اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در انتخاب زبان برنامه نویسی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در انتخاب زبان برنامه نویسی

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
    شماره حساب هم بده من هم آدرس میدم هرجور حال کنی فقط با سورس بسکام برام بفرست
    درضمن شما هم اگه ربات انسان نما با هر زبانی که دوست داری درست کنی یه جایزه ویژه دیگه هم از من داری
    1-من دارم می گم بسکام فلان، شما می گی بیا باش کار کن؟!
    2-چقدر می دی؟!! :wow:
    "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

دوست عزیز بحث سر چی بود؟
      سر اینکه کسی نمیتونه با بسکام این برنامه رو بنویسه؟
      یا سر اینکه قدرت بسکام رو دست کم نگیرین؟
      من به این نتیجه رسیدم که بحث کردن با شما هیچ فایده ای نداره چون منطق شما از روی تعصبه نه از روی فکر و عقل
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

eeeeeeeeee
        چرا بحثا عوض می کنید؟
        من گفتم راحت می شه با بسکام چنین برنامه ای نوشت
        و همین طور گفتم بیسیک قدرتمند نیست
        منظور شما را هم متوجه نمی شم؟! oo:

راستی متشکر از اینکه خیلی واضح، تو روز روشن(!) به آدم...

دیدگاه

نکه شما تور روز روشن به من و نرم افزارها .....
          یادتون رفته....بدترین فحش به کسایی که با پروتئوس.....
          کاری که عوض داره گله نداره
          من هنوز سر حرفم هستم (هر چند اصلا بحث سر این نبود که من برنامه ای نوشتم که دیگران نمیتونند)
          درضمن اگه شما بتونید رباطی انسان نما درست کنید (حتما با سورس برنامه)که من یا دیگر دوستان نتونیم با بسکام برنامه اش رو بنویسیم جایزه ویژه ای خواهید داشت
          شما چه جایزه ای دوست دارید؟ خودتون تعیین کنید!
          ولی اگه نتونستید یا من یا دیگر دوستان تونستیم برنامه رو بنویسیم بعد چی ؟شما چکار میکنید؟
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من به این نتیجه رسیدم که بهتره وقت خودمو تلف نکنم، چون بحث کردن با بعضی ها از بحث کردن با بچه های پیش دبستانی بیهوده تره...

دیدگاه

دوستان این موضوع قبلا چندین بار بحث شده و تقریبا به اجماع نرسیده.
              دلیل آن هم عادت کردن کاربران به نرم افزارهای خاص هست این ارزشمند هست. دلیلی نداره همه از یک نرم افزار خاص استفاده کنند بلکه مهم این هست که نرم افزاری که استفاده میکنند را مسلط باشند. در این صورت مشکلی پیش نخواهد آمد.
              شما میتوانید تاپیک های قبل را سرچ کنید و نکته نظرات دوستان را مطالعه نمایید.
              از آنجاییکه این تاپیک به بیراهه رفته و دوستان از کلمات مناسبی استفاده نکردند تاپیک را قفل میکنم.

موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X