اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختار FAT32 و سایر فایل ها و اجرای آن با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختار FAT32 و سایر فایل ها و اجرای آن با AVR

اسم موضوع رو خودم عوض کردم چون تایپیک رو من ساخته بودم :agree:
    اگه قرار باشه این پروژه یه عالمه دم و دستگاه بخواد که دیگه نمیشه به اصل مطلب برسیم باید بریم سراغ بقیه کارها
    من میگم هر کی سر یه قسمت کار کنه تا بتونیم به اصل کار برسیم یکی روی LCD و تاچ اسکرین کار بکنه یکی روی راه اندازی خود کارت و ...
    یا اینکه بتونیم از کدهایی که به صورت آماده وجود داره استفاده کنیم چون من هیچ کدوم از قطعاتی رو که میخواهیم راه اندازی کنیم راه نینداخته ام مثل کارت حافظه LCD گرافیکی تاچ و...
    دیتاشیته هم خوب بود ولی مال MMC بود یعنی SD با MMC فرقی نداره؟

دیدگاه

خوب لزومی نداره که حتما همه ی اینا رو به بردتون اضافه کنید
      بدون کیبورد هم میشه کار کرد.شما اگه یه فایل رو ایجاد کردید اسمی که توی یه آرایه ذخیره کردید رو روش میزارید.پس کیبورد و تاچ ضروری نیستند. فقط اینا ضروری اند: یه حافظه+ داشتن ساعت+یه نمایشگر+چندتا دونه کلید.
      MMC و SD فقط در اندازه ی بافر باهم تفاوت دارند.یعنی واسه ی ما یکی اند.
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

پدرم در اومد :eek:
        سلام
        خوبید بچه ها من نتونستم مگا 128 رو با پرو گرمر پاکش کنم یعنی نمیشناسه اصلا
        خوب اینجا دوتا سوال پیش میاد
        1. پایه های 21 22 و 53 52 با هم چه فرقی دارن تو مگا 128
        کلاک مگا 128 در حالت دیفالت یا پیش فرض داخلیه یا خارجی ؟
        یعنی باید حتما کریستال وصل شه ؟
        مرسی من کم میارم دیگه :cry2:
        کد HTML:
        <abbr=کاربر گرامی ، لطفا سوالات خود را در تاپیک ها مربوط مطرح نمائید></abbr>
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

خوب پس من یه میکرو Mega32L میزارم 6500 بود
          با یه تاچ و 5 تا کلید و یه LCD گرافیکی و یه سوکت ساعتش هم با تایمر دو میکرو
          راستی آخرش LCD با 3 ولت کار میکنه؟

دیدگاه

ما اومدیم یه لپ تاب سیاه سفید
            درست کنیم از همه جا دارن پدر مارو در میارن :cry2:
            اون پیغام تیم نظارتی
            این از قیمت ایسی و ال سی دی اینم از جواب ما :mrgreen:
            فلا که دست نگه داشتم و پروژه های قبلی خودمو کامل میکنم چون حالم گرفته شد :angry:
            پروژه قبلی من در این تایپکه و به این pda هم مربوط میشه
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38492.0
            ما که رفتیم
            یدونه نتونستم تایپک ارتباطی در مورد ارتباط mmc یا cd با میکرو پیدا کنم
            همه گفتن بگرد هست ولی نیست همه مشخصات پایه mmcمیگن ولی نمیگن تو avr به کدوم پایه وصل شه ؟
            اقا مهدی چه حوصله ای هم داره صبح ساعت 6 بلند شده حالمونو گرفته
            منم ویرایشش نکردم گفتم بزار همه ببینن که حامد چه طور بد بخته
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

شما ناراحت نباش سرچ توی سایت اونم در مورد یه همچین چیزهایی فایده ای نداره چون میبیند که یه عالمه تایپیک نصفه کاره ساخته شده ولی به نتیجه نرسیده به شما حق میدم اصلا باید یه تایپیک میزدیم اسمشو میزاشتیم چجوری میشه یه PDA ساخت راستی من یه دونه از این DS1307 قبلا خریده بودم ولی وقتی دیدم I2C هست ولش کردم اگر توابع آماده رو با زبان C دارید بزارید یا یه مقاله ای که توضیح بده وجود این IC لازمه بخصوص باری وقتی که مدار خاموشه
              در ضمن کسی چرا چیزی نگفت آخرش برای کارت تقسیم ولتاژ بزاریم یا LCD و این DS1307 همینجوری کار میکنند؟من فکر کنم آخرش باید یه تقسیم ولتاژ برای کارت بزاریم اما این مسئله به جریان تغذیه مربوطه یا نه من توی این گیر کردم
              دیگه هم پیام تیم نظارتی ندید این ها جزو پروژه ساخت یه دستگاه فایل منیجر برای FAT32 است

