اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازیmax485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازیmax485

سلام دوستان من می خوام با2 عدد max485 و 2 عدد میکرو کنترولر به صورتی که اطلاعاتم یک میکرو را به یکی دیگر بفرستم وهمین طور بگیرم حالامن نیاز به کمک شما دوستان دارم چون با max485 تا به حال کار نکردم ممنون می شم از دوستان و عزیزانی که می توانند من رو در این عمل کمک کنند.

من یک سری اصلاعات جمع کردم ولی از انجایی که یک سری اطلاعات ناب سایت پریده نتوانستم چیز خوبی بدست بیاورم چون بالا نمی آید با کمال تشکر
    کسی کوه را برداشت که از سنگ ر یزه ها شروع کرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html

یه وقت رو تشکر کلیک نکنیدآ‌ها،جیزه!!

پاسخ : راه اندازیmax485

سلام دوست عزیز
    در حالت خیلی ساده پایه های 2 و 3 رو که به هم وصل کنی میشن قسمت کنترلی فرستنده گیرنده که اگه 1 بشن آی سی به عنوان فرستنده و اگه 0 بشن گیرنده عمل میکنه.
    در آی سی فرستنده پایه 4(di) ورودی مدارته که به دیتای میکرو وصل میشه و در آی سی گیرنده پایه 1(RO) خروجیه که به میکروی گیرنده وصل میشه
    پایه های A,B دوتا آی سی هم به همدیگه وصل میشن
    اگه اطلاعاتت Invert شدن جای A , B رو در فرستنده یا گیرنده عوض کن
    موفق باشی
    :bye
    زندگی را تو بساز ،
    نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
    زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
    زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

سلام عزیز،همونطور که microware عزیز گفت باید پایه کنترل برای تعیین send یا recieve رو فعال کنی ،البته به این موضوع هم توجه ویژه داشته باش ،زمانیکه میخوای اطلاعات رو send کنی باید پایه کنترل (پایه 2 و3 ) رو به منطق 1 برسونی و بعد از اینکه send تموم شد دوباره پایه کنترل رو 0 کنی،ولی نکته اینجاست که قبل از 1 کردن پایه کنترل و قبل از 0 کردن یه تاخیر 2 میلی ثانیه باید داشته باشی تا اطلاعات بدون خطا ارسال و دریافت بشه، یه شماتیک برات میزارم ببین،منم از همین استفاده کردم موفق باشی

دیدگاه

ممنون از دوستان عزیزم خیلی خیلی ممنون یک سوال دیگه داخل دیتاشیت یک مقاومت هم گزاشته آیا آن ها نیاز نیست اگر هست توضیحات لازم رو به ما بدین بعد در باره شکل زیر که پایه های Aوb نباید بصورت ضرب دری وصل بشن یعنی (aباb) و (b باa) چون فرستنده باید به گیرنده بعدی وسل بشه.
        باز هم ممنون از راهنمایی شما

دیدگاه

با سلام.
          معمولا 1 مقاومت تطبیق امپدانس بین هر خروجی 485 و کابل twisted pair ( دو رشته تابیده به هم ) به مقدار 50 اهم قرار داده می شود.
          در نتیجه در هر دو طرف بین a , b مقاومت 50 اهمیقرار دهید. ( طول کابل هم باید قابل توجه باشد، مثلا بیشر از 10 متر )
          اگر به عنوان اتصالات فاصله نزدیک از 485 استفاده می کنید ، و کابل طولانی در کار نیست، میتوانید فقط از یک مقامت 50 اهمی در a , b استفاده کنید.
          با تشکر
          گشتی در لاله زار
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            من توی یه کار صنعتی این مدار رو با مقاومت 1.8K بستم خیلی خوب جواب میده
            البته هم توی فرستنده و هم توی گیرنده این مقاومت رو باید بین A,B بزاری
            پایه A به A و پایه B به B وصل میشه واگه تصادفا برعکس وصل کردی خروجیات هم برعکس میشن
            موفق باشی
            :agree:
            زندگی را تو بساز ،
            نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
            زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
            زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

1 : اینکه نیازی به ضرب دری نیست چون که به صورت حلقه جریان است .
              2 : دوست عزیزی که گفته بودند که بین ارسال و تغییر حالت به دریافت نیاز به 2MS تاخیر است باید بگم که این مقدار بسیار زیاد است و در ظمن وابسته به سریت انتقال می باشد و در حد 80 تا 300 us میباشد .

