اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک

سلام من میخوام یک تاخیر دقیق 1 ساعته باbascom ایجاد کنم کسی میدونه چه روشی بهتره واسه یک تاخیر یک ساعته یا بیشتر oo:

پاسخ : کمک

نوشته اصلی توسط masror_d
    سلام من میخوام یک تاخیر دقیق 1 ساعته باbascom ایجاد کنم کسی میدونه چه روشی بهتره واسه یک تاخیر یک ساعته یا بیشتر oo:
    جناب مسرور آندر لاین دی
    1- لطفا اسم تاپیک رو درست کن
    2- اینم ساده ترین برنامه

FOR I = 1 TO 60
    WAIT 60
    NEXT I
    اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Bagherani
      جناب مسرور آندر لاین دی
      1- لطفا اسم تاپیک رو درست کن
      2- اینم ساده ترین برنامه

FOR I = 1 TO 60
      WAIT 60
      NEXT I
      منظورم یک کرنومتر دقیق بود .این برنامه دقیق نیست :angry:

دیدگاه

شما باید با استفاده از تایمر 2 میکرو و استفاده از مد آسنکرون تایمر 2 و اتصال یک کریستال 32768 هرتز و با تقسیم فرکانس تایمر 2 بر 128 به سرریزی تایمر 2 روی هر ثانیه دست پیدا کنید سپس با افزایش یک عددی یک متغیر در هر زیر برنامه اینتراپت با چک کردن آن متغیر روی هر تایمی که می خواهید عملی را انجام دهید.
        مثال:
        config timer2=timer,async=1,prescale=128
        enable interrupts
        enable ovf2
        on ovf2 over
        dim a as word
        do
        if a = 3600 then set portb.0
        loop
        end
        over:
        incr a
        return
        در مثال بالا بعد از 1 ساعت پایه شماره 0 در پورت b روشن (یک) ld a,n.
        همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X