هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
سلام.
یه مدار راست گرد و چپ گرد موتور DC برای استفاده در هر مداری که فقط با 2 عدد رله 5 ولتی استفاده شده.
فکر می کنم با این مدار بشه یک موتور DC بیشتر از 5 آمپر هم استفاده کرد.
با سلام
می دونم که زمان زیادی از ارسال ها در این تاپیک گذشته ولی چون سوالم نزدیک به این موضوع می باشد می خواستم مشکلمو حل کنید
من می خواهم با استفاده از پتانسیومتر و میکرو سرعت چشمک زنم را که شامل 2 عدد لامپ 220 ولتی می باشد تنظیم کنم به صورتی که ولوم را در یک سمت لامپ ها با سرعت کم چشمک بزنن و تغییر وضعیت سرعت آن رفته رفته زیاد شود.
با تشکر فراوان
سلام.الان دیدم پست قبلی من دقیقا زیر پست مرحوم رضا آقازاده هست. :cry:خیلی ناراحت شدم.... :cry2: :cry2:
دوست عزیز شما اون مقدار تاخیری که بین روشن و خاموش شدن لامپها قرار دادین باید یه نسبتی با مقدار ADC خونده شده داشته باشه، تا با تغییر مقدار ولوم مقدار ADC تغییر کنه و در نتیجه تاخیر بین ON/OFF تغییر کنه.
ضمنا...خیلی ممنون که مقررات رو رعایت کردین و قبل ایجاد تاپیک،اون رو سرچ زدین.
آقا رضا روحت شاد...یه فاتحه نثار روح این مرحوم بکنین... :cry:
سلام من این تایپیک رو تازه دیدم اتفاقا این سیستم موبوط به فرمونهای برقی در خودروهای برقیه
به همان صورت که دوستان فرمودند با تعین یک مقدار برای وسط ولوم و بیشتر یا متر شدن ولت ازون
این پتانسیومتر توسط یک هرزه گرد به شفت فرمون خودرو متصله حالا وقتی شما فرمونو به یک سمت میگردونین با چرخش پتانسیومتر یک موتور الکتریکی روشن میشه وچرخها رو در جهت لازم تنظیم میکنه ضمن اینکه ولوم رو هم میچرخونه تا به حالت تعادل برسه و اینقدر اینکارو ادامه میده تا فرمان ازاد بشه
با تشکر از جوابتون
من این رابطه بین تاخیر لامپ و ADC میکرو رو نمی دونم اگه از روی برنامه توضیح بیشتری بدین ممنون می شم
مثلا شما تو برنامه نوشتین(دستورات مربوط به کامپایلر mikroC هست) :
;porta=0
;(delay_ms(AD
;porta=255
از طرف دیگه مقدار ADC رو که میخونی میریزی تو متغیر AD یعنی :
کد:
adc_read(0)=AD;
البته کد مربوط به خوندن از ADC بهتره بالاتر از ON/OFF نوشته بشه.امیدوارم این توضیح کافی باشه.اگه جایی رو بیشتر توضیح بخواین بگین تا بگم!
با گفته های شما من به کلی قاطی کردم من تو برنامم به این صورت ننوشتم اگه می شه برنامشو و یا اگر لینکی مربوط به آن دارید را در اینجا قرار دهید
با تشکر فراوان
کامپایلر مورد استفاده تون چی هست؟ من کد رو با mikroC بنویسم مسئله حل میشه؟؟ ولی راحته ها!! شاید یه خرده تو زمینه میکرو اطلاعاتت کم باشه که به نظرت سخت میاد.خواهی دید که مثله آب خوردن هست،البته از آب خوردن راحت تر!! :biggrin:
ببخشید، یه چی میگم ولی نخندین ها!! من اصلا اون بالا رو نگاه نکرده بودم که اینجا کدوم انجمن هست! الان دیدم که انجمن AVR هست!! :mrgreen:
توضیحات کوچولویی مینویسم به عنوان راهنما، بقیه ش رو خودتون پیگیری بکنین تا متوجه بشین.هرجا گیر کردین سوال بپرسین تا در حد معلوماتم جواب بدم.
فعلا یه توضیح کوچیک از مبدل ADC :
همونطور که میدونید تو دنیای دیجیتال فقط با صفر و یک سروکار داریم.پس سیگنال آنالوگ باید تبدیل به معادل دیجیتال بشه تا تو دنیای دیجیتالی قابل استفاده باشه.یعنی چی؟ فرض کنیم ولتاژ مرجع (معمولا با V اندیس ref نشون داده میشه - همون ولتاژ رفرنس ) تو مبدل آنالوگ به دیجیتال 5 ولت باشه.مبدل ما هم 10 بیتی هست. خب یه تناسب ساده میبندیم. 2 به توان 10 میشه 1024 . این عدد رو معادل با حداکثر ولتاژ مرجع میگیریم یعنی 5 ولت.خب هر 1 دیجیتال برابر با چند ولت خواهد بود؟
1024 5 ولت
1 x ؟
x برابر هست با تقریبا 4.88 میلی ولت
خب حالا مثلا 3 ولت برابر با چنده دیجیتال میشه؟
5/(3*1024)=614.4 تقریبا 614
وقتی واحدADC میکروکنترلر شروع به کار میکنه مقدار ولتاژ آنالوگ هر پایه رو (به شرطی که اون پایه قابلیت ورودی آنالوگ داشته باشه) به معادل دیجیتال تبدیل میکنه و اون مقدار دیجیتال که یه عدد هست بین 0 تا 1023 توی متغیر دلخواهت ریخته میشه.مثلا وقتی مینویسی pot1=adc_read(0); l مقدار ADC کانال 0 توی متغیر pot1 ریخته میشه.اینو تا اینجا داشته باش!
حالا میخوای یه لامپ یا هرچیز دیگه رو با میکرو روشن و خاموش کنی. واسه ی اینکه فاصله ی بین روشن و خاموش شدن به اندازه ای باشه که قابل دیده شدن با چشم آدم باشه؛ میای بین دستورات روشن و خاموش شدن یه تأخیر میزاری مثلا 500 میلی ثانیه یا 1 ثانیه یا.... (دستورش تو bascom نمیدونم چیه-با همون دستور mikroc مینویسم) دستور تاخیر میشه delay_ms(1000); l با این دستور 1 ثانیه تأخیر ایجاد کردی.
حالا اگه به جای اون عدد 1000 توی دستور تأخیر، بیای اون متغیری که مقدار ADC توش بود رو قرار بدی چی میشه؟؟؟
یعنی : delay_ms(pot1); l
جوابش رو خودت بگو....
در باسکام میشه مقدار خونده شده رو در یک تامر قرار بدین
یعنی وقتی مقدار ولت خونده شد بلاقاصله اونو در تایمر قرار بدین واگه زمان کمه اونو توحلقه قرار بدین
دیدگاه