سلام،از دوستان کسی هست که atmega8L-8AU رو بصورت isp پروگرام کرده باشه؟من پروگرامر TNM دارم ولی میکرو رو نمیشناسه :sad:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
atmega8L-8AU
Collapse
X
-
پاسخ : atmega8L-8AU
سلام
اگر میکروت سالم باشه و از نظر ارتباطی و برنامه tnm درست تنظیم کرده باشی محاله که tnm نتونه پروگرامش کنه من هم تو خانه و هم تو محل کارم tnm دارم و با هیچ میکرویی تا به حال مشکل نداشتم حتی سری a را هم باهاش پروگرام کردم.
ببین اگر روی zif می خوای پروگرام کنی باید از منو select باید atmega8-l را انتخاب کنی و اگر می خواهی با isp در داخل مدار پروگرام کنی باید چند نکته را مورد توجه قرار بدی باید روی پورت b که spi میکرو روی آن پورت هست هیچ ماژول یا قطعه اکتیوی که با گرفتن اطلاعاتی اطلاعاتی را پس می دهد نباشد چون باعث می شود که ارتباط میکرو با پروگرامر دچار اختلال بشود و اگر حتی قطعه مصرف کننده هم نباشد خیلی بهتر است. بعد باید از درست وصل کردن پایه های میکرو به سیم های پروگرامر مطمئن بشی برای اینکه بهتر متوجه بشی که چه پایه رو به کجا وصل کنی از گزینه help برنامه tnm گزینه isp connector را انتخاب کن بعد با توجه به اسمهایی که داده سیم ها را چک کن. بعد یادت باشه در تمام مدت پروگرام کردن در داخل مدار باید تغذیه میکرو یک تغذیه خوب و کافی باشه.
التماس دعا دارمهمانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))
قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))
[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]
-
مهندس جان ،یک دنیا ممنون از توجهت،تمام نکاتی رو که شما فرمودی من هم در نظر گرفتم،میکروی من smd هست یعنی tqfp32و در حالت isp پروگرامر detect نمیکنه،از شرکت tnm پرسیدم گفتن ممکنه فیوز بیت های isp غیر فعال شده،پیشنهاد دادن که از zif واسه پروگرام استفاده کنم که تبدیل tqfp به dip حدود 60 هزار تومنه،فعلا نیدونم چه کنم :sad:
دیدگاه
-
یه راه کم خرج تردارم. بورو میکروی روی بردت را عوض کن سخته ولی با دقت زیاد می شه اگر دیدی خیلی سخته بورو موبایلی ها سه سوت درش میارن
این کار بهتر از دست روی دست گذاشتنه بعدشم کم خرج در می آید.
همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))
قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))
[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهتبدیل tqfpمگه چی داره 60000 هزار تومان هست؟
مگه نمیشه بایه برد ساده و دوریدف پین هدر تبدیلش رو ساخت؟همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))
دیدگاه
دیدگاه