اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت محافظ برق ومشکلات آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت محافظ برق ومشکلات آن

با سلام
    ببخشید من یه برنامه محافظ برق با atmega8 نوشته ام که در این محافظ از سون سگمنت استفاده شده است هم چنین برای نمایش ولتاژ بر روی سون سگمنت از خطای دید استفاده کرده ام (میلی ثانیه). و چون در این محافظ از تایمر هم استفاده شده است. در هنگام شمارش تایمر، درنمایش ولتاژ یر روی سون سگمنت اختلال ایجاد می شود یعنی ولتاژ روی سون سگمنت نمایش داده نمی شود تا زمانی که شمارش تایمر به پایان برسد.
    حالا از شما تقاضا می کنم برای رفع این مشکل راهکاری ارائه بفرمائید.
    با تشکر

پاسخ : ساخت محافظ برق ومشکلات آن

سلام دوست عزیز
    با چه کامپایلری کار میکنی؟
    اگر ممکنه نقشه شماتیک رو بزار تا بهتر بشه بحث کرد

دیدگاه

با سلام دوست عزیز رفرش سون سگمنتت را بذار توی وقفه تایمر مشکلت حل میشه اگه بازم سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

با تشکر از دوستانی که به سوال من جواب دادند
        برنامه من یک محافظ الکترونیکی است که در این برنامه ولتاژ برق شهر روی سون سگمنت سه تایی نمایش داده می شود و شرایط زیر در برنامه وجود دارد:
        ولتاژ 180 ولت به پایین ===> چراغ زرد روشن
        ولتاژ 230ولت با بالا ===> چراغ قرمز روشن
        ولتاژ بین 180 تا 230 ولت ===> چراغ سبز پس از حدودا" 30 ثانیه (توسط شمارش تایمر) روشن می شود.
        وقتی محدوده ولتاژ 180تا 230 ولت می شود تایمر شروع به شمارش کرده و در زمان این شمارش سیستم کلا" هنگ می کند وچیزی روی سون سگمنت نمایش داده نمی شود، تا زمانی که شمارش تایمر به پایان برسد.
        برنامه وشماتیک :
        http://rapidshare.com/files/402004905/7.rar.html
        با تشکر لطفا"در این مورد راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
          با سلام دوست عزیز رفرش سون سگمنتت را بذار توی وقفه تایمر مشکلت حل میشه اگه بازم سوالی بود در خدمتم
          لطفا در این مورد یه کمی بیشتر توضیح دهید.
          سپاس گذارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAN-273
            لطفا در این مورد یه کمی بیشتر توضیح دهید.
            سپاس گذارم.
            برای اینکه برق شهر رو با میکرو بخونی ، نمیشه فقط با یه تقسیم مقاومتی ، ولتاژ AC رو بدی به ADC(البته فکر کنم برای تست این کارو کردی، چون ورودیت هم DC گذاشتی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAN-273
              با تشکر از دوستانی که به سوال من جواب دادند
              برنامه من یک محافظ الکترونیکی است که در این برنامه ولتاژ برق شهر روی سون سگمنت سه تایی نمایش داده می شود و شرایط زیر در برنامه وجود دارد:
              ولتاژ 180 ولت به پایین ===> چراغ زرد روشن
              ولتاژ 230ولت با بالا ===> چراغ قرمز روشن
              ولتاژ بین 180 تا 230 ولت ===> چراغ سبز پس از حدودا" 30 ثانیه (توسط شمارش تایمر) روشن می شود.
              وقتی محدوده ولتاژ 180تا 230 ولت می شود تایمر شروع به شمارش کرده و در زمان این شمارش سیستم کلا" هنگ می کند وچیزی روی سون سگمنت نمایش داده نمی شود، تا زمانی که شمارش تایمر به پایان برسد.
              برنامه وشماتیک :
              http://rapidshare.com/files/402004905/7.rar.html
              با تشکر لطفا"در این مورد راهنمایی کنید.
              اگه از تایمر برای referesh کردن سون سگمنتات استفاده کنی ، احتمال قاتی کردن میکرو کمتر میشه

دیدگاه

میشه یه راه خوبی ارائه کنید.
                سپاس گذارم.

دیدگاه

دوست عزیز من برنامه شما را دیدم تاخیر 30 ثانیه را نفهمیدم کجا درست کردید اما شما باید رفرش 7seg را در وقفه تایمر صفر بذارید یعنی وقفه تایمر را برنامه ریزی کنید که هر 1msبه برنامه وقفه بره وهر بار یک سون سگمنت را روشن وبقیه را خاموش کنید در ضمن تاخیرتونم اگر با وقفه انجام بدید خیلی بهتره اگه بازم سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

ممنون
                    هر کاری کردم درست نشد من برنامه را یه تغییراتی دادم این بار میزارم ببین چی کار می تونی بکنی (لطف کنید ببنید مشکل از کجاست)
                    در ضمن من زیر برنامه وقفه تایمر خالی گذاشتم هر دستوری که برای نمایش می گذاشتم قاطی می کرد.(دیگه نمی دونم توش چه دستور صحیحی بنویسم )
                    http://rapidshare.com/files/402672367/7.rar.html
                    سپاس گذارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAN-273
                      میشه یه راه خوبی ارائه کنید.
                      سپاس گذارم.
                      شماتیک یه سری مشکل داشت که باید به شکل زیر اصلاح بشه (با توجه به طراحی اولیه شما)

دیدگاه

شماتیک اصلاح شده ، کدتون هم جوری نبود که بشه اصلاح کرد! از اول نوشتم! :nerd:
                        دقیقا همون چیزیه که شما خواستی :

http://up.iranblog.com/Files/5fba801fae174b44ae9b.rar

دیدگاه

البته باز هم میگم ، اصلاحات با توجه به طرح اولیه شما بوده.
                          ولتاژ ac رو نمیشه اینجوری داد به میکره، می شه از پل و خازن و یک مقاومت دشارژ استفاده کرد، ولی با اینکار خازن جلوی افت ولتاژ لحظه ای رو میگیره!
                          محافظ خوب باید مقابل تغییرات ناگهانی در محدوده مجاز هم خوب عمل کنه(مثلا تغییر ناگهانی ولتاژ از 200 به 220 در عرض یک دهم ثانیه)

موفق باشید

دیدگاه

ممنون از همه شما بی نهایت ممنون

دیدگاه

سلام . میدونم 3 ماه از تاریخ آخرین پست میگزره فکر نکنم هنوز زیر خاکی شده باشه.

جناب Dash Mahmod من مدار اصلاح شده شما رو دانلود کردم :nice:.کاش زحمت 7447 رو کم میکردید و میسپردید به برنامه تا حجم مدار کمتر بشه.بعد از چند دقیقه کار با مدار و برنامه و تغییر سرعت adc و و ولتاژ های قطع و زمان تایمر متوجه شدم شدم که منبع شما از نوع dc بوده و از این بابت حالم گرفته شد.آخه من نظرم بر اینه که تو ورودی adc از خازن ظرفیت بالا به هیچ وجه استفاده نشه تا کوچکترین تغییرات ولتاژ هم بخوبی سنس بشه. بنابر این قسمت ورودی مدار رو تغییر دادم و با استفاده از یه کلمپر ولتاژ adc رو به 2.5 ولت رسوندم. و قصدم خوندن ولتاژ RMS توسط ADC بود که نیاز من براورده بشه اما متاسفانه تو برنامه نویسی زیاد وارد نیستم میشه در تکمیل کردن مدار کمک کنید بهم؟ با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X