من نمی دونم چه جوری باید کی پد و به میکرو وصل کنم عکس کی پد و میزارم(http://www.4shared.com/photo/VRDcp6cF/DSC01189.html) مثلا می خوایم به PORTB میکرو همون ATMEGA16 وصل کنیم اصلا نمی دونم چیرو به چی باید وصل کنیم چون مثلا تو proteus فقط 8 پایه است که به ترتیب به پورت اول تا هشتم میکرو وصل می کنیم ولی تو کی پد واقعی خیلی پایه است یه سوال دیگه این که استپ موتور 12 ولتیه؟و اگر بخواهیم با uln2003 به میکر وصل کنیم پورت com در uln2003 باید به 5 ولت وصل شه ؟و استپ موتور 6 پایه است دو پایه com استپ موتور باید به 12 ولت وصل شه یا 5ولت؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
وای مشکلم حل نشده هنوز کمک سخت افزاری در مورد keypad و اتصال به atmega16
Collapse
X
-
پاسخ : کمک فوری خواهشاً کمک کنید سخت افزاری در مورد keypad و اتصال به atmega16
سلام دوست عزیز
شما همین صفحه کلیدی که عکسشو گذاشتی میخوای استفاده کنی؟
اگه همینو میخوای استفاده کنی باید اول 4 سیم افقی و 4 سیم عمودی اونو پیدا کنی.
معمولا روی صفح کلیدا اونارو با حروف C1تا C4 و R1 تا R4 مشخص میکنند .ولی من که روی کیپد شما نتونستم اون حروف رو ببینم.
اگه چاپ نشده میتونی پیچای صفحه کلید و باز کنی و خطوط افقی و عمودی اونو دنبال کنی و بترتیب از شماره یک افقی و عمودی رو مشخص کنی.
امید وارم مفهوم توضیح داده باشم.
سئوالی بود بگو تا درصورت دونستن جواب بدم :byeوقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
نرمن وینسنت پیل
-
دوست من برین تو بخش پروژه های تکمیل شده این پروژه اونجا هست لطفا قبل از ایجاد تاپیک search کنید.It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط رضا شفقیدوست من برین تو بخش پروژه های تکمیل شده این پروژه اونجا هست لطفا قبل از ایجاد تاپیک search کنید.oo:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط javad1354سلام دوست عزیز
شما همین صفحه کلیدی که عکسشو گذاشتی میخوای استفاده کنی؟
اگه همینو میخوای استفاده کنی باید اول 4 سیم افقی و 4 سیم عمودی اونو پیدا کنی.
معمولا روی صفح کلیدا اونارو با حروف C1تا C4 و R1 تا R4 مشخص میکنند .ولی من که روی کیپد شما نتونستم اون حروف رو ببینم.
اگه چاپ نشده میتونی پیچای صفحه کلید و باز کنی و خطوط افقی و عمودی اونو دنبال کنی و بترتیب از شماره یک افقی و عمودی رو مشخص کنی.
امید وارم مفهوم توضیح داده باشم.
سئوالی بود بگو تا درصورت دونستن جواب بدم :bye
دیدگاه
-
پاسخ : وای مشکلم حل نشده هنوز کمک سخت افزاری در مورد keypad و اتصال به atmega16
اینا معمولا این جوریه : اول تا چهارم از سمت چپ R1 تا R4 و ششم تا هشتم C1 تا C3
R = افقی
C = عمودی
البته حالا که نگاه کردم کیبورد شما 4*4 هست من برای 3*4 گفتم :mrgreen:موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
(ادیسون)
دیدگاه
دیدگاه