اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فاصله سنج آلتراسنیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فاصله سنج آلتراسنیک

نوشته اصلی توسط iranesabz
    سلام
    علی جان ایا برنامه ای که نوشته ای بسکامه یا نه
    توضیج شو از کجا بیابیم
    تو ی کدوم جایه
    از کجا توضیحشو پیدا کنم
    ممنون میشم
    اگر مرا راهنمایی بیشتر کنید
    سلام
    هنوز وقت نکردم واسش یک فایل آموزشی بنویسم.مشکل تون چیه بگید تا توضیح بدم.
    این برنامه با بسکام نوشته شده.
    موفق باشید

دیدگاه

دوستان عزیز من خواستم این فاصله سنج رو بسازم که با pic بودش ولی استاد راهنما گیر داد و گفتش حتمآ باید با avr باشه در ضمن گفتش باید با کدویژن برنامه اش نوشته شده باشه کسی می تونه کمکم کنه؟

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز فرقی نمیکنه از چه میکرویی استفاده کنید. شما باید این کار را انجام دهید.فرستنده باید توسط میکرو فرمال ارسال دهد در همین لحظه تایمر میکرو را فعال کنید و منتظر بمونید تا گیرنده فعال شود در این لحظه تایمر را متوقف کنید و فاصله را محاسبه کنید.
        سرعت امواج آلتراسنیک هم 340 متر بر ثانیه است.
        موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
          سلام
          دوست عزیز فرقی نمیکنه از چه میکرویی استفاده کنید. شما باید این کار را انجام دهید.فرستنده باید توسط میکرو فرمال ارسال دهد در همین لحظه تایمر میکرو را فعال کنید و منتظر بمونید تا گیرنده فعال شود در این لحظه تایمر را متوقف کنید و فاصله را محاسبه کنید.
          موفق باشید
          سلام آقای حیاتی هنوز شماتیک رو نزاشتین؟ یک سوال: من می تونم واسه پایان نامه خودم از این سنسور برای تعیین سطح آب مخزن استفاده کنم؟
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
            سلام آقای حیاتی هنوز شماتیک رو نزاشتین؟ یک سوال: من می تونم واسه پایان نامه خودم از این سنسور برای تعیین سطح آب مخزن استفاده کنم؟
            بستگی داره ارتفاع مخزن چقدر باشه . می تونید از این سنسور برای این کار استفاده کنید ولی این سنسور برای محیط های صنعتی مناسب نیست.چون این سنسور ضد آب و گاز نیست.
            موفق باشید

دیدگاه

سلام
              موفق باشید
              سلام :nice:
              دوست عزیز مشکل من اینه که نمی دونم که چطوری این مدار که عکسش رو گذاشتم بهش avr اضافه کنم و برنامه اش رو چطوری بنویسم. :angry:

دیدگاه

بستگی داره ارتفاع مخزن چقدر باشه . می تونید از این سنسور برای این کار استفاده کنید ولی این سنسور برای محیط های صنعتی مناسب نیست.چون این سنسور ضد آب و گاز نیست.
                موفق باشید
                آقای حیاتی منم برای پروژه میخواستم ولی پشیمون شدم آخه پایان نامه من به قول استاد واسه کارشناسی در سطح خیلی بالایی بود و وقتگیر و هزینه بر،چه برسه به کاردانی!!!!! موضوع: طراحی سیستم کنترل ترکیب سیالات و کنترل سطح و دمای سیال در مخزن با نمایش آن روی LCD و مانیتورینگ آنها از طریق پروتکل RS-232 .وحشتناک نیست؟ مخزن اصلی که از سیالات AوB در 2مخزن جدا و به نسبت معینی که ما در SET POINT میدیم و سپس باز هم وارد کردن دمای ترکیب در مخزن که توسط کنترل هیتر انجام بشه و نیز یک همزن که در بالای مخزن اصلی میزارم.کنترل سطح هم در هر3مخزن با اولتراسونیک.حالا میگی وحشتناکه یا نه؟ :eek: ولی پشیمونم کرد گفت پروژه کاردانی ارزش نداره وقت بزار برای درس چون میخوای ادامه بدی و این کار کلی هزینه داره و زمان میبره :agree:منم گفتم فقط کنترل سطح و دمای سیال و نمایش در LCD.بازم کم نیستش البته
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط o_omid
                  سلام :nice:
                  دوست عزیز مشکل من اینه که نمی دونم که چطوری این مدار که عکسش رو گذاشتم بهش avr اضافه کنم و برنامه اش رو چطوری بنویسم. :angry:

سلام
                  شما خروجی R11 را باید بدید به پایه اینتراپت و او قسمت فلیپ فلاپ با گیت NAND نیازی نیست ببنیدید.پایه 15 را به یکی از پایه های میکرو وصل کنید و فقط باید بهش پالس بدهید تا فرستنده یک سیگنال را ارسال کند.
                  موفق باشید

دیدگاه

سلام آقای حیاتی من ی فاصله سنج ساختم ولی خوب جواب نمیده
                    شما هم که قرار بود واسمون شماتیکتونو بزارین
                    ازت طرف همه بچه ها ازتون میخوام که اگه امکان داره شماتیکتونو بزارید لطفا،خواهشا دریغ نکنید ،مرسی
                    نخستین گام در شناخت، این است که بدانیم نادانیم

دیدگاه

من قبلا از مجله علم الکترونیک یک مدار آلترا سونیک ساختم ولی فاصله سنج نبود - دزدگیر بود و با پدیده دوپلر کار میکرد ( اختلاف فرکانس فرستنده و گیرند ) تنها نکه مهمی که به ذهنم اومد بگم دو نوع سنسور گیرنده آلترا داریم اول سنسورهایی که خودشون فیلتر داخلی دارن مثلا فقط فرکانس مرکزی فیلتر 38 کیلو هرتز است خیلی مهم است که فرستنده دقیقا 38 کیلو بفرسته
                      دوم گیرنده هایی که فیلترداخلی ندارن که باید حتما یک سیستم فیلتر برای فرکانس مورد نظر درست کرد که پارازیت وارد سیستم نشه
                      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام
                        علی جان آیا حتما باید عضو شد باشه همین الان عضو میشم
                        راستی در کل چقدر در میاد ساختش :wow: :wow: :wow:
                        ولی از شما یک درخواستی دارم اونم این که یک برنامه ساده 0 تا 9 رو روی سون سگمنت با تایمر کانتر که روی یک ثانیه تنظیم شده رو واسه ما بنویسید اونم توی همین سایت اگر میشه :agree: شوخی کردم اگر دوست داشتی بزار
                        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X