اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قفل رمز دار الکترونیکی با امکاتات جدید و کامل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قفل رمز دار الکترونیکی با امکاتات جدید و کامل

یک طرح تکمیلی و جالب برای مدارات ارائه شده قدیمی تو ذهنم هست

مثلا برای ورودی یک اپارتمان میخوام بزارم که درب را باز بکنه:
    nتا رمز ورود برای nتا خانواده.که هر نفر از هر خانواده میاد رمز میزنه رو صفحه بیاد خانواده فلانی خوش امدید و در حافظش ساعت ورودی هارا save بکنه با اسم user که وارد شده.و در حالتی که مدار اماده به کار هست و هنوز کسی سرش نیومده (standby)روی صفحه ساعت و تاریخ را نشون بده و ساعت اخرین ورود که توسط چه کسیم بوده که اسمشو یا کنارش بنویسه یا به طور جدا گانه هرکی بخواد با زدن دکمه اسم اخرین نفر ورودیو بیاره و در صفحه فقط ساعت اخرین ورود را بنویسه.
    و در لیست ورودی ها تا چندین نفر اخر ورودی را نشان دهد همراه با ساعت ورودشان.و هر user هم بتواند برای خود تغیر رمز دهد و پس اززدن 3بار کد اشتباه یک بوق اختار بزند برای امنیت ساختمان و تا 2 دقیقه رمز نگیرد.و با یک رمز کلی که برای همگی است همه بتوانند USER e خود را در صورت فراموش کردن رمز پاک نموده و از اول یوزر جدید بسازند و در صورت رفتن یک خانواده از ساختمان بتوان یوزر ان را پاک کرد.و برای نام هر کاربر بتوان اسم دلخواه را با همان صفحه کلید مانند موبایل نوشت به این صورت که در هنگام ایجاد user بعد از دادن زمز انتخابی از ما روی صفحه بخواهد نام را وارد کنیم.و کلا رمز و نام جدید تکراری قبول نکند و پیغام دهد گه چیز دیگری بزنند.
    و یک مدار باتری back up هم براش طراحی کرد که اگه برق شهر رفت از کار نیوفته

من این پروژه تو ذهنم هست و دوسدارم درستش کنم

و یه قسمت دیگم که مهم نیست ولی امنینی خیلی بهتره اینکه تعریف کنیم از ساعت 12 شب تا 6 صبح بجای 3بار رمز اشتباه 1بار یا 2بار بشه

پاسخ : قفل رمز دار الکترونیکی با امکاتات جدید و کامل

خیلی عالیه تبریک میگم منم هستم پروژه جالبیه
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
      خیلی عالیه تبریک میگم منم هستم پروژه جالبیه
      من این طرح را داشتم تو ذهنم و میآ‌خواستم به یه جاش برسونم اما دیگه گفتم بذار مطرح کنم دیگه طوری نیست!

دیدگاه

خوب حالا چیکار کنیم oo:
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

پارسال یه چیزی تو همین مایه ها درست کردم که یه چندتا کلید سخت افزاری داشت.(یه E2prom که تو یه کانکتور USB جاسازی شده بود) + رمز ورود جدا گانه برای هر کلید، با قابلیت تغییر رمز و تولید کلید. البته زمان رو ثبت نمیآ‌کرد ولی میشه برای این کار از DS1307 استفاده کرد.

دیدگاه

دمت گرم دیگه پس شروع کنیم اگه امکانش هست برنامه تون رو بذارید تا اگه سر در اوردیم یه دست کاری توش بکنیمو بقیه چیزا رو بش اضافه کنیم اگه هم سردرنیاوردیم که دست خودتو میبوسه حاجی اونوقت ما دعات میکنیم و شما زحمتشو میکشی عوضش ما تشکرم میکنیم تازه دیگه چی میخوای :mrgreen: oo:البته من زیاد پر رو نیستما گفتم دوستان استفاده میکنن
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

بفرما:
              http://malavanfc.persiangig.com/Eca/FINAL.zip
              دو زبانه هست(انگلیسی ، ایتالیایی) البته زیاد رو این قسمتش وقت نذاشتم.
              تا 5 تا کارت رو ساپورت میآ‌کنه ولی فقط یه خروجی داره، میآ‌تونید خودتون اضافه کنید(انتخاب کارت ها با دیپ سوئیچه)بعد از انتخاب کارت باید کلید زده بشه( تو نمونه واقعی کلید وجود نداره و به جاش بدنه کانکتور USB نری زمین شده، و یه سیمی که به میکرو متصله ، به بدنه کانکتور مادگی وصل شده)
              الگوریتمش شاید یه کم مسخره به نظر بیاد ولی بدون تصمیم قبلی نوشتم.
              دوست داشتم کاملش کنم ولی دیگه موقعیت پیش نیومد. :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farnok
                یک طرح تکمیلی و جالب برای مدارات ارائه شده قدیمی تو ذهنم هست

مثلا برای ورودی یک اپارتمان میخوام بزارم که درب را باز بکنه:
                nتا رمز ورود برای nتا خانواده.که هر نفر از هر خانواده میاد رمز میزنه رو صفحه بیاد خانواده فلانی خوش امدید و در حافظش ساعت ورودی هارا save بکنه با اسم user که وارد شده.و در حالتی که مدار اماده به کار هست و هنوز کسی سرش نیومده (standby)روی صفحه ساعت و تاریخ را نشون بده و ساعت اخرین ورود که توسط چه کسیم بوده که اسمشو یا کنارش بنویسه یا به طور جدا گانه هرکی بخواد با زدن دکمه اسم اخرین نفر ورودیو بیاره و در صفحه فقط ساعت اخرین ورود را بنویسه.
                و در لیست ورودی ها تا چندین نفر اخر ورودی را نشان دهد همراه با ساعت ورودشان.و هر user هم بتواند برای خود تغیر رمز دهد و پس اززدن 3بار کد اشتباه یک بوق اختار بزند برای امنیت ساختمان و تا 2 دقیقه رمز نگیرد.و با یک رمز کلی که برای همگی است همه بتوانند USER e خود را در صورت فراموش کردن رمز پاک نموده و از اول یوزر جدید بسازند و در صورت رفتن یک خانواده از ساختمان بتوان یوزر ان را پاک کرد.و برای نام هر کاربر بتوان اسم دلخواه را با همان صفحه کلید مانند موبایل نوشت به این صورت که در هنگام ایجاد user بعد از دادن زمز انتخابی از ما روی صفحه بخواهد نام را وارد کنیم.و کلا رمز و نام جدید تکراری قبول نکند و پیغام دهد گه چیز دیگری بزنند.
                و یک مدار باتری back up هم براش طراحی کرد که اگه برق شهر رفت از کار نیوفته

من این پروژه تو ذهنم هست و دوسدارم درستش کنم

و یه قسمت دیگم که مهم نیست ولی امنینی خیلی بهتره اینکه تعریف کنیم از ساعت 12 شب تا 6 صبح بجای 3بار رمز اشتباه 1بار یا 2بار بشه
                سلام
                دوست عزیز ساخت این پروژه سخت نیست میشه به راحتی ساخت من قسمت هایی از این پروژه را قبلا ساختم.
                اینو کاملش میکنم و در سایت پلود میکنم البته سرم خیلی شلوغه ولی یک کارش میکنم و....
                موفق باشید

دیدگاه

:applause:خوب این که خیلی عالی شد زحمت ما هم کم شد :mrgreen: :redface: علی جان دستت درد نکنه ممنون از لطفت خدا زیادت کنه :wow: :wow: :applause: :applause: این کار درسته و به دوستان پیشنهاد میشه :agree:
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X