اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری در مورد صفحه لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک فوری در مورد صفحه لمسی

سلام دوستان . من یه صفحه لمسی مثل شکل زیر خریدم . دو تا مشکل دارم .
    1 ) ترتیب پایه ها رو درست نمیدونم .
    2 ) صفحه لمسی رو روی LCD چسبوندم و وقتی اون رو به ADC میکرو وصل میکنم ، و میخوام نقطه فشرده شده رو روی LCD برام روشن کنه ، نقطه روشن شده با نقطه فشرده شده فاصله داره. درضمن با اینکه صفحه و LCD هر دو 128 * 64 هستند ، ولی آخرین نقطه صفحه لمسی تقریبا وسط LCD رو روشن میکنه .

اینم برنامه .

$regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 8000000
    $lib "glcdKS108.lbx"
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto
    Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portb , Controlport = Portc , Ce = 3 , Ce2 = 4 , Cd = 0 , Rd = 1 , Reset = 5 , Enable = 2

Dim X As Word , Y As Word

Enable Adc

Stop Adc

Cls

Do

Config Porta.0 = Output
    Config Porta.1 = Input
    Config Porta.2 = Output
    Config Porta.3 = Input

Set Porta.0
    Reset Porta.1
    Reset Porta.2
    Reset Porta.3

Start Adc

X = Getadc(1)

X = X / 8

Stop Adc

Waitms 10

Config Porta.0 = Input
    Config Porta.1 = Output
    Config Porta.2 = Input
    Config Porta.3 = Output

Reset Porta.0
    Set Porta.1
    Reset Porta.2
    Reset Porta.3

Start Adc

Y = Getadc(2)

Y = Y / 16

Stop Adc

Pset X , Y , 255

Loop

End

خواهشا اگه میدونید دریغ نکنید .

[glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

پاسخ : کمک فوری در مورد صفحه لمسی

سلام
    من توضیح کاملی در غالب یک فایل PDF همین جا گذاشتم.search کن پیدا میکنی بسیار کامل
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

ممنون حمید جان از اینکه جواب دادی . مقاله خوبت رو خوندم اما هنوز مشکلم حل نشده . لطفا بگو که چرا صفحه لمسی تمام صفحه LCD رو پوشش نمیده . من خودم فکر میکنم یا سیم های لمسی رو اشتباه میزنم یا ADC خوب کار نمیکنه یا ولتاژ مرجع اون رو اشتباه میدم . در ضمن یه مشکل دیگه اینکه وقتی من با قلم یه خط نازک روی صفحه لمسی میکشم ، روی LCD یه خط ضخیم میکشه با یه سری نقطه اضافی کنار های LCD .
      پروژه من یه دفتر نقاشی دیجیتاله .
      [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

صفحه لمسب همه قسمت ها رو خیلی خیلی خوب ساپورت میکنه حتی من تو یک پروژه کلید 2m در 2m گذاشتم و به خوبی جواب میده.فقط قسمتهای رنگی دورش رو ساپورت نمیکنه.حتما هم 2 تا مقاومت رو ورش قرار بده.اینکه چند پیکسل میزنه به خاطر lcd هاست.ولی با برنامه نویسی تا حدودی میشه حد رو به صفر نزدیک کرد.خروجی این صفحات خیلی ثابت و خوبه و نوسان خیلی خیلی کمی داره.تو سیستمهای حرفه ایی مثل موبایل ها مثل ما مختصات رو نمیدن که هر وقت رو اون خورد یه کاری انجام بشه.برای اولین بار که یک موبایل رو میخری و روشن میکنی 5 تا + رو که در وسط و 4 طرفه لمس میکنی که CPU سیستم تشخیص بده از چه مختصات تا چه مختصاتی تحت ساپورت هست.حالا CPU میدونه که که هر کیلیدی که رو صفحه رد میشه چه مختصاتی داره بعد مختصات نقطه فشرده شده رو با اون تطبیق میده.بخاطر اینه که تو صفحه موبایل هر جا رو به سرعت فشار بدید سیستم تشخیص میده
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

من میخوام از این صفحه بجای موس استفاده کنم از دوستان کسی چیزی سراغ داره
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X