اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر محترم شما

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نظر محترم شما

با سلام
    به نظر شما اگر من یک سال هرروز 5/1 ساعت وقت برای یادگیری کامل کلیه میکروکنترلرهای سری AVR و5/1ساعت وقت برای یادگیری کامل برنامه نویسی به زبان C بزارم چقدر پیشرفت می کنم. (من خیلی مبتدی هستم.)
    منتظر نظر شما هستم.
    با تشکر فراوان

پاسخ : نظر محترم شما

یک سال چیه داداش من 1 ماهه avr رو یاد گرفتم بقیه کار دیگه تجربست و هرچی بگذره تجربهت اضافه تر میشه و وارد مباحث جدید تر میشی تو 1 ماه انقد وقت بزاری به نظرم تئوری رو تموم میکنی و بقیه سال رو وقت داری عملی کار کنی تجربت زیاد شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAN-273
      با سلام
      به نظر شما اگر من یک سال هرروز 5/1 ساعت وقت برای یادگیری کامل کلیه میکروکنترلرهای سری AVR و5/1ساعت وقت برای یادگیری کامل برنامه نویسی به زبان C بزارم چقدر پیشرفت می کنم. (من خیلی مبتدی هستم.)
      منتظر نظر شما هستم.
      با تشکر فراوان
      به نظر بنده اگر برای خودتون پروژهآ‌ای تعریف کنید و قصدتون ساخت اون باشه و از اینکار لذت ببرید، مطالبی که یاد خواهید گرفت ماندگاری بیشتر و عمیقتری در ذهن شما خواهند داشت.
      من زیاد با این روش یادگیری که فلان ساعت وقت گذاشته بشه موافق نیستم.

احساس نیاز ، پیگیری ، و نشون دادن علاقه در یادگیری یک مطلب ، کمیتهای مهمآ‌تری از میزان وقتی هست که برای یادگیری صرف میشه.
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

:NO:
        1 سال که یه عمریست بس گرانمایه مردم در طول یکسال دکتر می شن بحث تئوری در طول چند ماه قابل حله بقیه تجربه کار عملیه
        :nice:
        چار فرانسه نباش

دیدگاه

منظورتون از تئوری چیه؟ در ضمن نظرتون را درباره یادگیری کامل زبان C نگقتید وهمچنین همه شما که حرفه ای هستید
          این طوری که میگید یادگرفتید یا رفتید کلاس آموزشی ؟
          هم چون کوه سربلند باشید.
          ممنون

دیدگاه

تئوری منظورمون معماری تراشه هست یعنی بدونی با چی داری کار میکنی و مثلا پورت چیه تایمر چیه و ...
            زبان c رو هم که لازم نیست کامل یاد بگیری فقط مقداریش تو کمپایلر های avrاستفاده میشه بقیه همه دستورات مخصوص کمپایلر هست و ربط زیادی به c نداره اینو میتونی تو 1 ماه با روزی 1.5 ساعت به راحتی یاد بگیری البته باید همراه آموزش یه میکرو(mega32 خوبه البته از نوع دیپ بگیر و خودت رو درگیر مسائل جانبی نکن)
            بگیر و چیز هایی رو که یاد گرفتی تمرین کن مثلا تو یاد گرفتی چجوری تو پورت ها بنویسی همون روز بیا مثلا یه برنامه بنویس باهاش یه led رو روشن خاموش کن و مدارش رو روی برد ببند(برا همین گفتم دیپ بگیر) تا مطالب از یادت نرن راستی من توصیه میکنم بجای روزی 1.5 برای برنامه نویسی و 1.5 برای سخت افزار بیا اول روزی 3 ساعت بزار برای تئوری و سخت افزار و بقیه ماه بیا 3 ساعت بزار برای نرم افزار که بتونی هر روز که مبحث جدیدی توی نرم افزار رو یاد گرفتی بیای همونو عملی کار کنی
            با تشکر

دیدگاه

:NO:

منظور از بحث های تئوری اینه که وقتی من بهت گفتم پورت A رو خروجی تعریف کن نپرسی پورت آ چیه اصلا پورت چیه که آ باشه -خروجی یعنی چی کلا مباحث تئو.ری رو باید توی کتاب مطالعه کنی به عنوان مثال من یه مدار بود روی کاغذ درست بود ولی بعد از اینکه به صورت عملی بستمش دیدم چندتا مشکل داره اینا دیگه تو کتابا نیت اینا تجربه کار عملیست یامن به زبان سی خیلی خوب برنامه می نویسم (روی کاغذ) ولی بعد که با کامپایلر سی امتحان می کنم می بینم باز هم مشکل داره کلا چیزی که من در زمینه کار فنی فهمیدم اینه که کار فنی مثل بعضی رشته ها نیست که صرفا کتاب بخونی و حفظ کنی کتاب بخون حفظ کن ولی بعدش کار عملی انجام بده که اگر این کار رو انجام ندی ....

