اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کنترل مصرف کننده 100 واتی و فن 12 ولتی توسط میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار کنترل مصرف کننده 100 واتی و فن 12 ولتی توسط میکرو

سلام
    من توی یه مدار ترموستات باید یه لامپ 220 ولت 100 واتی، یک فن 12 ولت کیس و یک فن 220 ولت رو کنترل کنم. لطف کنید بگید باید از چه ترانزیستور و ترایاکی استفاده کنم؟ در ضمن اگه امکانش هست یه نقشه هم بدین چون من اصلا با اصول کارکرد ترانزیستورها آشنایی ندارم

پاسخ : مدار کنترل مصرف کننده 100 واتی و فن 12 ولتی توسط میکرو

برای کنترل مصرف کننده های AC از BT138 یاBT139 استفاده کن. اصلا اذیت نمی کنند.من هرچی گشتم شماتیک مدار خودم رو پیدا نکردم.ولی به جاش اینو دیدم.

مدار عبور از صفرش هم خوبه و نویز نمیندازه.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

ببینید درست میگم؟
      برای کنترل لامپ ها و فن AC باید از مداری که توش ترایاک استفاده شده استفاده کنم؟ همون مداری که توی شکل بالا به پین 15 میکرو متصل شده؟
      در ضمن شما گفتید BT138 139 . اونوقت ترانزیستور با اینی که الان تو مدار هست تغییر نمی کنه؟

دیدگاه

کسی نیست کمک کنه؟
        آقا من یه ترانزیستور می خوا که بتونه با تحریک میکرو 12 ولت نیم
        آمپر رو برام سوئیچ بزنه؟ البته اگه می شه ÷ایه هاش رو هم معرفی کنید با مقدار مقاومت هایی که باید سر راهش نصب بشه. من ناشی ام تو این زمینه!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید فنودی
          ببینید درست میگم؟
          برای کنترل لامپ ها و فن AC باید از مداری که توش ترایاک استفاده شده استفاده کنم؟ همون مداری که توی شکل بالا به پین 15 میکرو متصل شده؟
          در ضمن شما گفتید BT138 139 . اونوقت ترانزیستور با اینی که الان تو مدار هست تغییر نمی کنه؟
          نه ترانزیستور ها تغییری نمیکنند.همه ی این ترایاک ها با 5 ولت تحریک میشند.
          اگه کلا هدفت از کنترل اینها (چه DC و چه AC )فقط روشن و خاموش کردنه از رله استفاده کن که هم ارزون تره وهم راحت تر.اما اگه میخوای کنترل توان هم داشته باشی بیا سراغ سوییچ های ترانزیستوری.
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X