پاسخ : چه جوری در تابلو پیام نوشته رو بچرخونیم
ایده ی جالبیه نه؟ :mrgreen: راستش این راه برای من که ریاضی بالای 11 نمیگیرم خیلی به درد میخوره
(چون نمیتونم معادله و این جور چیزا بنویسم :-"
بله حجمش کمتر میشه ، ولی دو تا نکته رو هم در نظر بگیرید :
اول اینکه با اومدن حافظه های SD/MMC دیگه مشکل حجم نداریم! (1 گیگ حافظه میندازیم رو تابلو ، داخل تابلو کتاب بنویسند :mrgreen
دوم اینکه هم برنامه ی میکرو و هم برنامه ی کامپیوتر برای تعویض متن خیلی کم حجم تر و آسون تر میشه ، برای مثال کار میکرو فقط خوندن از MMC و ریختن اطلاعات رو تابلو هست و هر باری اطلاعات رو از PC بگیره و بریزه روی MMC و کار برنامه کامپیوتر هم تبدیل یه سری عکس به Hex و ارسال اون به میکرو...
در صورتی که در روش معادلات و اینها واقعا خودم به یه جاهایی میرسیدم که هنگ میکردم :">
من فایل SWF رو با نرم افزار Swish میسازم ، بعد میبرمش تو نرم افزار Flash و اونو به صورت Frame به Frame ذخیره میکنم و بعد میرم تو نرم افزاری که خودم نوشتم :rolleyes:
تو نرم افزار خودم هم یکی یکی عکس ها رو باز میکنه و تبدیل میکنه به کد هگز
سوالی بود در خدمتم :nerd:
ساخت فایل فلش و تبدیل اون به فایل hex :-?

اگر افکت ساخته بشه ( بوسیله معادلات ریاضی و اینجورچیزا ) حجمش کمتر از این نمیشه ؟
اول اینکه با اومدن حافظه های SD/MMC دیگه مشکل حجم نداریم! (1 گیگ حافظه میندازیم رو تابلو ، داخل تابلو کتاب بنویسند :mrgreen

دوم اینکه هم برنامه ی میکرو و هم برنامه ی کامپیوتر برای تعویض متن خیلی کم حجم تر و آسون تر میشه ، برای مثال کار میکرو فقط خوندن از MMC و ریختن اطلاعات رو تابلو هست و هر باری اطلاعات رو از PC بگیره و بریزه روی MMC و کار برنامه کامپیوتر هم تبدیل یه سری عکس به Hex و ارسال اون به میکرو...
در صورتی که در روش معادلات و اینها واقعا خودم به یه جاهایی میرسیدم که هنگ میکردم :">
شما فایلت رو با فلش میسازی و بعد تبدیل به gif و بعد هر فریم رو به bmp و بعد همه به فایل hex ؟
یک سوال مهمتر ، نرم افزاری برای این کار وجود داره ؟
یک سوال مهمتر ، نرم افزاری برای این کار وجود داره ؟
تو نرم افزار خودم هم یکی یکی عکس ها رو باز میکنه و تبدیل میکنه به کد هگز

سوالی بود در خدمتم :nerd:
دیدگاه