من سوالم اینه که ایا دوستان دیگه هم همچین مشکلی را داشته اند و چطوری حلش کرد هاند؟ آیا ایراد به روش کد نویسی بر می گرده؟ اگر اینطوره چرا با کدویژن مشکلی پیش نمی اید؟
من از image craft هم استفاده کرده ام و مشکلی نبوده ولی می خواستم یک تجربه هم با winavr داشته باشم که نشد.
سلام.
من یه سوال از کتابخونه ای که برای uart تو صفحه 2 معرفی شده بود دارم.
چطور میتونم مثلا بگم اگر حرف t فشار داده شده بود و بعد enter زده شد فلان کار رو انجام بده؟؟
با سلام
ببخشید فضولی تا کار بزرگتراست
امروز امدم برای اولین بار با AVRGCC نسخه AVRSTUDIO برنامه بنویسم که به مورد زیر برخوردم خواستم ببینم دلیلش چیه خودم فکر میکنم دلیلش تابع DELAY باشه زیاد بهینه نوشته نشده!
برنامه زیر رو با AVRGCC کامپایل کردم حجم فضای اشغال شده از حافظه فلش شد : 1648 بایت
با سلام
ببخشید فضولی تا کار بزرگتراست
امروز امدم برای اولین بار با AVRGCC نسخه AVRSTUDIO برنامه بنویسم که به مورد زیر برخوردم خواستم ببینم دلیلش چیه خودم فکر میکنم دلیلش تابع DELAY باشه زیاد بهینه نوشته نشده!
برنامه زیر رو با AVRGCC کامپایل کردم حجم فضای اشغال شده از حافظه فلش شد : 1648 بایت
ببخشید اصلا نمی خوام بحث چالشی بکنم چون اصلا قد این حرفانیستم فقط میخوام دلیلش رو بدونم آیا مشکل از منه یا مسئله چیزه دیگه ای هست ؟
قربونت برم اول یکم تحقیق کن بد بیا افاضه نظر کن
آقا جون OPTIMIZATION رو بذار روی OS بد بیا بگو AVRGCC بده !
با سلام خدمت همه ی دوستان
من هنگام ساختن یه پروژه با winavr البته با استفاده از avrstudio به یه ارور برخوردم با این مضمون:
"E:/Program Files/WinAVR-20100110/utils/bin/sh.exe": -c: line 2: syntax error: unexpected end of file
لطفا راهنمایی کنید با تشکر
ببین مشکل مال کدوم فایله. این مشکل به این مورد برمیگرده که چیزی آخر یک سورس از قلم افتاده. کامپایلر انتظار داره چیزی رو در انتهای فایل ببینه ولی موجود نیست. مثلا آکولاد بسته ی آخر تابع. یا مثلا endif# آخر یک بلوک پیش پردازش شرطی. البته یک سری مواقع پیغامهای با ربط تری میده.
سلام به همگی . آقا ما اومدیم آخرین ورژن winavr رو دان کردیم و اول نصب کردیم بعد avr studio رو نصب کردیم . اما وقتی می خوام پروژه ی جدید ایجاد کنم
تنها می تونم پروژه ی اسمبلی ایجاد کنم و avr gcc فعال نیست مثل اینکه avr studio نمی تونه winavr رو بشناسه . یه چیزی ورژن avrstudio هم 4 هستش و با دو تا از ورژن های winavr تست کردم نشد . هم ورژن 2009 و هم 2010 .
یه چیز دیگه ویندوز 7 هست .
دوستان نظری ندارند که چیکار باید بکنم . یه چیز دیگه من دنبال کتابخونه avrlib می گردم لینکی که تو صفحه ی اول هست از کار افتاده . اگر یه لینک درست و حسابی هم از این کتابخونه قرار بدید ممنون می شم . :job:
دیدگاه