اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با eeprom و LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با eeprom و LCD

با سلام به همه
    ببخشید من می خواستم با eeprom داخلی کار کنم اما با مشکل مواجه شدم ممنون میشم اگه کمکم کنید:
    1- چطور می تونم با استفاده از متغیر اشاره گر آدرس های حافظه eeprom بدست بیاورم ودر lcd نمایش دهم البته از کلمه کلیدی eeprom استفاده کردم اما کامپایلر خطا اعلان کرد.
    2- چطور می تونم کد یک عکس را توحافظه eeprom دخیره کنم وبعد اونو تو glcd نمایش دهم بازم از کلمه کلیدی eeprom استفاده کردم اما کامپایلر خطا اعلان کرد ؛هم چنین توابعی برای دسترسی به حافظه eeprom وجود دارد (مثل (glcd_DrawF
    (درضمن من با کدویژن کار می کنم )
    با تشکر وسپاس فراوان
    حامد

کد HTML:
    <abbr=کاربر گرامی لطفا: 1. از عنوان مناسب برای تاپیک استفاده نمائید 2.سوالات خود را در بخش مربوط مطرح کنید></abbr>

پاسخ : چرا جواب نمی دهید(لطفا&quot

کدویژن به محلی که متغیرهاتو تعریف میکنی حساس هست. یعنی مثل C نمیتونی هرجا که دلت خوایت متغیر تعریف کنی. بالای فایل cpp (فایلی که تابع main هست) بالتر از main یه جا نوشته متغیرهای عمومی رو اینجا تعریف کنید البته به انگلیسی . زیر اون متغیر هاتو از هر نوع که میخوای تعریف کن و برای اینکه این متغیر در EEPROM ذخیره بشه قبلش از کلمه کلیدی eeprom استفاده کن. مثلا
    eeprom char array&#91;]={10,9,8,7,6,4,3,2,1};
    سپس در ابتدای تابع main یه اشاره گر از نوع همون متغیر اینبار هم با استفاده از کلمه کلیدی eeprom
    char* eeprom pointer=array; (اینبار کلمه eeprom بعد از char* نوشته میشه)
    حالا هر جای برنامه که خواستی از داده های درون آرایه استفاده کنی مینویسی مثلل
    x=pointer[2]; که عدد 8 رو داخل متغیر x میریزه

دیدگاه

پاسخ : مشکل با eeprom و LCD

در مورد ذخیره کردن عکس در eeprom برای نمایش رو ال سی دی گرافیکی هم اگه یه چرخ تو اینترنت بزنی برنامه های قابل دانلودی پیدا میکنی که یه عکس میگیرن و تبدیلش میکنن به یه فایل هگز برای انواع ال سی دی های گرافیکی.
      اگه پیدا نکردی یه پی ام بده تا برات بفرستم(تو کامپیوتر خونه ندارم وگرنه برات الان پ میکردم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X