اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عمر میکرو در حالت دائم کار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عمر میکرو در حالت دائم کار

من رکوردم هم همین سه ساله برای سه تابلو ولی mega128 توی تابلو روان در محیط بیرون
    که طبق دماسنج داخلی که برای تابلو گذاشتم دما درتابستون و وقتی آفتاب مستقیم بهش میتابه تا 70 درجه و شبهای زمستون تا منفی 10 درجه میرسه و شبانه روز با فرکانس 16 مگاهرتز کارمیکنه
    حالا وقتی بارون میاد یا هوا مه میشه یا برق نوسان میکنه و برنامه سنگینی که داره اجرا میکنه اینها رو هم در نظر بگیرید
    البته در این مدت چندین بار تابلوها خاموش شدند (البته برای تعویض متن نه اشکال در تابلو)
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
      توی گوگل attiny13.pdf رو تایپ کن دیتاشیتش میاد توی برگه های اولش نوشته کلا 26 صفحه هم بیشتر نداره ولی tiny26 حدودا 128 صفحه دیتاشیتش هست.
      ممنون دیتاشیت جدید رو دانلود کردم دیدم، ظاهرا باید کلیه دیتاشیت های avr ام رو به روز کنم چون اون که من دارم برای سال 2004 و 175 صفحه هست اما در این مورد هیچی درونش ننوشته :smile:
      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
      شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان
        AVR ها دونسل کمی متفاوت دارند. نسل قدیم مثل mega8 و mega32 و mega8515 و ... همگی مشکلات زیادی در تابلوهای صنعتی داشتند. اما نسل جدیدتر مثل tiny2313 و mega48/88/168 ابدا مشکلی ندارند و حتا در شرایط نویزی بد هم خوب کار می کنند.
        وقتی دارید یک میکرو انتخاب می کنید حتما به سال ساختش توجه کنید و از میکروهای قدیمی استفاده نکنید.
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
          سلام دوستان
          AVR ها دونسل کمی متفاوت دارند. نسل قدیم مثل mega8 و mega32 و mega8515 و ... همگی مشکلات زیادی در تابلوهای صنعتی داشتند. اما نسل جدیدتر مثل tiny2313 و mega48/88/168 ابدا مشکلی ندارند و حتا در شرایط نویزی بد هم خوب کار می کنند.
          وقتی دارید یک میکرو انتخاب می کنید حتما به سال ساختش توجه کنید و از میکروهای قدیمی استفاده نکنید.
          تشکر از شما بابت تذکر این نکته مهم. راستی در مورد میکروی attiny26l نظری ندارین این میکرو جزء میکروهای نسل قدیم هستش یا جدید بین این میکر و میکروی attiny2313 کدوم یکی از قدرت و عمر بالاتری میتوه برخوردار باشه .
          من یک نظری دارم شما هم نظرتون رو درباره این مطلب بگین و اون اینکه هرچی میکرو کوچیکتر باشه امکانات کمتری داشته - حافظه کمتری داشته باشه - توی فرکانس های پایینتری کارکنه مثل همین میکروهای سری attiny از عمر بیشتری هم برخورداره . چون cpu زیاد روش فشار نمیاد و ...
          با تشکر
          انجمن LABVIEW
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
          اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
          http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

دیتا شیت attiny2313 رو نگاه کردم.
            توی ولتاژ 1.8 با فرکانس 1 مگاهرتز 230 میکروامپر
            توی ولتاژ 1.8 با فرکانس 32 کیلوهرتز 20 میکروامپر
            چه جالب با 32 کیلوهرتز هم کار میکنه من دوست دارم با پایین ترین فرکانس کار کنم چون نیازی به فرکانس بالا ندارم.
            انجمن LABVIEW
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
            اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
            http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
              سلام دوستان
              تمام میکرو های AVR جدید هستند :nice:.منظورم اینه که برای سریa مدار تمام میکرو ها رو تغییر دادند.
              این مساله به طول عمر ربطی داره؟؟؟
              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

