اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه میتوان با یک زیف چند نوع میکرو avr را پروگرام کرد؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونه میتوان با یک زیف چند نوع میکرو avr را پروگرام کرد؟؟

دوستان من می خوام یک پروگرامر بسازم
    تمام کاراش تقریبا حله
    دنبال راه ساده ای هستم تا با اون چند نوع میکروی avr را روی یک زیف پروگرام کنم؟
    دوستان کسی نظری نداره؟
    www.tehranelec.com

پاسخ : چگونه میتوان با یک زیف چند نوع میکرو avr را پروگرام کرد؟؟

من اینو پیدا کردم

کسی نظری نداره راه بهتر
    www.tehranelec.com

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز شما با یک زیف 40 پایه می تونی تمام میکروها با پایه های مختلف را برنامه ریزی کنی کافیه پایه های پروگرامر رو طوری به پایه ی زیفت وصل کنی که همه ی آی سی ها روی زیف قرار بگیره و به راحتی پروگرام بشه.

دیدگاه

خوب اگر pin شماره 2 برای یک ای سی miso و برای دیگری vcc` بود چی کار کنم؟
        www.tehranelec.com

دیدگاه

من با یه زیف تونستم mega32 و mega8 رو پروگرام کنم
          ولی به دلیل تداخل پایه ریست مجبور شدم یه کلید بزارم تا نوع میکرو رو بتونم عوض کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid67
            من با یه زیف تونستم mega32 و mega8 رو پروگرام کنم
            ولی به دلیل تداخل پایه ریست مجبور شدم یه کلید بزارم تا نوع میکرو رو بتونم عوض کنم
            دقیقا همینطوره! اگه پایه ی ریستش با پایه های دیگر تداخل پیدا کنه ، میکرو ریست نمیشه و کار نمیکنه! :agree:

میتونی جامپر بزاری که کدوم رو میخوای پروگرام کنی، مثل همین پروگرامری که داخل فروشگاه هست....

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
              البته استفاده از جامپر راحت ترین کار ممکنه و خیلی خوبه
              اما اگه میخوای حرفه ای کار کنی باید از یک میکرو دیگه استفاده کنی تا وقتی در نرم افزار کامپیوتر اسم میکرو عوض میشه ، میکرو کنترلر روی بردت پایه ها رو متناسب بهش وصل کنه
              دوست عزیز می تونی از یک دیپ سویچ برای سویچ پایه ها استفاده کنید و من دیدم روی بردها این کار رو می کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی

دوست عزیز می تونی از یک دیپ سویچ برای سویچ پایه ها استفاده کنید و من دیدم روی بردها این کار رو می کنند.
                ممنون
                من تو یه سایت دیدم که یه شرکت یه پروگرامر ساخته که تمام avr های 4 28 40 رو بدون دیپی چیزی پروگرام می کنه
                فقط برای 8 پایه ها باید یه کلید رو جابه جا میکردی
                www.tehranelec.com

دیدگاه

اینم pdf اون شرکت یه مطالعه کنید به نظرتون چه کار کرده
                  http://www.4shared.com/document/f5LmkILE/Manual.html
                  www.tehranelec.com

دیدگاه

دوستان من که عرض کردم
                    یه میکرو دیگه تو خود پروگرامر میذاریم که از طریق USB یا پورت سریال با کامپیوتر ارتباط برقرار می کنه . نوع آیسی توسط نرم افزار کاکپیوتر مشخص میشه و اطلاعاتش به پروگرامر ارسال می کنیم . میکرو کنترلر داخلی پروگرامر عمل قطع و وصل کردن پایه هارو انجام میده ( یعنی همون کاری که با سوئیچ ها میکنیم بصورت الکترونیکی انجام میشه )
                    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

منم همچین مشکلی دارم، هر طور میچیدم، بازم چند تا از پایه ها با هم تداخل دارن، مثلاً vcc و reset یا mosi و gnd به هم متصل میشن. مگر اینکه یجوری بزارم تا با سوییچ از هم جدا شن... که هنوز وقت نشده! :mrgreen: یا بقول syavash_kasraeee جان، یه میکرو بزاریم تا... (تمام پروگرامر های حرفه ایی همینجوره، خواستم اینکارو بکنم، ولی خودش میشد یه پروگرامرسازی جدید و الباقی قضایا... :mrgreen

کسی طرحش رو داره، لطف کنه و بزاره اینجا تا ما هم از هر دفعه جای سیم عوض کنی واسه میکروها خلاص بشیم.... متشکرم

من طرح آقای محمد خانی رو بررسی کردم، بنظر من بهترین طرح ممکنه ست:
                      همه چیز تو شکل مشخصه.
                      فقط پایه های miso, mosi,clk reset میکروهای 28 پایه، با بقیه میکروهای فرق داره که گمون نکنم تداخلی حین پروگرام ایجاد کنه. میکنه؟

البته یه روش دیگه هم هست! 4 تا پایه ی آی سی 8، 20، 28 و 40 پایه از نوع نظامی تهیه کنید، روی یه برد سوار کنید و مسیرهای هر کدوم رو مستقل بکشید! خلاص!!
                      دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

آقا یه ok بدین ببینم این طرح مشکلی نداره؟
                        همونطور که میبینین، پایه ی reset در موقعی که آی سی 40 پایه گذاشتیم، علاوه بر پایه 9، به پایه های 4 و 15 و 17 میکرو هم اعمال میشه. آیا تداخلی ایجاد میکنه؟ حتی در مورد سایر میکرو ها هم همین طور. چون بعضی ها بهم میخورند.
                        دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ma3oud
                          آقا یه ok بدین ببینم این طرح مشکلی نداره؟
                          همونطور که میبینین، پایه ی reset در موقعی که آی سی 40 پایه گذاشتیم، علاوه بر پایه 9، به پایه های 4 و 15 و 17 میکرو هم اعمال میشه. آیا تداخلی ایجاد میکنه؟ حتی در مورد سایر میکرو ها هم همین طور. چون بعضی ها بهم میخورند.
                          برای پایه ی RESET کاملا تداخل پیدا میکنه! من این کار رو کردم و نتیجه نگرفتم و کلی هم ضرر کردم! روی برد برد ببند ببین جواب میده؟

موفق باشید

دیدگاه

من میکرو 28 پایه رو 180 درجه چرخوندم، ولی پایه ریست هنوز تداخل داره. به نظرم هیچ راهی نیست.

دیدگاه

میشه ابتکار هم زد! :mrgreen: یه چند تا سوییچ دستی بزاریم تا مسیرها رو واسه هر میکرو عوض کنیم! :rolleyes:

البته میشه از ترکیب یک عدد دیپ سوییچ + دیکدر (مثل مالتی پلکسر) استفاده کرد. این دیگه 100% اجراییه! فقط یکم همت میخواد!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X