اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال Xram به Avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال Xram به Avr

سلام
    من یه ای سی حافظه xram6264 که 64k رو به یه atmega128 توی پرتئوس اتصال دادم و جواب گرفتم ولی وقتی اون رو روی مدار ساختم اصلا atmega 128 اون رو نمی شناسه و معادلات رو توی xram انجام نمیده ،تمام مدار رو چک کردم نه اتصالی داشت و نه سیم کشی ها اشتباه بود لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این ضمینه داره به من هم کمک کنه . . . :angry: :angry: :angry:

پاسخ : اتصال Xram به Avr

نوشته اصلی توسط sena
    سلام
    من یه ای سی حافظه xram6264 که 64k رو به یه atmega128 توی پرتئوس اتصال دادم و جواب گرفتم ولی وقتی اون رو روی مدار ساختم اصلا atmega 128 اون رو نمی شناسه و معادلات رو توی xram انجام نمیده ،تمام مدار رو چک کردم نه اتصالی داشت و نه سیم کشی ها اشتباه بود لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این ضمینه داره به من هم کمک کنه . . . :angry: :angry: :angry:
    معمولا مداراتی که توی پروتئوس جواب بده توی عمل هم حتما جواب می ده
    مگه اینکه : اون پین هایی که حالت مخفی دارن رو درست وصل نکرده باشی
    اونا ها رو هم چک کردی
    میشه برنامه و فایل پروتئوس رو بزاری

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام
      کسی تا حالا با xram کار نکرده :angry: :angry: :angry: :cry2:

دیدگاه

من با این آی سی کار نکردم ولی توی دیتاشیت سرعت آی سی 85 تا 100 نانو ثانیه است یعنی بین حداکثر سرعت 11.7 تا 10 مگاهرتز بیشتر کار نمیکنه. شاید مشکل از این باشه.

دیدگاه

سلام
          از توجه شما ممنون ، ولی من سرعت میکرو روی 4و8 مگا هرتز هم امتحان کردم ولی جواب نداد :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X