اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خطای Difference at 00000 چیست

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خطای Difference at 00000 چیست

سلام
    من بعد از پروگرم کردن برنامه به کمک پروگرامر نرم افزار بیسکام با خطای Difference at 00000 بر می خورم
    یعنی مشکل از چیه؟

میکر مگا 8 و پروگرامر STK 200 هست

پاسخ : خطای Difference at 00000 چیست

احتمالا در هنگام verify کردن کد نوشته شده در میکرو با هگز فایل تولیدی مغایرتی وجود داره یعنی میکرو درست پروگرام نشده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahromy
      سلام
      من بعد از پروگرم کردن برنامه به کمک پروگرامر نرم افزار بیسکام با خطای Difference at 00000 بر می خورم
      یعنی مشکل از چیه؟

میکر مگا 8 و پروگرامر STK 200 هست
      من یادم میاد وقتی با بسکام کار میکردم اگه اشتباه نکنم در دو حالت این پیغامو میدیدم : وقتی پروگرمر وصل نبود و وقتیکه قبل پروگرم کردن آی سی رو erase نمیکردم امیدوارم مشکل اینا باشه
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
        احتمالا در هنگام verify کردن کد نوشته شده در میکرو با هگز فایل تولیدی مغایرتی وجود داره یعنی میکرو درست پروگرام نشده.
        اگر مشکل همین باشه که میفرمایید چطور باید رفعش کنم با توجه به اینکه چندبار سعی کردم میکرو را از ابتدا پروگرام کنم

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
        من یادم میاد وقتی با بسکام کار میکردم اگه اشتباه نکنم در دو حالت این پیغامو میدیدم : وقتی پروگرمر وصل نبود و وقتیکه قبل پروگرم کردن آی سی رو erase نمیکردم امیدوارم مشکل اینا باشه
        من تو قسمت فیوزبیت ها میکرو رو رفرش میکنم تا از اتصالش مطمئن باشم و همچنین قبل از هر پروگرامی حافظه را خالی میکنم بااین حال فکر نمی کنم مشکل این باشه
        کار پروگرام انجام و بعد چیزی که روی میکرو ریخته را بررسی می کنه درست بعد از آن موقع که این خطا ظاهر می شه

دیدگاه

سلام دوست عزیز این مشکل وقتی پیش میاد که مقدار نوشته شده توی حافظه فلش با فایلی که برنامه ریزی می کنید اختلاف داشته باشه شماره نوشته شده جلوی پیام خطا در واقع شماره خانه حافظه فلش هست که با Buffer یا همون فایل Hex برنامه ریزی اختلاف داره
          برای رفع این مشکل :
          1- از اتصالات پروگرامر به میکرو مطمعن بشوید (ممکنه اتصال درست برقرار نباشه و قطع و وصل بشه)
          2- همون طور که دوستمون گفت اول آی سی رو Erase کنید ( درون منو های پروگرامر هست)
          3- قبل از برنامه ریزی دکمه Chip Verify رو بزنید (اگر آی سی رو نشناخت یا بعد از چند بار زدن دکمه شناخت اشکال سخت افزاریه)
          4- اگر کابل پروگرامر شما شیلد نیست و یا خیلی بلند است کلیه وسایل برقی نویز گذار مانند موبایل و همچنین سیم های برق 220V را از کنار کابل دور کنید
          5- حتما و حتما و حتما از کافی بودن جریان مدار و پروگرامر مطمئن یشوید
          6- از تمیز بودن برد و عدم باقی ماندن احتملی روغن لحیم در برد (مخصوصا کنار پایه های SPI مطمئن بشوید)

در آخر اگر باز هم نتیجه نگرفتید آی سی میکرو رو عوض کنید و دوباره امتحان کنید چون هرچند بسیار بسیار ضعیفه ولی احتمال دارد یکی از خانه های Flash خراب شده باشه