اگه تجربه درست کار با AVR رو داشته باشید تفاوت نسل قبل از 2005 رو با نسخه های بعد از اون درک می کنید.
                اصلا من ازشما می پرسم:
                چرا اتمل بعد از مگا32/64/128 دوبار میروهای دیگه ای به بازار داد؟
                مگه اونها کامل نبودن؟
                سالها بدون کوچکترین مشکلی با 8051 کارکردم. بعد با AVR های سری AT90xxxکار کردم و بعد مگا و تینی.
                تقریبا همه کارهایی که کردم صنعتی بود. اما مجبور شدم خیلی از مدارات سری اول مگا رو عوض کنم!
                دایی جان
                متاسفانه tiny26 هم از نسل اولیه است و بهتره بجاش از ATtiny24/44/84 یا ATtiny25/45/85 یا 2313 استفاده کنی.
                نمی دونم عمر AVR به کلاکش ربطی داره یا نه اما در کارهای صنعتی حتما از کریستال خارجی استفاده کنید در حالت Full swing mode
                من بیشتر از کریستال 4.9152 مگ در کارهای کم سرعت و 20 مگ درکارهای سریع استفاده می کنم.
                یادت باشه کریستالهای فرکانس پایین ناپایدارترند و کارایی مدارتو فدای عمرش نکن.
                شاید چند سال دیگه مدارای من همگی از کار بیفته و بریم تو کار خدمات پس فروش :icon_razz:
                اما جالبه که بعضی از مدارات AVR که دائم هم کار می کنن بعد از 10 سال هنوز آخ نگفتن!

دیدگاه

سلام دایی جان
                  ببخشید یه سوال داشتم
                  این سری megaaکه تازه وارد شده دیگه این مشکلات سری قدیم رو نداره؟(نویز و ..)
                  دست درد نکنه دایی جان که به سوالای ما تازه کارا جواب میدی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
                    سلام محسن جان . شما که pic کار کردین 16f84a به نظرت میکروی خوبی هستش؟
                    اقا کسی با avr توی تابلو برق مدار کار نکرده که دائم کار باشه و حد اقل یکی دوسه سالی مثل مدار اقا محسن کارکرده باشه .؟؟؟
                    من تاکیدم بیشتر سری attiny هستش .
                    pic16f84 هم برای من سابقه کار یه ساله تو تابلوی برق یه خشک کن شالی کوبی داره کار می کرد ولی یه کمی حس میکنم گیج می زد نه اونقدر که میکر هنگ کنه ولی موقعی که کنتاکتور ها عمل میکردند یه لحظاتکوتاهی یه تغییر وضعیت الکی رو بعضی پورت ها داشتم که به برکت وجود یه برقکار یا چه میدونم تعمیرکار مشعل که فاز و نول رو جابجا زد مدارم دیگه درست عمل نکرد (فکر نکنین ترکید :biggrin: میزد فن خشک کن رو خاموش میکرد طرف هم سر در نیاورد که فاز و نول جابجاست بروش خودش با حذف برد من کار رو درست کرد ) سال بعدش که برد رو بهینه کردم و میکرو از pic16f84a به pic16f628a تغییر پیدا کرد اون مشکل تغییر وضعیت پورت ها هم حل شد شاید این قضیه هم مثل فرمایش ahmadmn باشه که چون pic16f628a میکروی جدید تری هستش در مقابل نویز مقاومتره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                      سلام دایی جان
                      ببخشید یه سوال داشتم
                      این سری megaaکه تازه وارد شده دیگه این مشکلات سری قدیم رو نداره؟(نویز و ..)
                      دست درد نکنه دایی جان که به سوالای ما تازه کارا جواب میدی.
                      این AVR های قدیمی رو خودمون تست کردیم دایی جان و نتایج براساس تجربه است. مهمترین نتیجه ای که گرفتم هم این بود که اتمل معایب AVR های اولیه خودشو رفع کرد.
                      پس Xmega ها هم باید تست بشن.
                      تجربه من میگه این Xmega هایی که الان توی بازاره نسخه ی اولیه است و بهتره چند سالی بگذره و اتمل xmega های بهبود یافته به بازار بده تا ما استفاده کنیم :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X