اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدهای گنگ برای من

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدهای گنگ برای من

با سلام
    این کدها
    flash unsigned char keytbl[16]={0xee, 0xed, 0xeb, 0xe7, 0xde, 0xdd, 0xdb, 0xd7, 0xbe, 0xbd, 0xbb, 0xb7, 0x7e, 0x7d, 0x7b, 0x77};
    تو کی پد چه چوری تعیین میشه (منظورم :0xee=0 چه جوری بدست می یاد؟)
    لطفا" راهنمایی کنید
    با تشکر فراوان

پاسخ : کدهای گنگ

چطوری بگم من به دونستن این مطلب خیلی نیاز دارم وچندین بار تاپیک نوشتم اما هیچ کس جوابی نداده
    خواهش میکنم اگه کسی می دونه کمک کنه
    با تشکر فراوان

دیدگاه

پاسخ : کدهای گنگ برای من

آنگونه که از سوال شما برداشت می شود، این کدها مربوط به یک صفحه کلید ماتریسی 4x4 است و از روش خروجی کردن سطرها و خواندن ستونها و عملیات برعکس و OR کردن دو اطلاعات خوانده شده استفاده شده است. با وجود معلوم نبودن آرایش سخت افزاری، از همین کدها هم می توان تا حدی به آرایش صفحه کلید شما پی برد. مثلا کد 0xee را می توانیم معادل کلید واقع در سطر شماره صفر و ستون شماره صفر فرض کنیم. به این ترتیب که اگر یکبار تمام سطرها خروجی شوند و مقدار صفر در خروجی آنها قرار بگیرد و اطلاعات ستون ها خوانده شود و بعد تمام ستون ها خروجی شوند و در مقدار صفر قرار بگیرند و سطرها خوانده شوند و با فرض وجود pullup، در دو بار قرائت ورودی ها یکبار 0x0e و یکبار 0xe0 خوانده می شود(نیمه دوم اطلاعات که خروجی است باید صفر شود). اگر این دو عدد با هم OR شوند، حاصل همان 0xee می شود که متناظر کلید واقع در سطر و ستون شماره صفر است. این توضیحات می تواند برای شرایطی که سطر ها به نیمی از پورت و ستونها به نیمه دیگر پورت متصل باشند، برقرار باشد.
      بنابراین برای توضیح کاملتر لطفا آرایش سخت افزار خود را از نظر سطر و ستون بفرمائید تا امکان توضیح دقیق تری فراهم گردد.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

پاسخ : کدهای گنگ

ممنون
        کل برنامه ای که از اینترنت برداشتم می تونی دانلود کنی ببین چی کار می کنی
        http://rapidshare.com/files/395607575/keypad-3.rar.html
        با تشکر فراوان

دیدگاه

پاسخ : کدهای گنگ برای من

برنامه مورد نظر شما را مشاهده کردم و دقیقا به همان ترتیبی عمل می کند که قبلا توضیح داده شد. تنها مورد جدید این است که صفحه کلید ماتریسی به PORTC متصل شده و کد کلید خوانده شده هم روی یک LCD نمایش داده می شود. بنابراین نیازی به توضیح جدیدی نیست و بر اساس همان مطالب گفته شده می توانید نحوه استخراج کد صفحه کلید را متوجه شوید.
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X