موفق باشی

دیدگاه

دوست عزیز یه مشکل هم احتمال داره یه کاری دیگه رو نکرده باشی !!!
            احتمال تو تنظیمات بیسکام ، نوع پراگرامر رو STK200 نکردی !
            اگه این کارو انجام ندادی حتما انجام بده تا مشکلت حل بشه .
            آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
              دوست عزیز یه مشکل هم احتمال داره یه کاری دیگه رو نکرده باشی !!!
              احتمال تو تنظیمات بیسکام ، نوع پراگرامر رو STK200 نکردی !
              اگه این کارو انجام ندادی حتما انجام بده تا مشکلت حل بشه .
              ایشون دارن میگن میکرو شناخته میشه
              It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

[/ftp]
                آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

میتونی یک سری به سایت زیر بزنی:

www.lancos.com

در این سایت یک شماتیک از یک مدار پروگرامر مبتنی بر stk200 داده که با استفاده از یک سری فیلتر مشکل عدم ارتباط صحیح رو حل کرده. اونو امتحان کنی بد نیست.

دیدگاه

سلام.
                    شما از چند میکرو در مدار استفاده می کنید؟ اگر بیش از 1 عدد باشه می دانم باید چکار کنی.

دیدگاه

بیشتر نشونه هاتون میگن که شما تغذیه میکرو رو وصل نکردی. هنگام کار با این پروگرمر باید تغذیه میکرو برقرار باشه.
                      دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                      زبانی اند و نانی اند و جانی
                      به نانی نان بده از در برانش
                      محبت کن به یاران زبانی
                      و لیکن یار جانی را به دست آر
                      به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

اصلا این پیام مشکلی نیست . فقط یه پیام برای این که بگه یه برنامه جدید داخل میکرو ریخته . همیشه هم این پیام رو نمیده .
                        [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

این خطا رو من به کرات دریافت می کردم که دلیلشون یکی حتما از گزینه ها پایین هست

1-برای پروگرمری که شما به کار گرفیتن حتما آی سی دیجیتال پروگرمر باید روشن بشه بنابراین مثبت و منفی مدار رو به آی سی بدین به علاوه زمین مدار رو به زمین آی سی و پورت پرینتر
                          2-در صورتی که کلاک بر اساس کریستال خارجی انتخاب شده است سعی کنید بیشترین نوع کریستال یا خود کریستال رو روی پایه های میکرو هنگام برنامه ریزی قرار بدین
                          3-یکی از مهمتری و اساسی ترین قسمت ها در صورت درست بودن مدار بالا قرار نداشتن یک خازن 100 میکرو فارادی روی پایه های ورودی میکرو یا حروجی و ورودی رگولاتور هست چون در هنگام پروگرم کردن جریان مدار و ولتاژ در حال نوسان سریع و آنی هست حتما سعی کنید خازن 100 میکرو فارادی یا بیشتر رو روی ورودی و خروجی ها تغذیه مدارتون قرار بدین
                          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-d
                            اصلا این پیام مشکلی نیست . فقط یه پیام برای این که بگه یه برنامه جدید داخل میکرو ریخته . همیشه هم این پیام رو نمیده .
                            طبق تجربه حتی در مواقعی که میکرو با دستور erase پاک می شود وبرنامه جدید بایگذاری می شود بعد از گرفتن چنین خطایی میکرو باز برنامه قبلی رو اجرا می کند و یا همین طور در حالت خودش ماندگار می شود این خطا همیشه دارای مشکل در مدار هست م نمی توان نادیده گرفت
                            هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

از اهمیتی که به سوال بنده قائل شدین ممنونم
                              تمامی مواردی که فرمودین بررسی کردم
                              چون روی برد پروگرامرم سوکتی برای مگا 8 نبود مجبور بودم روی بردبرد ببندم و با سیم به سوکت 40 پین متصل کنم
                              نمی دونم مشکل دقیقا از کجا ناشی می شد ولی دیگه کمتر این خطا رو دریافت می کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X