سلام . میدونم 3 ماه از تاریخ آخرین پست میگزره فکر نکنم هنوز زیر خاکی شده باشه.
جناب Dash Mahmod من مدار اصلاح شده شما رو دانلود کردم :nice:.کاش زحمت 7447 رو کم میکردید و میسپردید به برنامه تا حجم مدار کمتر بشه.بعد از چند دقیقه کار با مدار و برنامه و تغییر سرعت adc و و ولتاژ های قطع و زمان تایمر متوجه شدم شدم که منبع شما از نوع dc بوده و از این بابت حالم گرفته شد.آخه من نظرم بر اینه که تو ورودی adc از خازن ظرفیت بالا به هیچ وجه استفاده نشه تا کوچکترین تغییرات ولتاژ هم بخوبی سنس بشه. بنابر این قسمت ورودی مدار رو تغییر دادم و با استفاده از یه کلمپر ولتاژ adc رو به 2.5 ولت رسوندم. و قصدم خوندن ولتاژ RMS توسط ADC بود که نیاز من براورده بشه اما متاسفانه تو برنامه نویسی زیاد وارد نیستم میشه در تکمیل کردن مدار کمک کنید بهم؟ با تشکر
سلام دوست عزیز لطفا ی عکس از شماتیک بزار تا ببینم چکار کردی من پرتئوسم اون فایلو باز نکرد ورژنش 7.4 هست من ی مدار دیده بودم که برای تغذیه هم از همون 220ولت بدون ترانس استفاده کرده بود خیلی خیلی جالب بود
البته باز هم میگم ، اصلاحات با توجه به طرح اولیه شما بوده.
ولتاژ ac رو نمیشه اینجوری داد به میکره، می شه از پل و خازن و یک مقاومت دشارژ استفاده کرد، ولی با اینکار خازن جلوی افت ولتاژ لحظه ای رو میگیره!
محافظ خوب باید مقابل تغییرات ناگهانی در محدوده مجاز هم خوب عمل کنه(مثلا تغییر ناگهانی ولتاژ از 200 به 220 در عرض یک دهم ثانیه)
شاید بشه با پل دیود و خازن این کار رو کرد
میشه مقدار خازن رو خیلی کم در نظر گرفت تا زمان دشارژ شدن زیادی نداشته باشه
با توجه به این که جریان کشی میکرو خیلی کمه ، به نظرم میشه این کار رو انجام داد
در خصوص برنامه محافظ برقی که ذکر کردین اگه به نتیجه نهایی رسیدین لطفا بنده رو هم راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم با ایمیل بنده یا در همین تاپیک جوابتونو ببینم.بینهایت سپاسگذارم.
pouya.electronic2012@yahoo.com
دیدگاه