فقط اونایی که اتمل بده عالیه
البته هاتل خوبه
usbasp اشغاله ولی کار راهنداز
mkii عالی
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
در ضمن در رابطه با پروگرامرهای نسل جدید یعنی یو اس بی خور گفتم نه پورت کام و پارالل
هاتل یو اس بی 26
usbasp دست ساز 6 تومان
mkii از 40 قیمت دارم تا 75
mkii jtag از 75 به بالا 400
universal از 400 تا 675
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
بهترین پروگرامر ها اونایی هستن که شرکت اتمل می سازه مثل STK500 ،STK600 و ...
ولی قیمت خیلی زیادی دارن و ساختشون خیلی سخته
من از یه پروگرامر که بر اساس STK500 کار می کنه ، استفاده می کنم اسمش هم AVRdoper
بر عکس پروگرامر STK500 اصل که با پورت سریال کار می کنه، این یکی با USB کار می کنه
ساختش هم خیلی آسونه و با برنامه AVR Studio اتمل هم هماهنگی 100% داره
در بیسکام هم به طور مستقیم می شه استفاده کرد
در ضمن میکرو های سری Tiny رو می تونه به صورت HVSP پروگرام کنه
شما یه لطفی کن یه مگا 32 رو رو کریستال خارجی بزار
بعد من میکروت ببین چی میشه
سلام
من یه tnm 1000 دارم و واقعا ازش راضی هستم حتی اگر فیوز بین ریست میکرو رو هم پاک کنید بر می گردونه راستی قیمتشم حدود 120 تا 130 هزار تومان هست ولی همه مدل میکرو و رم و رام و اییپرام و چند مدل fpga و cpld را جواب میده و کلی قطعه دیگر این پروگرامر واقعا به قیمتش می ارزه
من پیشنهاد می کنم هر کسی می خواهد برای پروگرامر پول بدهد این گزینه را انتخاب کند.
همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))
قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))
شما یه لطفی کن یه مگا 32 رو رو کریستال خارجی بزار
بعد من میکروت ببین چی میشه
[quote/[
گزاشتم موردش چیه؟
خوب حالا کریستال رو بردار
دیگه میکرو اگه کریستال هم بزاری پرگرم نمیشه
دیدگاه