اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل دور موتور AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل دور موتور AC

با سلام میخواستنم از دوستان خواهش کنم اگر کسی در مورد کنترل دور موتور AC اطلاعاتی داره بذاره تا استفاده کنیم ممنونم

پاسخ : کنترل دور موتور AC

باید بری اینورتر بخری اگه موتورت سه فازه اصلا توفکر ساختش نباش اگه تکفاز باشه یه کارایی میشه کرد اونم با تلفات آهنی بالا :mrgreen:
    راه را راهبر قرارمده
    بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن
    و از خود راهی بر جای بگذار.

دیدگاه

من میخوام طراحی کنم از دوستان میخوام اگه اطلاعاتی دارند بذارند ممنون میشم

دیدگاه

من با یک دیمر که برای کم و زیاد کردن نور لامپ 220 ولتی استفاده می کنند من باهاش یک موتور 220 ولتی کولر گازی رو سرعتشو کم و زیاد می کنم.

دیدگاه

کنترل موتور های AC به وسیله کنترول توان انجام میگیرد
          شما میتوانید با کم کردن توان داده شده به موتور AC دور اون رو کنترول کنید
          این کار به وسیله نیمه هادی های قدرت (تریستور ، ترایاک و ...) صورت می گیرد
          مثلا با کنترل زاویه آتش یک ترایاک شما میتوانید ولتاژ موثر و درنتیجه توان داده شده به یک وسیله یا موتور AC را کنترل کنید
          البته برای کاربرد های حساس باید مقدار راکتانس موتور را در نظر گرفته و مداراتی جهت کم کردن اثر جریان پسماند در نظر گرفت

دیدگاه

برای موتورهای روتور قفسی استفاده از توان همچین کارساز نیست !
            این نکته هم در نظر بگیرین که تقریباً بیشتر موتورهای ac روتور قفسی هستن .
            اگر موتور شما روتورش سیم پیچی شده باشه که میشه به راحتی با اعمال ولتاژ به اون سرعتش رو کنترل کرد ( اسم موتورش یادم نیست ) این نکته هم ذکر کنم که قیمتشون زیاد و خیلی کم استفاده میشند !
            ولی برای موتورهای معمولی ac که روتور قفسی هستند ( مثل پنکه ، موتورهای 3 فاز ، انواع کولر ها و .... ) بهترین روش برای کنترل سرعت کنترل فرکانس کاری این موتورها هست . شما می تونین با کنترل فرکانس اعمالی به این موتورها به سرعت 1 rpm و حتی کمتر هم برسید .

دیدگاه

من هم دقیقا میخوام با روش v/f موتور را کنترل کنم حالا هر کسی اطلاعات یا فایلی در این مورد داره بذاره ممنون میشم

دیدگاه

مشخصات چیه؟
                تک فازه - سه فازه توان مصرفیش چقدره
                ادیسون: برای موفقیت 1 درصد نبوغ و 99 درصد پشتکار کافی است.

دیدگاه

موتور سه فاز واتشم برای شروع میخوام با 45kw شروع کنم

دیدگاه

به این تاپیک نگاه کن
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30853.0

دیدگاه

با تشکر از شما اما من میخوام این کارا با میکرو انجام بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                        برای موتورهای روتور قفسی استفاده از توان همچین کارساز نیست !
                        این نکته هم در نظر بگیرین که تقریباً بیشتر موتورهای ac روتور قفسی هستن .
                        اگر موتور شما روتورش سیم پیچی شده باشه که میشه به راحتی با اعمال ولتاژ به اون سرعتش رو کنترل کرد ( اسم موتورش یادم نیست ) این نکته هم ذکر کنم که قیمتشون زیاد و خیلی کم استفاده میشند !
                        ولی برای موتورهای معمولی ac که روتور قفسی هستند ( مثل پنکه ، موتورهای 3 فاز ، انواع کولر ها و .... ) بهترین روش برای کنترل سرعت کنترل فرکانس کاری این موتورها هست . شما می تونین با کنترل فرکانس اعمالی به این موتورها به سرعت 1 rpm و حتی کمتر هم برسید .
                        با تشکر از آقای اکرمی
                        ایشون کاملا درست میگویند روش کنترل توان یک روش موثر برای موتور های توان پایین است و برای موتور های توان بالا و صنعتی بهتره از روش تغییر فرکانس استفاده کنید
                        اگر با منابع تغذیه سوئیچینگ آشنایی داری باید از اون روش برای ساخت موج سینوسی با فرکانس متغیر استفاده کنید
                        اگر محدوده پایین سرعت براتون مهم نیست میتوانید (با استفاده از پالس PWM میکرو و کنترلر) و یه ترانس افزاینده یه مدار کنترل سرعت درست کنید البته این روش گرانتر و از نظر حجمی بزگتر میشه و لی کنترل اون با میکرو ساده تره

موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X