اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

lcd 2*16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

lcd 2*16

دوستان من یه lcd با میکرو مگا 16 میوام راه بندازم توی پروتیوس جواب میده ولی تو عمل که وصل می کنم جواب نمیده چکارش کنم؟
    پایه هاش چطور وصل میشه؟

پاسخ : lcd 2*16

حتما به پورت c وصل کردین درسته؟
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

lcd یه پین رزولوشن داره که باید ولتاژش بین صفر و یک و نیم ولت باشه . میتونی با تقسیم مقاومت ولتاژ ثابت یک ولت بهش بدی . چون تو پروتیوس جواب میده به احتمال زیاد مشکلت همینه
      به راه بادیه رفتن ، به از نشستن باطل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fadelphi
        lcd یه پین رزولوشن داره که باید ولتاژش بین صفر و یک و نیم ولت باشه . میتونی با تقسیم مقاومت ولتاژ ثابت یک ولت بهش بدی . چون تو پروتیوس جواب میده به احتمال زیاد مشکلت همینه
        اگه منظورتون پایه 3 هست که واسه تنظیم نور lcd هست و به زمین وصل شه کار میکنه.
        من احتمال میدم ایشون lcd رو به port c وصل کرده و jtag رو غیرفعال نکرده.اگه بیان مشکلشون رو بگن میفهمیم مشکل چیه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
          حتما به پورت c وصل کردین درسته؟
          به پورت c وصل کردم ولی وقتی به پورت d هم وصل می کنم جواب نمیده
          پایه 15 و 16 را به چی وصل کنم؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : lcd 2*16

نوشته اصلی توسط arsalanparsa
            به پورت c وصل کردم ولی وقتی به پورت d هم وصل می کنم جواب نمیده
            پایه 15 و 16 را به چی وصل کنم؟
            می شه بگی روی ال سی دی چی نشون می ده
            اصلن چیزی نشون میده یا نه
            مداری که به طور عملی بستی چیه
            پایه 15 و 16 مربوط به بک لایت ه
            حواست باشه پایه های 1و 3و 5 حتما به gnd باید وصل باشه
            پایه 2 مثبت

اگه تمام اونا رو درست وصل کردی پایه 4 و 6 رو یکبار جاشو عوض کن احتمالن از اونجا هم باشه

مهم :
            هر باری که تغییرات انجام ئادی باید میکرو رو ریست کنی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : lcd 2*16

نوشته اصلی توسط Saeed Bagherani
              می شه بگی روی ال سی دی چی نشون می ده
              اصلن چیزی نشون میده یا نه
              مداری که به طور عملی بستی چیه
              پایه 15 و 16 مربوط به بک لایت ه
              حواست باشه پایه های 1و 3و 5 حتما به gnd باید وصل باشه
              پایه 2 مثبت

اگه تمام اونا رو درست وصل کردی پایه 4 و 6 رو یکبار جاشو عوض کن احتمالن از اونجا هم باشه

مهم :
              هر باری که تغییرات انجام ئادی باید میکرو رو ریست کنی

روی lcd چیزی نشون نمیده ولی روشن میشه
              پایه 5 را هم به پایه c1 وصل کردم
              مدار، کنترل دور موتوره

دیدگاه

این کارا رو انجام بده

1-منفی
                2-مثبت مدار
                3-با یه دیود شیشه ای که سر اندش به پایه 3 و کاتدش به منفی مدار وصله
                5-منفی
                15-مثبت
                16-منفی

بقیه پایه ها هم کاری فعلا بهشون نداشته باش وقتی برق مدار رو وصل کردی باید ببینی که تمامی کارکترهای سطر اول روشن شدن اگر اینطوری نبود

1-مشکل از lcd هست
                2- پایانه ها رو درست وصل نکردی
                3-اگر پین هدر گذاشتی رو ال سی دی شاید پایه ها اتصال کوتاه شدن

اگر مشکلی نبود و می خوای ال سی دی رو داخل حالت سریال راه اندازی کنی باید پایه های 4 و 6 رو مثلا بدی به portd.0 , portd.1 و بقیه ی پایه های ال سی دی از 11-14 هم بدی به portd.3 , portd.4 ,portd.5,portd.6 و حالا که باید تست کنی باید حتما جواب بگری(البته طوری که می گی از پرتئوس جواب گرفتی مسلما برنامه ات باید درست باشه)

اگر هم به پورت سی دادی پایه ها رو یادتون باشه که باید داخل میکرو های atmega16 به بالا Jtag رو غیر فعال کنی

اینم بگم که داخل بعضی مواقع که شاهد بودم می دیدم مشکل از پروگرمر بوده که نتونسته درست میکرو رو برنامه ریزی کنه و ولتاا¾ژ پایانه های میکرو بیش از 2.5 ولت نمی شد چک کن ببین میکرو درست کار می کنه یا خیر؟(با صفر و یک کردن یه پایه و اندازه گیری ولتاا¾ژ ار وضعیت میکرو مطمئن باش)

موفق باشی
                هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                  اگه منظورتون پایه 3 هست که واسه تنظیم نور lcd هست و به زمین وصل شه کار میکنه.
                  من احتمال میدم ایشون lcd رو به port c وصل کرده و jtag رو غیرفعال نکرده.اگه بیان مشکلشون رو بگن میفهمیم مشکل چیه...
                  پایه ی 3 واسه واسه نور نیستش . نور background از 15 .16 تامین میشه .
                  امتحان نکردم ، ولی فکر نمیکنم به گراند وصل شه کار کنه . چون وقتی به vcc یا gnd وصل کنی دو حالت خواهد داشت .یا هیچ چی نشون نمیده ، یا همشو سیاه نشون میده . من چندین بار این مسئله رو رعایت نکرده بودم و فکر می کردم میکرو کار یا lcd کار نمی کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
                    پایه ی 3 واسه واسه نور نیستش . نور background از 15 .16 تامین میشه .
                    امتحان نکردم ، ولی فکر نمیکنم به گراند وصل شه کار کنه . چون وقتی به vcc یا gnd وصل کنی دو حالت خواهد داشت .یا هیچ چی نشون نمیده ، یا همشو سیاه نشون میده . من چندین بار این مسئله رو رعایت نکرده بودم و فکر می کردم میکرو کار یا lcd کار نمی کنه
                    دوست من اگه دقت کنین گفتم واسه تنظیم نوره نه واسه نور اینا با هم فرق دارن.پایه3 وظیفه ش تنظیم کنتراست LCD هست بهتره این مقاله رو دوستان دانلود کنن . فکر نکنم مشکلی بمونه.
                    فایل های پیوست شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X