با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.من میخوام که با میکروی atmega32 و صفحه کلید 4*4 و lcd کاراکتری 2*16 برنامه ای بنویسم که یک عدد 2 یا 3 رقمی را از صفحه کلید بگیره و در سطر اول نمایش بدهد که اگر این عدد زوج بود جلو آن( در سطر اول ) کلمه زوج ( به انگلیسی ) نمایش داده بشه و نصف آن عدد در سطر دوم نشان داده بشه و اگر این عدد فرد بود جلو آن ( در سطر اول ) کلمه فرد ( به انگلیسی ) نمایش داده بشه و باقیمانده و خارج قسمت تقسیم بر 2 آن عدد در سطر دوم نشان داده بشه.من اینجا مشکل دارم که چه جوری باید تو برنامه ( بسکام )
معلوم کنم که فقط 2 یا 3 رقم را از صفحه کلید بگیره و مثلا با زدن دکمه OK جواب را نمایش بدهد.تو برنامه میتونم با دستور getkbd کار کنم ولی همینجا مشکل دارم که چه جوری برنامه را محدود کنم که فقط 2 یا 3 عدد را از صفحه کلید بگیره.امیدوارم که فهمیده باشید.
معلوم کنم که فقط 2 یا 3 رقم را از صفحه کلید بگیره و مثلا با زدن دکمه OK جواب را نمایش بدهد.تو برنامه میتونم با دستور getkbd کار کنم ولی همینجا مشکل دارم که چه جوری برنامه را محدود کنم که فقط 2 یا 3 عدد را از صفحه کلید بگیره.امیدوارم که فهمیده باشید.
دیدگاه