اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال 2 پتانسیومتر به ADC میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال 2 پتانسیومتر به ADC میکرو

سلام
    برای تشخیص حداکثر افت ولتاژ دوسر هریک از پتانسیومتر ها و نشان دادن آن توسط LED چه راه کاری در بسکام ارائه میکنید.بعنوان مثال در صورتی که مقدار ولتاژ برای PA.0 با تغییر یتانسیومتر به حداکثر مقدار خود رسید LED مربوط به PD.0 روشن و اگر به حداقل مقدار خود رسید خاموش گردد و همین اتقاق نیز برای پتانسیومتر و LED بعدی بیافتد.باتشکر

پاسخ : اتصال 2 پتانسیومتر به ADC میکرو

سلام
    این برنامه را چک کن فکر کنم خوب باشه.
    بعد از کانفیگ adc و غیره
    do
    if getadc(0) > 1023 then
    portd.0=1
    else
    portd.0=0
    end if
    if getadc(1) >1023 then
    portd.1=1
    else
    portd.1=0
    end if
    loop
    end
    البته بعضی از پتانسیومتر ها به ماکزیمم و مینیمم نمی رسند برای همین باید کمی 1023 را کم کنی تا بهترین جواب را بگیری
    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
      با کمی تغییرات در مقدار ورودی ADC برنامه جواب گرفت باتشکر :job: :job:

دیدگاه

خیلی خوشحال شدم کاری نکردم اگر بازم سوالی داشتید مطرح کنید بچه های انجمن همه بچه های خوبی هستند اگر کسی چیزی بلد باشه دریغ نمی کند.
        اقا التماس دعا
        همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام
          باتشکر از سوال دوستم این سوال برایم پیش آمد که من از ماژول های HMT و HMR برای ارسال می خواهم استفاده کنم اگر من بخواهم از پتانسیومتر برای ارسال به طوری که پتانسیومتر به مقدار ماکزیمم رسید به گیرنده ارسال اطلاعات نماید و زمانی که به مینیمم رسید هم به گیرنده ارسال اطلاعات نماید و زمانی که در وسط قرار دارد اعلام خاموشی به گیرنده را بدهد. من در گیرنده مشکل خاصی ندارم مشکل من استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال در فرستنده است که نمیدانم چگونه ارسال کنم ضمنا از دو پتانسیومتر برای ارسال استفاده می کنم
          لطفا به من کمک کنید با تشکر

دیدگاه

سلام
            شما برای هر حالت کاری یک کد در نظر بگیر و از طریق فرستنده بفرست بعد در گیرنده با توجه به کد دریافتی کار مورد نظر را انجام بده
            مثلا
            max1=10
            max2=20
            normal1=30
            normal2=40
            min1=50
            min2=60
            این کد ها را در فرستنده با توجه به مقدار خوانده شده از adc که در حقیقت مقدار پتانسیومتر است را از طریف hmt ارسال کن
            بعد در گیرنده هر کدی را که در یافت کردی پروسه آن را انجام بده مثلا اگر 10 را دریافت کردی یعنی منظور فرستنده max1 بوده پس شما باید چراغ مربوط به آن را روشن کنی
            با کمی تمرین و پشتکار به جواب می رسی
            التماس دعا

دیدگاه

سلام
              برنامه که برای ارسال ماکزیمم و مینیمم دو پتانسیومتر به روشی که شما فرمودید جواب نداد . بنده درواقع قصد دارم زمانی که پتانسیومتر ها به ماکزیمم خود رسید کاراکتری مشخص به hm-t ارسال کنم و همچنین در مقدار مینیمم.
              لطفا برنامه ای کوتاه جهت استدلال بنده ارائه نمایید با تشکر از راهنمایی های شما دوست عزیز

دیدگاه

سلام این روش یک روش خاص برای ارتباط نیست بلکه یک روش همگانی و استاندارد شما یه کم دقت کنی و یه کم دیگه روش کار کنی جواب می گیری این تقریبا بهترین راهه(البته به نظر من) شاید راه بهتری هم باشه که من بلد نیستم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X