اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه مقدار مصرف برق منزلمونو تو اتاق ببینیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونه مقدار مصرف برق منزلمونو تو اتاق ببینیم

میگم دوستان نظرتون درباره ساخت وسیله ای کوچیک که مثل یک اداپتور به پریز برق وصل بشه و توی هراتاقی بتونی یدونشو وصل کنی و بصورت خطی (با چند تا ال ای دی ) مصرف برقتونو نشون بده چیه ؟
    فکر کنم از نظر روانی بر میزان مصرف برق تاثیر بزاره . مثلا شما با چشمت ببینی که اگه اون برق اضافی رو خاموش کردی مصرف برقت میاد پائین .
    مخصوصا که تعرفه برق هم آزاد داره میشه :cry2:
    وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
    نرمن وینسنت پیل

پاسخ : چگونه مقدار مصرف برق منزلمونو تو اتاق ببینیم

خوب من موضوع تاپیک و عوض کردم به امید اینکه بهتر منظورو برسونه.
    باید بیشتر توضیح بدم ظاهرا دوستان دقیقا مطلب رو نگرفتن.
    این مدار از دو بخش تشکیل میشه . اولین قسمتش در نزدیکی کونتور برق وصل میشه و وظیفه اون محاسبه میزان جریان مصرفی ساختمونه و بعد از محاسبه اونو بصورت کد شده روی خطوط برق منزل مدوله میکنه و میفرسته به همه نقاط خونه.
    قسمت دوم مدار هم گیرنده این اطلاعاته که مستقیم از طریق همون پریزی که بهش وصلش کردیم اطلاعاتو گرفته و به ما میتونه نمایش بده.
    این پروژه پیچیدگیهای خاص خودشو داره و قسمت انتقال دیتاش بنظرم جالب میاد. :wow:
    وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
    نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

پیشنهاد جالبیه خوشم اومد!
      البته اگه خود دستگاه برق مصرف نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :icon_razz:
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

آقای حسنی کاخکی منم بچه کاشمرم هم استانی تونم ولی الان از ایران بیرونم کردند و تو جزیره خارکم.
        خوب اینا برا آشنائی بیشتر بود.
        حالا میگم اگه پیشنهاد خوبیه و اگه میدونید استقبال میشه از یه جائیش شروع کنیم ؟
        مثلا از پیدا کردن ماژولای فرستنده گیرندش .آخه من شنیدم ماژولهائی برای ارسال دیتا رو خطوط برق توبازار هستش ولی آشنائی ندارم.
        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jimbo54
          آقای حسنی کاخکی منم بچه کاشمرم هم استانی تونم ولی الان از ایران بیرونم کردند و تو جزیره خارکم.
          خوب اینا برا آشنائی بیشتر بود.
          حالا میگم اگه پیشنهاد خوبیه و اگه میدونید استقبال میشه از یه جائیش شروع کنیم ؟
          مثلا از پیدا کردن ماژولای فرستنده گیرندش .آخه من شنیدم ماژولهائی برای ارسال دیتا رو خطوط برق توبازار هستش ولی آشنائی ندارم.
          خوشبختم
          پیشنهاد جالبیه و در مصرف انرژی هم بی تاثیر نیست
          ولی اینکه آیا استقبال بشه یا نه .......
          من هم با این ماژولها کار نکردم ولی به نظرم ماژولهای HM-TR مناسب تر باشن چون هم ارزون ترن هم ایزوله ان هم کوچیکترن
          ولی در کل هرچی صلاحه! :mrgreen:
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

منم میخواستم رو یه همچین پرژه ای کار کنم
            ولی من میخواستم میزان مصرف رو تو کامپیوتر نشون بدم ، مثلا تو ساید بار ویندوز
            به نظرم ایده شما جالب تره ، خوشم اومد :applause:
            نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
              خوشبختم
              پیشنهاد جالبیه و در مصرف انرژی هم بی تاثیر نیست
              ولی اینکه آیا استقبال بشه یا نه .......
              من هم با این ماژولها کار نکردم ولی به نظرم ماژولهای HM-TR مناسب تر باشن چون هم ارزون ترن هم ایزوله ان هم کوچیکترن
              ولی در کل هرچی صلاحه! :mrgreen:
              برای این کار از ZigBee استفاده میشه یعنی اصلا این استاندارد مختص همین کارهاست.

