دوستان من یکم عجله دارم برا این کار می تونید منو زود را بندازید
من با سی کار میکنم
ممنون
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
آقا من می خوام دو تا آی سی رو داخل فاصله 100 متری با max485 به هم وصل کنم می خواستم بدونم به جز اون دو سیم (پایه ی 6 و 7)به سیم زمین هم احتیاج هست یا نه؟
هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
آقا من می خوام دو تا آی سی رو داخل فاصله 100 متری با max485 به هم وصل کنم می خواستم بدونم به جز اون دو سیم (پایه ی 6 و 7)به سیم زمین هم احتیاج هست یا نه؟
سلام دوست عزیز
نه همون دوتا کافیه
زندگی را تو بساز ،
نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.
دوستان یه سوال
برا یک سیم یک متری مقامت چند استفاده کنم
و فرقی بین max485 و ad485 هست یا نه
سلام دوست عزیز
شخصا فرق بین آی سی ها رو نمی دونم
من با max485 کار کردم خیلی خوب هم جواب میده. مقاومت رو هم 1.8 کیلو گذاشتم، البته هم در فرستنده و هم در گیرنده
موفق باشید
زندگی را تو بساز ،
نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.
اگه منظورتون مقاومت termination هست که طبق دیتا شیت باید 120 اهم باشه. اگر بیش از دو سیستم روی خط باشن فقط اولی و آخری باید این مقاومت رو استفاده کنن و بقیه به این مقاومت احتیاجی ندارن. ضمنا اگر بصورت master slave کار میکنین مقاومت های pull-up و push-pull به اندازه 620 اهم روی یکی از سیستم ها یادتون نره.
اطلاعات کاملش هم در فایلی به اسم زیر موجود هست. ایمیل بدین براتون میفرستم. (راستش هنوز یاد نگرفتم چطوری میشه فایل ضمیمه کرد).
سلام من با max485 یک شبکه با 3 اسلیو درست کردم
که مستر برای هر اسلیو یک ای دی میفرسته و اونها باید جواب بدن
از یک مکس برای گیرنده و از یک مکس برای فرستنده استفاده کردم تو همه بردها
ولی وقتی کابل ها رو به باس صل میکنم ای سی ها به شدت داغ میکنن و چیزی نمیفرستن
تو شبیه سازی جواب داد ولی تو عمل اذیت کررد.
میشه کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدگاه