مشکلی داره کار میکنه.دلیل خواصی میتونه داشته باشه این.چند نفر از دوستا بودن ک مشکلشون حل نمیشد مثل من.اگه می تونن امتحان کنن اینو
حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت
دوستان من این آی سی رو با ال سی دی راه اندازی کردم مشکلی نداشت.ولی یه ساعت بزرگ با ال ای دی را انداختم کار نکرد ک نکرد بعد 8 ماه تازه امروز راه افتاد.البته پیوسته کار نمیکردم .یا کلا 0 نشون میداد یا یدونه 1 یا 85 85 .مدارم کاملا سالم بود و قسمت های دیگه کار میکرد به جز این.تا اتفاقی پایه های 3 و 2 اتصال کوتاه شد ک کار کرد.و الان چند ساعتی هست ک مدار بدون مشکلی داره کار میکنه.دلیل خواصی میتونه داشته باشه این.چند نفر از دوستا بودن ک مشکلشون حل نمیشد مثل من.اگه می تونن امتحان کنن اینو
دیدگاه