کلا برنامه توی عمرت داشته باش خاطره ای از دکتر حسابی به نقل از پسرش : دکتر نیم ساعت به مرگش مانده بود که زبان آلمانی می خوند پرسیدیم حالتان خوب نیست دیگه چه فایده ای دارد دکتر حسابی گفت من ساعت 3 تا 3و30 هر روز آلمانی می خونم ... :agree:

نیاز نیست چار فرانسه باشی نیاز نیست سری کامل AVR رو بلد باشی یه استاد داشتیم فارغ التحصیل ارشد دانشگاه تهران می گفت من فقط بلدم با mega32 کار کنم و به این افخار می کرد باور کن همین mega32 خیلی کار می خواد تمار مطالبشو بلد باشی -یه چیزی هم بهت بگم سری AVR معمولا کاراییش شبیه به هم هست فقط در حافظه متفاوت است
              چار فرانسه نباش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAN-273
                با سلام
                منتظر نظر شما هستم.
                با تشکر فراوان
                جناب 273 تا هان
                یاد گیری این جور کارها ، کار 1 روز و 2 روز نیست
                شاید بتونی در عرض 1 ماه به نتایج خوبی برسی ولی برای یکمی حرفه ای تر شدن و حتی اصولی برنامه نوشتن خیلی بیشتر از اینها وقت میگیره
                نمی خام نا امیدت کنم
                بالاخره باید از یه جایی شروع کنی
                اما بهتره که از همون اول یک روال اصولی و صحیح رو شروع کنی
                موفق باشی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Bagherani

اما بهتره که از همون اول یک روال اصولی و صحیح رو شروع کنی
                  ممنون از همه شما
                  منظورتون از روال اصولی وصحیح چیه میشه در این مورد منو راهنمایی کنی ؟
                  (در ضمن من حامد هستم و نام کاربریم :HAN منهای 273)
                  سپاس گذارم.

دیدگاه

جناب هان منهای دویست و هفتاد و سه
                    توی هر کاری یه سری راه و روش خاص مختص به همون کار وجود داره و نمیشه قائده و قانون خاصی رو براش تعریف کرد و از نظر هر کسی هم روش خودش درسته ولی واقعیت امر اینه که کار ها رو همیشه میشه طبق یه روال منطقی و صحیح پیش برد
                    اگه چند تا برنامه بنویسی و به اونایی که حرفه ای ترن نشون بدی ایرادات کارت رو بهت بگن خیلی مفید تره
                    اگه به برنامه ای برخوردی که بعد از یه مدت ، خودتم ازش سر در نیاوردی یه جای کار می لنگه :mrgreen: :mrgreen:

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

همه دارن از avr فرار می کنن، شما می خوای یاد بگیری؟!
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40312.msg172556;boardseen#new
                      برید سراغ آرم!
                      حتما به ی جای می رسید!
                      "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

ممنون از همه شما
                        با توجه به نظرهای محترم شما بهترین راه را برای یادگیری انتخاب می کنم ؛اما در مورد arm باید بگم بعد از تسلط کامل به میکروکنترلرهای AVR سراغ هیچ پردازنده دیگر نمیرم.
                        سپاس گذارم.

دیدگاه

چرا نمیرید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                            چرا نمیرید؟
                            واسه این که به مدار هایی که میکروکنترلر 8 بیتی به طور کامل پاسخ گو می باشد؛ هر گز از یک پردازنده 32بیتی استفاده نمی کنید.(در ضمن من تصمیم به یادگیری کلیه خانواده avr گرفته ام وavr32bity یکی از زیر مجموعه های این خانواده می باشد که موجود می باشد.)
                            سپاس گذار شما حامد

دیدگاه

موفق باشید
                              با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X