اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایمر ها و محدودیت کار با انها در بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تایمر ها و محدودیت کار با انها در بسکام

سلام خدمت همه عزیزان
    من با بسکام کار میکنم چندتا مشکل با تایمرها دارم توضیح میدوم امیدوارم که دوستان تجربه ابنو داشته باشن
    من با 128 کار میکنم و همزمان از تایمر 3 و1 استفاده میکنم وقتی که در زیر برنامه مربوط به تایمر یک تابع رو فراخوانی میکنم اعدادی که به اون تابع میفرستم غیر معتبر هست. و یه مشکل دیگه هم اینکه من در زمانی که در زیر برنامه تایمر هستم باید اعدادی رو از طریق سریال uartو RS485 و udr باید یه عدد رو بفرستم و همانجا منتظر جواب بمونم و عدد دوم و عدد سوم و بعد از زیر برنامه تایمر خارج بشم اما مشکل من اینه که فقط عدد رو ارسال میکنه و دریافت سریال نداریم و باید حتما از زیر برنامه تایمر خارج بشم نمیدونم چه نکته ای توی این مساله هست دوستان منتظرم کمکهای ارزشمندتون هستم خدانگهدارتون :applause: :applause: :applause:

پاسخ : تایمر ها و محدودیت کار با انها در بسکام

آقا با توجه به اینکه شما از چند اینتراپت استفاده می کنی بهتر است در هر اینتراپت یک فلگ قرار بدی که در زیر برنامه اینتراپتها این فلگ ها را تنظیم کنی و در حلقه اصلی برنامه با توجه به این فلگ ها شما باید با یک شرط کاری رو انجام بدی مثلا در زیر برنامه وقفه باید یک تابع رو فراخوانی کنی حالا به جای اینکه در زیر برنامه وقفه این کار را بکنی در زیر برنامه وقفه یک فلگ را ست کن بعد در حلقه اصلی برنامه با چک کردن این فلگ تابع را فراخوانی کن با این کار دیگر با اطمینان کامل برنامه کار خواهد کرد.
    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

پاسخ : تایمر ها و محدودیت کار با انها در بسکام

سلام :
      اتفاقا من هم از این تکنیک استفاده میکنم یه متغیر بیتی تعریف کردم که از اون تو روال برنامه استفاده میکنم می خوام بدونم اینو بدون این مشکل از طریقه برنامه نویسی من هست یا نه
      ویا اینکه نکته خاصی هست که من رعایت نمیکنم
      بابت جواب و پیگیریتون ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X