اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان سخن گو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو روان سخن گو

سلام به همه اساتید محترم من قصد دارم یک تابلو روان بسازم اما نکته قابل توجه اینه که این تابلو روان با صحبت کردن باید کلمات رو نمایش بده بعنی با صحبت در یک میکروفن باید عین همان جمله در تبلو به نمایش دراد
    کسایی که میتونن راهنماییم کنن لطفا دریغ نکنن ممنون و متشکر
    نخستین گام در شناخت، این است که بدانیم نادانیم

پاسخ : تابلو روان سخن گو

نمی خوام ناامیدت کنم ولی خیلی بعیده که بشه با avr پردازش صدا رو انجام داد oo:
    توی visual studio یه sdk هست که تاحدودی میتونه کمکت کنه ولی اون موقع باید میکروتو با یه لپتاپ عوض کنی. :angry:
    اگه واقعا جدی می خوای این کار رو انجام بدی برو سراغ arm یا dsp .شاید اونا بتونند.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

توی visual studio یه sdk هست که تاحدودی میتونه کمکت کنه
      سلام

میشه یکم در مورد این توضیح بدید...

ممنون

دیدگاه

بچه ها من همچین پروژه ای را با میکرو دیدم اگه کسی بلده راهنمایی کنه
        مگه با آی سی صدا نمیشه این کارو کرد مثلا صدا را به کد باینری تبدیل کنی و بعد از طریق میکرو پردازشش کنی؟ :question:
        از اساتید میخوامتو تین بحث به ما کمک کنن تا یه ی نتیجه برسیم :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
          سلام

میشه یکم در مورد این توضیح بدید...

ممنون
          من هم اطلاعات زیادی در مورد کار با این sdk ندارم .من این اطلاعات رو از یکی از دوستام که کامپوتر می خونه گرفتم .عملی باهاش کار نکردم ولی میدونم میتونه این کار رو انجام بده.اولین بار داشتم در مورد روبات های smart تحقیق میکردم که این sdk رو پیدا کردم.این روبات ها برای ارتباط از سیستم تشخیص گفتار استفاده میکنند که این ارتباط رو با همین sdk نوشتند.
          اگه با ویندوز ویستا یا 7 کار کرده باشید ,حتما speech recognition رو دیدید.که یه برنامه ی نوشته شده با همین sdk هستش.
          نمی دونم تونستم خوب توضیح بدم یا ولی اگه تو گوگل speech recognition sdk رو سرچ کنید چیز های خیلی بهتری پیدا می کنید. :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MORTEZA90
            مگه با آی سی صدا نمیشه این کارو کرد مثلا صدا را به کد باینری تبدیل کنی و بعد از طریق میکرو پردازشش کنی؟ :question:
            از اساتید میخوامتو تین بحث به ما کمک کنن تا یه ی نتیجه برسیم :job:
            بله اول باید صدا رو تبدیل کرد وبعد پردازش رو انجام داد.ولی مساله همین پردازشه که کار رو سخت میکنه.
            نوشته اصلی توسط MORTEZA90
            بچه ها من همچین پروژه ای را با میکرو دیدم اگه کسی بلده راهنمایی کنه
            شما مدار این پروژه رو دیدید؟ شاید از یه چیپ تشخیص صدا استفاده می کنه :agree:
            تراشه ی HM2007 یکی از این تراشه هاست.ولی فقط توانایی تشخیص چند لغت (فکر کنم 40 تا)که از قبل توی رمش ذخیره کردی رو داره :sad:
            شاید تراشه های جدیدتری اومده باشند یا بشه با تکنیک های نرم افزاری تعداد لغت ها رو بیشتر کرد ولی حتما باید قبلش این لغات رو براش تعریف کرده باشی.
            http://www.google.com/search?q=hm2007&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a

دیدگاه

نمیدونم من چطوری منظورمو بهتون برسونم ،ببینید دوستان منظور من این که برای مثال از آی سی isd120 استفاده کنیم همونطور که مکیدونید کار این آی سی ضبط و پخش صدا پس یعنی میتونه عمل پردازش را انجام بده ،اگه اشتباه میکنم بگید،راستی کار آی سی hm 2007 چیه؟ :question:
              صمیمانه از همتون به خاطر شرکت در این بحث ممنونم :nice:

دیدگاه

سری این آیسی دیگه تولید نمیشه

دیدگاه

درسته .سری ISD برای ضبط و پخش صدا استفاده میشه ولی [glow=red,2,300]من[/glow] تا حالا در مورد پردازشش چیزی نشنیدم.
                  IC HM2007 یه تعداد لغت رو توی حافظه ی خارجی که بهش وصل میشه ذخیره میکنه و بعدا اگر اون لغت رو از طریق میکروفن بهش بدی میتونه بگه که این لغت چندمین لغت ذخیره شده تو حافظه هست.یکی از قابلیت های جالب این چیپ اینه که میتونه مستقل از گوینده کار کنه.یعنی اگر توی حافظش صدای شما ضبط شده باشه و من اون لغت رو تکرار کنم ,میتونه متوجه شه.
                  اگر می خوای فقط با صدایی خودت کار کنی شاید بشه اون صدا رو گرفت و مقایسه کردو....(یعنی خودت صدا رو بگیری و روی یه فلش ذخیره کنی و بعدمقایسه کنی.)ولی نمی دونم خوب در بیاد یا نه!
                  نوشته اصلی توسط ardavanzzz
                  سری این آیسی دیگه تولید نمیشه
                  درسته این چیپ یه مقدار قدیمی ولی حتما سری های جدیدترش رو ساختند. :agree:

دیدگاه

بچه ها از راهنمایی های خوبتون ممنون ولی اینجور که معلومه من باید بی خیال این پروژه بشم چون کار ساده ای نیست و من هم اطلاعات کافی ندارم
                    یکمی فکر کنم تا ی پروژه جدید به ذهنم برسه بعد ازتون میخوام که بازم منو راهنمایی کنید
                    مرسییییییییییییییییییییی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X