دیدگاه

کاش منم به سن تو بودم اینقد میدونستم :mrgreen:
                داداش شهریار من کامل با ds 1307 کار کردم 6 ماه هم بدون برق کار میکرد الانم کار میکنه بدون کوچکترین خطایی در 1 ماه فک کنم 2 ثانیه خطای کمی هست در هر صورت من قصد دارم اگه avr کم اورد به قول شما که دشمنی خاصی با arm دارید :mrgreen: برم سراغ ای ار ام
                و به عنوان پروژه روش کار کنم :nice:
                و فایل های سنگین رو باز کنم مثل فیلم یا هر چیزی که تونستم ولی از استادم کمک می گیرم
                خوب اگه بخوایین با بیسکام کار کنیید من همین الان تموم کردم (البته قسمت ساعت نمایش دادن ساعت am pm قسمت تاریخ هفته ماه سال میلا دی که با یه برنامه ای تبدیل شده به شمسی رو درست کردم الان کامل کار میکنه با مگا 8 را افتاده با لایب رری خودش که مال بیسکامه نمیدونم واسه کد ویژن به درد بخوره ؟
                در هر صورت من در زمینه ی بیسکام اماده به خد متم
                می خوای اسم تایپکو عوض کن بنویس دکد کردن فایل های fat یا هر اصطلا ح دیگه
                در هر صورت
                من هم مثل شما فک می کردم I2C سخته ولی خیلی هم اسون بود پرو تو کلشو نفهمیدما ولی نوشتن و خوندنشو فولم مخصوصا با ds 1307 امید واریم بشه این pda به جایی برسه
                به اسم تایپک دست نزن خوبه الان دیدم حواسم نبود

دیدگاه

ما که چیزی بلد نیستیم همش بلیدیم اسپم بزنیم :mrgreen:
                  راستش منم یواشکی رفتم سر آرم به کسی نگیدها :rolleyes:فقط خواستم ببینم چقدر با آرم کار کردند :icon_razz:هنوزم جوابمو ندادند
                  آقا شما میدونید باید من چی کار کنم؟؟؟منظورم ارتباط MMC هست و اینکه آخرش LCD گرافیکی با 3 ولت کار میکنه یا نه من همه چیز رو آماده دارم ولی نمیدونم آخرش باید چی کار کنم شک دارم من یه LCD گرافیکی دارم نمیدونم سالمه یا نه آخه چند بار پایه ولتاژ 9 ولت منفی با سایر پایه ها اتصال پیدا کرد شما میتونید تست کنید ببینید LCD با 3 ولت کار میکنه یا نه؟تا من برم سر لحیم کاری

دیدگاه

اقا شهریار ds1307 با 3 ولت راه نمیفته ینی با باطری 3 ولت در حالت استند بای کار میکنه ولی برای رسیدن به حالت کا ر و روشن شدن باید بالای 4.5 ولت بدی اگه بخوای pda 3 ولتی بسازی باید از rtc های دیگه استفاده کنی
                    اینو به خواطر سوالت تو ال سی دی های گرافیکی گفتم

دیدگاه

مدارو این شکلی ببندید و به همه 5 ولت رو بدید .فقط یه رگولاتور 3.3 ولتی برای MMC بزارید.

کدویژن هم توابع DS1307 رو داره .اگر خواستید از اونم میشه استفاده کنید.

دیدگاه

اینم صدمین تشکر
                        یه چیز دیگه اگه LCD رو به پورت C وصل کنم مشکلی پیش میاد؟
                        اگه نه که من رفتم لحیم کاری :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                          اینم صدمین تشکر
                          یه چیز دیگه اگه LCD رو به پورت C وصل کنم مشکلی پیش میاد؟
                          اگه نه که من رفتم لحیم کاری :nice:
                          نه چه مشکلی؟ هیچی روی پورت C نیست که!

دیدگاه

JTAG
                            این مشکلی رو پیش نمیاره حتی اگه غیر فعال باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                              JTAG
                              این مشکلی رو پیش نمیاره حتی اگه غیر فعال باشه؟
                              آها شما با مگا32 کار میکردید.غیرفعالش کنید نباید مشکلی به وجود بیاره. اگر با C حال نمیکنی بزارش رو A .

دیدگاه

کسی نیست سوال منو جواب بده من نتونستم مگا 128 رو به بیسکام بشناسونم ینی چی :cry2:

پدرم در اومد
                                سلام
                                خوبید بچه ها من نتونستم مگا 128 رو با پرو گرمر پاکش کنم یعنی نمیشناسه اصلا
                                خوب اینجا دوتا سوال پیش میاد
                                1. پایه های 21 22 و 53 52 با هم چه فرقی دارن تو مگا 128
                                کلاک مگا 128 در حالت دیفالت یا پیش فرض داخلیه یا خارجی ؟
                                یعنی باید حتما کریستال وصل شه ؟
                                مرسی من کم میارم دیگه

پیغام تیم نظارتی کاربر گرامی ، لطفا سوالات خود را در تاپیک ها مربوط مطرح نمائید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X