آقا چه جور می شه هند شیکینگ پورت rs232 رو با avr انجام داد ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
RTS handshaking با AVR
Collapse
X
-
پاسخ : RTS handshaking با AVR
نوشته اصلی توسط baby_1آقا چه جور می شه هند شیکینگ پورت rs232 رو با avr انجام داد ؟
اولا اینکه زبان برنامه نویسی شما چیه؟
دوما توی بیسکام یه سرچ بزن مطالب مورد نیاز رو بهت میگه
مطلب دیگه ای بود مطرح کندر دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم انچه تو بنمایی
-
آقا زبان برنامه نویسی بسکام ، گشتم ولی چیزی پیدا نکردم نوشته بودن به 2 پورت دیگه ی max232 یا یه آی سی مبدل دیگه باید برای میکرو وصل کنم و پایه های مربوطه رو کنترل کنم ، آقا تو برنامه نویسی و تعریف اینها داخل بسکام چه کار باید بکنم؟ به صورت پیش فرض چیزی هست؟هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
دیدگاه
-
سلام به دوستان عزیز . اقا منم یه مشکل برام پیش اومده میدونم تنها راه حلش استفاده از همین هند شیکینگ. اگر کسی پیاده سازی سخت افزاری این روش با میکرو رو انجام داده خواهشن یه راهنمایی بکنه.موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآای.
دیدگاه
-
دوستان عزیز کسی دربارهی استفاده از پروتکل هند شیکینگ سخت افزاری در ارتباط میکرو و کامپیوتر مطلبی نداره. در قسمت پیاده سازی از طرف میکرو نمیدونم باید چه کاری کنم. :angry: :angry: :angry:موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآای.
دیدگاه
دیدگاه