سلام به همگی . موضوع از این قراره که من چند تا رم SD دارم می خواستم از انها به جای mmc استفاده کنم و از همین کتابخونه هایی که برای mmc نوشته شده برای codevision ٫ استفاده کنم . آیا این کار رو می تونم انجام بدم یا نه ؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام به همگی . موضوع از این قراره که من چند تا رم SD دارم می خواستم از انها به جای mmc استفاده کنم و از همین کتابخونه هایی که برای mmc نوشته شده برای codevision ٫ استفاده کنم . آیا این کار رو می تونم انجام بدم یا نه ؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز درباره این موضوع توی انجمن بارها بحث شده ، یه سرچ کوچک بزنی دربارش کلی مطلب پیدا میکنی
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم انچه تو بنمایی
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دوست گرامی، پاسخ پرسشت شاید یک کلمه ای باشه، ولی اگه اون یک کلمه <آره> باشه شما میای میپرسی چجوری!
/
من خوب متوجه پرسشت نشدم، شما میخوای SDRAM که همون ماژولهای رم قدیمی کامپیوتر هست رو با کتابخونه ام ام سی راه بندازی یااینکه چندتا (بقول بازاریا) رم موبایل یا همون سریهای SD/miniSD/microSd رو با یه میکرو راه بندازی
اگه اولی درسته که بعید میدونم امکانپذیرباشه، چون پروتکلاشون فرق میکنه، یکی سریاله یکی پارالل و ...
ولی اگه دومی درسته احتمال زیاد میشه، من تو نت دیدم که پایه های چیپ سلکت چندتا کارت رو به پایه های مختلف یه میکرو وصل کردن و راه انداختن، ولی تجربه عملی ندارم
دیدگاه