اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با eeprom

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با eeprom

با سلام
    من یه برنامه ساده نوشتم با کدویژن، مشکل اصلی من اینه که یه متغیر را تو حافظه eeprom داخلی نوشتم وقتی میخوام تو lcd نشون بدم یه چیز غیر از نوشتم را نشون می ده برنامه راهم گذاشتم
    http://rapidshare.com/files/401028796/eeprom.rar.html
    لطفا" اگه میشه در این مورد به من کمک کنید
    سپاس گذارم.

پاسخ : مشکل با eeprom

متغیر string رو فرستادی تو تابع sprintf و فکر کنم مشکل از همینه . اول اونو بریز تو یه متغیر مثل s بعد s رو بفرست تو تابع sprintf . توابع سی با اشاره گرها کار میکنند و متغیر string توی eeprom ذخیره شده .
    به راه بادیه رفتن ، به از نشستن باطل

دیدگاه

ممنون این کارو کردم اما مقداری که باید نشون می داد نشون نمی ده مثلا من تو متغیر eeprom عدد 10 را ذخیره کردم اما عدد 4 را نشون میده (هم از متغیر اشاره گر استفاده کردم وهم از نوع معمولی ) علتش از چیه ؟
      سپاس گذارم.

دیدگاه

تو LCD چی میخوای نشون بدی .
        اگه می خوای عدد نشون بدی آیا تبدیل به کداسکیش می کنی ؟

دیدگاه

ممنون مشکل نوشتن کاراکتر وعدد را حل کردم با استفاده از متغیر اشاره گر اما می خوام یه رشته مثل"ali" را تو حافظه eeprom ذخیره کنم وبعد تو lcd نمایش بدم این کار نمیشه ؛ میشه در این مورد به من کمک کنید.
          (در ضمن چرا باید به کد اسکی تبدیل بشه لطف کنید در مورد توضیحی بدهید من که نمی دونم .(با تشکر))
          سپاس گذارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAN-273
            ممنون مشکل نوشتن کاراکتر وعدد را حل کردم با استفاده از متغیر اشاره گر اما می خوام یه رشته مثل"ali" را تو حافظه eeprom ذخیره کنم وبعد تو lcd نمایش بدم این کار نمیشه ؛ میشه در این مورد به من کمک کنید.
            (در ضمن چرا باید به کد اسکی تبدیل بشه لطف کنید در مورد توضیحی بدهید من که نمی دونم .(با تشکر))
            سپاس گذارم.
            اگه میخوای یه عددو بفرستی باید به کد اسکی تبدیلش کنی . مثلا یه متغیر رو اندازه گرفتی و می خوای نشون بدی . اونوقت باید ارقامشو یکی یکی تفکیک کنی بعد اون رقمو + 48 کنی تا کد اسکیش باید . بعدش به lcd ارسال کنی .
            ولی اگه میخوای یه string بفرستی لازم به تبدیل به کد اسکی نیست . کامپایلر خودش همه چی رو انجام می ده .
            اینطوری بکن :

eeprom char text[]="my text"
            puts(text)
            نمی دونم puts از eeprom هم اطلاعاتو میفرسته یا نه .
            اگه جواب نداد یه متغیر مثل همون تو sram تعریف کن ، بریز توی اون . بعد اونو بفرست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X