اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پشته در بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پشته در بسکام

سئوال من اینه که دستور زیر تو برنامه چه نقشی داره و اینکه مقادیر اونو بر چه اساسی باید تعیین کرد.و اصلا وجودش تو برنامه ضروریه؟ ممنون

hwstack = 32

$swstack = 10

$framesize = 40

پاسخ : پشته در بسکام

واقعا شرمندم کردین ! :sad:

دیدگاه

سلام من اگه بلد بودم از شرمندگیت درمیومدم :cry2: :cry2: :cry2:

منم یه پست زدم الان چند روزه توش گیرم فقط یه بنده خدایی کمک کرد!
      البته صبرکن همین الان به ذهنم رسید که برم برات جستجو کنم ببینم چی میشه این چیزا رو کشف کردم:
      1-این سه دستور مربوط به تنظیمات حافظه پشته هستند. ودلیل استفاده از آن این است که زمانی که شما دستوراتی همچون GOSUB , CALL , functions را استفاده میکنید میکرو باید آدرس برگشت را در پشته ذخیره کند تا پس از انجام روتین و یا تابع فراخوانی شده با توجه به آدرس ذخیره شده در پشته به همان خطی که از آن پرش انجام شده بود برگردد.(این کپی بود)

2- خود بسکام به طور پیش فرض این اعداد رو قرار میده ولی اگه تعداد زیر روالها زیاد شد شما هم این اعداد رو زیاد میکنی(اینم یه جایی خوندم زیاد مطمئن نیستم)
      دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

اگراین دستورات رو ننویسی خود Bascom بهترین مقدار رو به اونها میده

دیدگاه

توضیح مربوط به Hardware Stack و Soft Stack و ناحیه Frame، در توضیحات دستور STCHECK آورده شده است.
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X