اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد مشکلات عجیب میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد مشکلات عجیب میکرو

سلام، با این که تا حالا خیلی پروژه ای کار کردم ولی خیلی تو زمینه ی عملی بی تجربه ام . سه تا سوال واسم پیش اومده، میخواستم هر کی دلیلشو میدونه ، خیلی دقیق و با استدلال جواب بده ، بدون اما و شاید ،(به احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه چون من انقدری کار کردم که به عملکرد فیوز بیتها و پروگرمینگ آشنا باشم ، یعنی دیگه میدونم که وقتی cksel رو 1111 میذاری میره رو فرکانس بالا واگه ckopt رو هم 0 کنی این عملکرد بهتر میشه، پس لطفا نمی خواد تو جواباتون این دلیلای آبکی باشه ) ممنون میشم. :job:

1)من یه مگا 32 خریدم ، یه مدت با هر فرکانسی کار میکرد ، اما خیلی اتفاقی و بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته
    یا حداقل اینکه من نمیدونم اون اتفاق چی بوده دیگه تو فرکانسهای بالای 4 مگا هرتز کارکرد درستی نداره یعنی پروگرم میشه اما درست کار نمیکنه، میخواستم دلیلشو بدونم.

2)برای یه مگا 16 من هم یه اتفاق عجیبی افتاده اینکه تا یه مدتی پروگرم میشد اما حالا هر چی میزنمش پیغام
    Chip unknown میده، (البته با کد ویزن). اما وقتی با stk500 پروگرم میکنم کاملا میشناسه و پروگرام میشه ، (جالبه آخرین برنامه ای هم که با کد ویژن پروگرامش کردم هم رو برد برد کار نمیکرد)جالبه نه!
    حالا میتونید بگید چه اتفاقی براش افتاده.

3) وقتی مدارمو پروگرام میکنم برنامه درست کار میکنه ولی تا اتصالات پروگرامر رو از برد برد میکشم ، عملکرد برنامه دچار اختلال میشه، چرا؟ :angry:(پروگرامرم stk 200/300 دست ساز خودمه ، از یزد کیت ساختم)(حتی وقتی هیچ اتصالی با هیچ جای مدار نداره)

پاسخ : سوال در مورد مشکلات عجیب میکرو

سلام

در ابتدا باید بگم که مشکلات مربوط به میکروها و آی.سی ها تا حدود زیادی بر می گرده به جنس قطعه که معمولا در ایران جنس های مرقوب کم پیدا می شه! مثلا من خودم یه 7805 داشتم که وقتی ولتاژ ورودیشو 10 ولت می دادم توی خروجی به من 7.5 ولت می داد! فکرشو بکنید!

در مورد 1 : شما برای فرکانس های بالاتر از 4 مگ از کریستال استفاده می کنید یا نه؟ برنامه ای که برای تست کردن استفاده می کنید چیه! بنظر من یه برنامه ی خیلی ساده بنویسید ، مثل همون خاموش و روشن کردن LED هر دو ثانیه یه بار. ضمن اینکه بد نیست یه بار هم کامپایلرتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید.

در مورد 2 : اولا باید بدونید که پروگرمر stk500 یه پروگرمر کاملا حرفه ای هست که هر کاربر آشنا به AVR که با این میکرو زیاد سر و کار داره باید یکی از این پروگرمرها داشته باشه. ثانیا اینجا دیگه آدم بیشتر به کدویژن شما شک می کنه! پس یه بار پاکش کنید...

در مورد 3 : به وضعیت پایه ی ریست دقت کردید؟ این پایه باید با یه مقاومت 10 کیلو به Vcc وصل باشه. از طرفی GND مدار و میکرو رو بدقت بررسی کنید. ضمن اینکه اگه در خروجی پروگرمرتون از یه بافر مثل 74hc125 استفاده کرده باشید هیچ نیازی نیست که پروگرمر رو از مدار خارج کنید.

اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجّل الفَرَجَهُم

{خلاف قوانین}
    [img width=124 height=100]http://mortezark.persiangig.com/image/Web/6_3.PNG[/img]

دیدگاه

برای من هم همچین مشکلاتی پیش میاد البته من هم همیشه گردن ردغوب نبودن میکرو میندازم
      رو میکرویی که قبلا درست کار میی کرده با یه برنامه تست شده اما پر حجم می زنم ،گیج می زنه ...
      علت این خل بازیا چیه؟؟؟؟
      Share OR Die

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی رحیمی
        سلام

در ابتدا باید بگم که مشکلات مربوط به میکروها و آی.سی ها تا حدود زیادی بر می گرده به جنس قطعه که معمولا در ایران جنس های مرقوب کم پیدا می شه! مثلا من خودم یه 7805 داشتم که وقتی ولتاژ ورودیشو 10 ولت می دادم توی خروجی به من 7.5 ولت می داد! فکرشو بکنید!

در مورد 1 : شما برای فرکانس های بالاتر از 4 مگ از کریستال استفاده می کنید یا نه؟ برنامه ای که برای تست کردن استفاده می کنید چیه! بنظر من یه برنامه ی خیلی ساده بنویسید ، مثل همون خاموش و روشن کردن LED هر دو ثانیه یه بار. ضمن اینکه بد نیست یه بار هم کامپایلرتونو پاک کنید و دوباره نصب کنید.

در مورد 2 : اولا باید بدونید که پروگرمر stk500 یه پروگرمر کاملا حرفه ای هست که هر کاربر آشنا به AVR که با این میکرو زیاد سر و کار داره باید یکی از این پروگرمرها داشته باشه. ثانیا اینجا دیگه آدم بیشتر به کدویژن شما شک می کنه! پس یه بار پاکش کنید...

در مورد 3 : به وضعیت پایه ی ریست دقت کردید؟ این پایه باید با یه مقاومت 10 کیلو به Vcc وصل باشه. از طرفی GND مدار و میکرو رو بدقت بررسی کنید. ضمن اینکه اگه در خروجی پروگرمرتون از یه بافر مثل 74hc125 استفاده کرده باشید هیچ نیازی نیست که پروگرمر رو از مدار خارج کنید.
        بابت پاسخ جامعتون از شما تشکر میکنم،البته برنامه من فوق العاده سادست ،فکر کنم از همون پروگرمره
        چون پروگرمر من بدون بافره ، متاسفانه تو کشور ما به جای اینکه به پاسخهای بنیادی و ابتکاری ارزش قائل بشن ، فقط به کپی کردن و تقلید راه رفته دیگران اهمیت میدن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X