اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت خروجی AVR?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت خروجی AVR?

دوستان من میخوام این کار رو انجام بدم

خروجی AVR ام یک لامپ فلاشر رو روشن کنه
    2راه به ذهنم رسیده هرکدوم بهتره بگید و هرکدوم اشتباه بگید و کلا اگر راه اصولی تری هیت بگید اون کار رو انجام بدم

1
    خروجی AVR رو تقویت کنم و بدم به اون لامپ
    که فکر میکنم باید با یک وسیله ای خروجی ام رو ایزوله کنم از اون لامپ چون جریان بالایی میکشه

2
    خروجی AVR رو تقویت کنم و بعد بدم به 1 رله

ببخشید سوالاتم پیش پا افتادن سوادمون کمه هنوز

پاسخ : تقویت خروجی AVR?

اگه لامپ مورد استفاده 220 ولته که رله شاید مناسب نباشه. آخه بعد از یه زمانی که سوئیچ کنه پلاتیناش خال میندازه و دچار مشکل میشی. و اگر هم از تری آی استفاده میکنی حتما از اپتی کوپلر استفاده کن تا به طور کامل ایزوله بشه که میکروت نسوزه.
    چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

مجتبی بهادر جان شما واقعا به من لطف دارید

والله حقیقتش اینه که دارم به این فکر میکنم که اگر بخوام یک فلاشر با برق ماشین درست کنم بهترین متود چیه؟

12 ولت که تغذیه هست از باتری ماشین دارمش
      یک رگولاتور هم میزارم تا 12 بشه 5 برای تغذیه میکرو

حالا اگر بخوام یک فلاشر با قدرت بالا که باتری خود ماشین بشه تغذیه، چکار باید کنم؟
      با زدن کلید که دستور روشن شده رو میفرستم ولی حالا چطور این Led رو به یک فلاشر پر قدرت تبدیل کنم؟

رله بزارم خروجی avr و بوبین رله رو تغذیه کنم باش بعد رله ر روی کنتاکتاش از خروجی باتری بدم و وقتی که فرمان avr میاد و رله عمل میکنه از خروجیش بره برای فلاشر یا کاری دیگه کنم ؟ منظورم اینه که از خود avr ترانزیستور بزارم و بایاسنگ کنم تا تقویت بشه و بتونم فلاشرم رو روشن کنم؟
      یا اینکه ؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

یک پایه از AVR رو به عنوان خروجی بده به یه مقاومت 10 کیلو و بعد به بیس یه ترانزیستور. بعدش از خروجی ترانزیستور بده به رله. از خروجی رله هم به عنوان سوئیچ استفاده کن. ضمنا اگه فقط یه فلاشر معمولی میخوای از مدار چشمک زن استفاده کن که نهایتا 1000 تومن هزینه داره. و مدارشم خیلی کوچیکه. از دیود هرز گرد هم استفاده کن

دیدگاه

بهتره رله چی و چه رنجی باشه ؟

با این مقاومت 10کیلو و بایاسی که انجام میده برام چقدر مگه خروجی میده که یک رله رو تغذیه کنه؟
          1 طبقه تقویت کننده دیگه نیاز نداره؟

اگر بخوام از باتری مایشن ولتاژ تغذیه بگیرم و فلاشرم هم چیز قوی ای باشه باز هم مدار چشمک زن کافیه؟
          http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1+LED+%DA%86 %D8%B4%D9%85%DA%A9+%D8%B2%D9%86&SSOReturnPage= Check&Rand=0

این مدار خوبه ؟؟

دیدگاه

؟

دیدگاه

اینو امتحان کن. به جای لامپ میتونی رله بذاری و تا 10 آمپر ازش بکشی. رله 12 ولتی باشه هاhttp://rapidshare.com/files/381520290/a.bmp.html

دیدگاه

سلام دوست عزیز مطمئنان استفاده از رله گزینه خوبی برای فلاشر نیست چون عمر رله بر اثر کلید زنی زیاد بسیار کم میشه شما باید از خاصیت کلید زنی ترانزیستور استفاده کنی وبرای بارها با جربان زیاد باید از چند ترانزیستور خاص با هیت سینک استفاده کنی :
                مثلا ترانزیستور (tip41(npn ولتاژ 40 ولت و جریان 6 امپر رو جواب میده یا اگر کارت خیلی بیشتر از اینا بود ازpower fet ها مثل irf640 استفاده کن که ولتاژ 200 ولت و جریان 18 امپر روجواب میده . از این روش حتی میتوانی از خاصیت pwm میکرو برای بار های القایی استفاده کنی . تلفات صفر وعمر زیاد خاصیت مهم این روش است . حتما اگر بار القایی استفاده میکونی از یک دیود مناسب در دوسر بر استفاده کن و برای محافظت میکرو و ... ازایزو کوپلر ها استفاده کن

موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X