اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از 2میکرو یا 1 میکرو؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از 2میکرو یا 1 میکرو؟

سلام دوستان

من به جایی رسیدم توی پروژه ام که میبینم ورودی هام داره زیاد میشه و خروجی هام هم بالطبع بیشتر... در صورتیکه زمانی که انتخاب کردم میکرو ام رو فکر نمیکردم که ورودی و خروجی هام اینقدر زیاد بشن

حالا از حظار محترم سوال دارم:
    (البته سوال رو کلی میپرسم وبعد خودم جزئی نتیجه گیری میکنم چون میخوام مفهوم رو بهتر یاد بگیرم نه اینکه فعلا کارم راه بیوفته!)

1 آیا بهتره که میکروی اولی رو که انتخاب کردم با میکروی جدیدی جایگزین کنم که تعداد پایه های بیشتری داره؟(فرض کنید 28 پین دارم و نیاز به پایه های بیشتر دارم)
    2 آیا اگر میکرویی که انتخاب کردم 40 پایه باشه و هنوز هم در بهترین شرایط استفاده از وروردی و خروجی ها (مثلا برای کیبورد 4 پایه، برای LCD 6 پایه و ... خلاصه منظورم اینه که استفاده بهینه کرده باشم) پایه کم آورده باشم بهتره که 1 فکری دیگه کنم و مثلا برم AVR مدل های TQFP 60 پایه انتخاب کنم یا باز هم اتصال 2 میکرو به هم رو پیشنهاد میکنید؟
    3 حالا سوال بعدی اینه که اگر جواب استفاده از 2 میکرو هست بهترین روش انتقال اطلاعات چی هست؟ مثلا اگر بخوام یک AVR پایه های ورودیم باشه و دیگری پایه های خروجی....

---------------پاورقی--------------
    دوباره توضیح بدم من MEGA8 انتخاب کرده بودم... ولی سوال رو کلی میپرسم که اصل قضیه رو بفهمم و راه افتادن کارم توی این برهه از زمان برام مهم نیست...

پاسخ : استفاده از 2میکرو یا 1 میکرو؟

چرا از چندتا لچ استفاده نمیآ‌کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid67
      چرا از چندتا لچ استفاده نمیآ‌کنید؟
      به نظر من هم از چند تا لچ و مالتی پلکسر استفاده کنی به صرفه تره تا این که یه میکرو دیگه بزاری البته باز هم به نوع ورودی و خروجی هات هم بستگی داره
      A-Hosseini

دیدگاه

1 من نمیدونم لچ چیه؟

2 من 3تا سوال پرسیده بودم که هرکدوم 1 جواب داره...

3 ممنون بابت راه حل ولی میشه توضیح بدید مالتی پلاکسر و لچ چی هستن؟

دیدگاه

یه نگاهی بنداز:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=search2

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=search2;params=eJwtkU1Ow0AMhe_Cho 0XY89f5jRRm4xUUGhQGoqQcgUOyU34XHVh-fnl-dmenOb76Tr1-Xg9wvFynDdHKqZNolgBlUI1iIUgZnBmolpEQxMtA9HEIt9igg-iltGiC57pzXiEip46wat7ug85GznjATY0xWfgm_E0vDOBlwa80 WuFR6MRbSIX72WXhC45RpeoMz3ZcZTmqxPQlioBzoxJWAUsB84 ZkPsJ6mM8qKsHuGJb_QzWamBfy094nEpvhBvwaR6cE-Aa2ujf3DcJI4xtjGsGHqFUHvp2Wb_Haf34XPreeXKnvs7vfdrH 9br8PJl120FbX_rjLz2pcX7boOd-m5zpp226UP_9_gNN8m_y;start=0
          A-Hosseini

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X