دیدگاه

:applause: :applause: :applause:از تمامی دوستانی که من رو کمک کر دن تا این ای سی رو راه بیندازم ممنون هستم فقط یک مشکل که زمانی که من یک من یک عددی رو می فرستم عدد دروست در میکرو بعدی به من نمی رسه مثلا اگر عدد 4 می فرستم آن ر 48 بدستم می رسه به نظر مهدسین از چی می تونه با شه (( برنامه بابسکام نوشتم ))

دیدگاه

با سلام
                  ببخشید که وسط بحثتون میپرم
                  این rs485 فقط کاربردش انتقال بدون خطای اطلاعات در مسافت های طولانیه ؟
                  آیا مثلا میشه به جای یکی از میکرو ها از یه سنسور مثل lm35 استفاده کرد در فاصله حدود 30 متر از میکرو ؟ چه طوری؟

دیدگاه

شما دقیقا وقتی که 4 رو می فرستید 48 دریافت می کنید یا به عنوان مثال بود . راستی فرکانس کریستالت چقدره .

نوشته اصلی توسط پراو
                    با سلام
                    ببخشید که وسط بحثتون میپرم
                    این rs485 فقط کاربردش انتقال بدون خطای اطلاعات در مسافت های طولانیه ؟
                    آیا مثلا میشه به جای یکی از میکرو ها از یه سنسور مثل lm35 استفاده کرد در فاصله حدود 30 متر از میکرو ؟ چه طوری؟
                    دوست عزیزم اقا پراو شما هنوز درگیر سنسور دما در فاصله 30 متری هستید . این یک ای سی که اطلاعات خام بدی و بد به طور سریال اون طرف دریافت کنی نیست . بلکه به طور سریال اطلاعات میگیری و فقط نحوه انتقال رو عوض می کنه ( به جای ولتاژی کار کردن جریانی کار میکند .) پس به هر شما براش یه میکرو می خواهید .
                    البته این کار برای شما هم بهتره و اون همه درگیری نداری.

دیدگاه

با سلام دوست عزیز من از کریستال ىاخلی استفال کرم 800000 mh بادرد 9600

دیدگاه

دوست عزیزم اقا پراو شما هنوز درگیر سنسور دما در فاصله 30 متری هستید . این یک ای سی که اطلاعات خام بدی و بد به طور سریال اون طرف دریافت کنی نیست . بلکه به طور سریال اطلاعات میگیری و فقط نحوه انتقال رو عوض می کنه ( به جای ولتاژی کار کردن جریانی کار میکند .) پس به هر شما براش یه میکرو می خواهید .
                        البته این کار برای شما هم بهتره و اون همه درگیری نداری.
                        با سلام و عرض تشکر
                        پس یعنی نمیتونم یه طرف سنسور دما و rs458 بذارم و طرف دیگه با یه میکرو اطلاعات رو نمایش بدم
                        بلکه باید در طرفی که سنسور هست از یه میکرو دیگه هم استفاده کنم ؟درسته؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                          با سلام و عرض تشکر
                          پس یعنی نمیتونم یه طرف سنسور دما و rs458 بذارم و طرف دیگه با یه میکرو اطلاعات رو نمایش بدم
                          بلکه باید در طرفی که سنسور هست از یه میکرو دیگه هم استفاده کنم ؟درسته؟؟؟
                          بله کاملا درسته .

نوشته اصلی توسط shoeyb
                          هوست عزیز

یز
                          لاز من از کریستال ىاخلی استفال کرم 800000mh بادرد 960
                          9600
                          شما کریستال 11.0592 mhz بزار مطمئننا مشکلت حل می شه . اگر هم که از سری L استفاده می کنی از 7.3456 البته اگه اشتباه نکرده باشم در اعشار استفاتده کن.
                          موفق باشید .

دیدگاه

با کمال تشکر الز شما دوست عزیز من این کار رو انجام می دم و به شما خبر می دم ممنون از پیگیری های شما دوست عزیز

دیدگاه

دوستان من هنوز جواب نگرفتم کریستال هم عوض کردم فرجی حاصل نشد نمی دو نم چه شه می دو نم ار max458 نیست چون با سیم هم آزکایش کردم هم طوری بود
                              اول برنامه خودم رو می زارم دوستان نظر بدن خیلی گیرش

$regfile = "m32def.dat"
                              $crystal = 11059200
                              $baud = 9600
                              Config Lcd = 16 * 4
                              Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.2 , Db5 = Portc.3 , Db6 = Portc.4 , Db7 = Portc.5 , E = Portc.1 , Rs = Portc.0
                              Config Porta = Input
                              Config Portb.1 = Output
                              Dim A As Byte
                              Config Kbd = Porta , Debounce = 50 , Delay = 200

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X