اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ADC میکرو در محیط تویز دار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ADC میکرو در محیط تویز دار

سلام
    من یه کنترل کننده فشار مخزن هوا ساختم.ولیADC AVR با روشن کردن پمپ باد فقط صفر نشون میده و از کار مییوفته.لطفا راهنماییم کنید
    دز ضمن من یه خازن 1000 میکرو روی تغذیه و2تا 18 پیکو روی کریستالش گذاشتم
    hardware-ui

پاسخ : ADC میکرو در محیط تویز دار

برد میکرو رو از پمپ باد تا میتونی دور کن.
    فرکانس میکرو رو هم اگه میتونی کم کن مثلا 4کیلوهرتز خوبه.
    پمپ باد رو اگه با ترایاک روشن و خاموش میکنی حتما اونو با اپتوکوپلر نسبت به میکروکنترلر ایزوله اش کن.
    و از همه مهمتر AVCC میکرو را با یه سلف 10میکروهانری به تغذیه وصل کن و یه خازن 100 نانوفاراد به مثبت میکرو و زمین وصل کن.
    منم این پروژه رو ساختم!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
      برد میکرو رو از پمپ باد تا میتونی دور کن.
      فرکانس میکرو رو هم اگه میتونی کم کن مثلا 4کیلوهرتز خوبه.
      پمپ باد رو اگه با ترایاک روشن و خاموش میکنی حتما اونو با اپتوکوپلر نسبت به میکروکنترلر ایزوله اش کن.
      و از همه مهمتر AVCC میکرو را با یه سلف 10میکروهانری به تغذیه وصل کن و یه خازن 100 نانوفاراد به مثبت میکرو و زمین وصل کن.
      منم این پروژه رو ساختم!!!!
      سلام مرسی از راهنماییت
      من چون دارم با USB کار می کنم ،باید کربستال 12 مگ استفاده کنم.پمپ باد دایم روشنه و من valve رو کم و زیاد می کنم.AVCC رو هم استفاده نمی کنم،از داخلی استفاده می کنم.اگه بازم نکته ای هست،راهنماییم کنید
      hardware-ui

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadiyeg
        AVCC رو هم استفاده نمی کنم،از داخلی استفاده می کنم.
        اگر از ADC استفاده میکنید نیاز به تغذیه آنالوگ هست و این ولتاژ به AVCC متصل میشه. :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

سلام
          تغذیه مدارت چیه . شاید تغذیه مدارت مشکل داره . من برعد از رگولاتور 7805 یک سلف 50 میلی هانری میزارم و برای خود تغذیه میکرو یک سلف 5 میلی هانری . دو سر تغذیه میکرو یک خازن 100 نانو + یک خازن 22 میکرو فارادی . برای اون کانال های adc که می خای بهش مقدار بدی هم یک خازن 100 نانو + یک سلف با مقدار 40 میکرو هانری بزار . برای ADC هم از روش وقفه ای استفاده کن نه اینکه میکرو بیاد دائم نمونه بگیره .
          موفق و پیروز باشید .
          انجمن LABVIEW
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
          اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
          http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
            سلام
            تغذیه مدارت چیه . شاید تغذیه مدارت مشکل داره . من برعد از رگولاتور 7805 یک سلف 50 میلی هانری میزارم و برای خود تغذیه میکرو یک سلف 5 میلی هانری . دو سر تغذیه میکرو یک خازن 100 نانو + یک خازن 22 میکرو فارادی . برای اون کانال های adc که می خای بهش مقدار بدی هم یک خازن 100 نانو + یک سلف با مقدار 40 میکرو هانری بزار . برای ADC هم از روش وقفه ای استفاده کن نه اینکه میکرو بیاد دائم نمونه بگیره .
            موفق و پیروز باشید .
            سلام
            میخوام از ADC0800 استفاده کنم ولی کلاکشو با 555 می سازم و کار میکرو بهم میزنه
            hardware-ui

دیدگاه

اها پس می خای از adc خارجی استفاده کنی . من در مورد این نوع ADC اطلاعی ندارم ارتباطش با میکرو چطوری هست از طریق پورته با سریال هستش؟؟
              راستی چرا 555 چرا کریستال نمی زاری .
              از ADC های دیگه هم می تونی استفاده کنی مثل AD7715 که یک ADC16 بیتی هستش البته باید به رجیستراش فرمان بدی ارتباطش هم SPI هتسش .
              این ADC که خودت گفتی چند بیتیه ؟
              انجمن LABVIEW
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
              اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
                اها پس می خای از adc خارجی استفاده کنی . من در مورد این نوع ADC اطلاعی ندارم ارتباطش با میکرو چطوری هست از طریق پورته با سریال هستش؟؟
                راستی چرا 555 چرا کریستال نمی زاری .
                از ADC های دیگه هم می تونی استفاده کنی مثل AD7715 که یک ADC16 بیتی هستش البته باید به رجیستراش فرمان بدی ارتباطش هم SPI هتسش .
                این ADC که خودت گفتی چند بیتیه ؟
                سلام
                8 بیتی هستش.فعلا دنبال یه روش میگردم که ازبابت ADC خیالم راحت بشه.شما با همون روش که قبلا گفتید کار میکنید؟ همه فرکانسهای مختلف نویز رو میگیره
                hardware-ui

دیدگاه

سلام

من از 4تا منبع تغذیه استفاده می کنم .با روشن خاموش شدن یکی از اونا هم ADC میکرو از کار میوفته.میشه کمکم کنید
                  hardware-ui

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X