آقا کار کردن با این ماژول بلوتوث aubtm-12 راحت هست ؟
من دیتاشیت خودش و دستورات AT ش رو تونستم پیدا کنم.
دستورات AT ش رو که خوندم دیدم چیز جالبی باید باشه. سرچ میکنه ، کانکت میشه ، profile تنظیم میشه و ... :smile:
منتها چیزی که درست متوجه نشدم حداقل سخت افزار برای راحت اندازیش از طریق پورت سریال هست.
یه شماتیک آخر دیتاشیتش هست ولی راستشو بخواین زیاد ازش سر در نیاوردم. یه چند تا قطعه توش کشیده که اصلا نمیدنم چی هست :redface:
خواستم ببینم از دوستان کسی کار کرده تا حالا با این ماژول که به من هم کمکی بکنه
توی اینترنت هم منبع درست و حسابی ای هم واسش نتونستم پیدا کنم. گفتم مزاحم دوستان بشم.
پرشین هم یدونه داره که بلوتوث رو به همه چیز تبدیل میکه از قبیل spi,uart,usb,audio,...
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
یه سایت جالب درباره ماژولهای بلوتوث پیدا کردم
منتها ماژولهاش فقط پروفایل SPP رو پشتیبانی میکنن
و بوسیله UART به میکرو یا کامپیوتر وصل میشن
آدرس اصلی :
http://www.kcwirefree.com/index.html
قسمت Documents اش رو هم نگاه کنید
مثلا اینرو ببینید :
http://www.kcwirefree.com/docs/KC_GettingStartedGuide.pdf
فکر میکنم ماژول MB-C04 ای هم که rfPhone داره یه چیزی تو همین مایه ها باشه .
فقط نتونستم فرامین AT اش رو گیر بیارم و نمیدنم آنتنش رو چیکار کنم
لطفا اگر با این ماژول کار کردین ما رو هم یه راهنمایی بکنید دیگه بابا !
خب ، منظورتون کدومیکی از اون ماژولهاست
فروشگاه rfphone یه مدل ماژول داره که فقط کافیه بزنیش به پورت سریال کامپیوتر یا میکرو و با فرامین AT ش باهاش خیلی راحت کار کنی
منتها از اونجایی که قیمتش گرونه من میخوام با ماژول MB-C04 کار کنم که rfphone قیمت زده 25 تومن
با این ماژول هم میشه بصورت سریال ارتباط برقرار کرد ، منتها با سطوح ولتاژ TTL .
منتها من نتونستم هنوز فرامین AT ش رو پیدا کنم
در مورد آنتنش هم چون توی دیتاشیت واسش مدل نوشته و فلان ، منو یه مقدار به شک انداخته این بود که سوال کردم که نکنه چیز خاصی باشه
توی همین انجمن هم یکی از دوستان نوشته بود باهاش کار کرده ولی نمیدونم الان بازم توی انجمن هستن یا نه ! :redface:
یه ماژول دیگه ای هم هست ، همونطور که گفتم بنام AUBTM-12 که قیمت این یکی هم حدود 25 تومنه
فرامین AT اینو پیدا کردم ولی یه مقدار چون دیتاشیتش گنگ بود ترسیدم بخرم و تنونم راش بندازم :redface:
اتفافا باز هم یکی از دوستان توی انجمن گفته باهاش کار کرده
دیدگاه