دیدگاه

دوستان من در رابطه با ZigBee یه سرچی زدم و این مطب فارسی و پیدا کردم البته خیلی قدیمیه و طبق گفتهاش باید تو سال 2007 دنیا رو متحول میکرد . oo:

به گزارش موسسه تحقیقات تکنولوژی West تکنولوژی zigbee ارتباطات خانگی را تا سال 2008 تحت سلطه خود در می آورد. Zigbee پروتکلی است که با صرف انرژی بسیار ناچیز و کم هزینه بین دستگاههای الکتریکی ارتباط بر قرار میکند. Zigbee از استاندارد IEEE 802.15.4 که مربوط به شبکه های بی سیم با برد کوتاه می باشد استفاده می کند. این شبکه ها به شبکه های کامپیوتری کوچک و خصوصی مشهور به PAN یا WPAN معروف هستند. به نقل از سایت اینترنتی INTERNET NEWS.COM شما با کمک این تکنولوژی کنترل تمامی قسمتهای منزل مانند تنظیم درجه حرارت و میزان رطوبت منزل، و حتی مراقبت از فرزندتان را میتوانید انجام دهید. میتوانید فردی را که به منزل شما مراجعه کرده است را از پشت در شناسایی و در را از راه دور باز یا قفل کنید.این سناریوی رویایی بر اساس تحقیقات گسترده شرکتwest در زمینه تکنولوژی، استانداردها،کاربردها و شرکتهای خدماتی مربوط به آن بیان شده است. west عقیده دارد که این تکنولوژی بیشتر در منازل به کار گرفته خواهد شد و کلیه لوازم خانگی همانند سوییچهای برق سنسور های مخصوص آتش،

ترموستات ها و سیستم های امنیتی به چیپ های zigbee مجهز میشوند. اتحادیه 62 نفری zigbee ادعا میکند که به تمامی اهداف خود در سال ٢٠٠٣ دست یافته و در نظر داد در سال 200٤ نیز اهداف خود را دنبال کند. طبق آخرین اخبار از بدست آمده نخستین مراحل آزمایشی روی چیپ low noise amplifier(LNA) با موفقیت به پایان رسیده است. بر طبق پیش بینی West قیمت چیپ های zigbee به نیمی از قیمت کنونی کاهش پیدا می کند و سازندگان آن تا سال 2007 مبلغی حدود 1.7 بیلیون دلار را به جیب خواهند زد.

حالا دوستمون اگه توضیح بیشتری داره بده ممنون میشیم .ولی من ارتباطشو با بحث خودمون متوجه نشدم!
                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jimbo54
                  دوستان من در رابطه با ZigBee یه سرچی زدم و این مطب فارسی و پیدا کردم البته خیلی قدیمیه و طبق گفتهاش باید تو سال 2007 دنیا رو متحول میکرد . oo:

به گزارش موسسه تحقیقات تکنولوژی West تکنولوژی zigbee ارتباطات خانگی را تا سال 2008 تحت سلطه خود در می آورد. Zigbee پروتکلی است که با صرف انرژی بسیار ناچیز و کم هزینه بین دستگاههای الکتریکی ارتباط بر قرار میکند. Zigbee از استاندارد IEEE 802.15.4 که مربوط به شبکه های بی سیم با برد کوتاه می باشد استفاده می کند. این شبکه ها به شبکه های کامپیوتری کوچک و خصوصی مشهور به PAN یا WPAN معروف هستند. به نقل از سایت اینترنتی INTERNET NEWS.COM شما با کمک این تکنولوژی کنترل تمامی قسمتهای منزل مانند تنظیم درجه حرارت و میزان رطوبت منزل، و حتی مراقبت از فرزندتان را میتوانید انجام دهید. میتوانید فردی را که به منزل شما مراجعه کرده است را از پشت در شناسایی و در را از راه دور باز یا قفل کنید.این سناریوی رویایی بر اساس تحقیقات گسترده شرکتwest در زمینه تکنولوژی، استانداردها،کاربردها و شرکتهای خدماتی مربوط به آن بیان شده است. west عقیده دارد که این تکنولوژی بیشتر در منازل به کار گرفته خواهد شد و کلیه لوازم خانگی همانند سوییچهای برق سنسور های مخصوص آتش،

ترموستات ها و سیستم های امنیتی به چیپ های zigbee مجهز میشوند. اتحادیه 62 نفری zigbee ادعا میکند که به تمامی اهداف خود در سال ٢٠٠٣ دست یافته و در نظر داد در سال 200٤ نیز اهداف خود را دنبال کند. طبق آخرین اخبار از بدست آمده نخستین مراحل آزمایشی روی چیپ low noise amplifier(LNA) با موفقیت به پایان رسیده است. بر طبق پیش بینی West قیمت چیپ های zigbee به نیمی از قیمت کنونی کاهش پیدا می کند و سازندگان آن تا سال 2007 مبلغی حدود 1.7 بیلیون دلار را به جیب خواهند زد.

حالا دوستمون اگه توضیح بیشتری داره بده ممنون میشیم .ولی من ارتباطشو با بحث خودمون متوجه نشدم!
                  دوستمون گفت که از HM-TR استفاده کنیم که بنده هم عرض کردم Xbee یا ZigBee بهتر هست. :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X