اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کمک کمک فوری در مورد یه پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک کمک کمک فوری در مورد یه پروژه

سلام دوستان آیا کس هست که بتونه واقعاً کمکم کنه و من رو کمکش حساب کنم آخه من یه تازه کارم هنوز چیز زیادی در مورد میکرو نمیدونم و میخواهم یه برنامه بنویسم که توضیحاتشو میزارم و اگه کسی خواست برنامه کامل و واسم بنویسه (البته نه رایگان هزینه شو میدم)یه ایمیل بزنه تا کامل در مورد برنامه تو ضیح بدم و اگر هم کسی پیدا شد که صلواتی کمکم کنه بیزحمت همینجا دست ما رو بگیره اول ایمیل مو بنویسم تا یادم نرفته badson110@gmail.com حالا هم توضیحاتی در مورد برنامه میدم:
    میخواهم برنامه اینجوری باشه که اول روی ال سی دی پیام خوش آمدگویی بنویسه بعد روی ال سی دی بنویسه زمان را وارد کنید و این عدد (زمان)بگیره و دوباره روی ال سی دی بنویسه درجه را وارد کنید(که این درجه میتونه هم یه عدد معمولی باشه هم گاهی اوقات اعشاری)البته این کار ها رو باید تا وقتی انجام بده که مثلاً اگه کاربر کلید f3 روی کی پد رو زد دیگه گرفتن اعداد (زمان و درجه)تموم بشه و حالا موتوری رو به ازای درجه ای که گرفته به مدت زمانی هم که از کاربر گرفته روشن کنه یعنی میخوام موتور بر حسب درجه ای که از کاربر گرفته تغییر کنه امیدوارم که منظورم تونسته باشم درست بیان کنم لطفاً زودتر کمکم کنید آخه تا یه ماه دیگه باید برم خدمت مقدس راستی یادم رفت که بگم این موتور اول باید روی صفر درجه تنظیم بشه و بعد از گرفتن زمان ودرجه و تمام شدن این مرحله مجدداً این موتور باز روی زاویه صفر تظیم بشه و حرکت بعدی یعنی زمان و درجه دومی که گرفته موتور از صفر درجه رو اون درجه ای که از ورودی گرفته تنظیم بشه یه مثال میزنم شاید اینجوری راحت تر بتونم منظورمو بگم مرحله اول :زمان1 را وارد کنید
    مرحله دوم:گرفتن زمان1 و فشردن کلید f1
    مرحله سوم:درجه1 را وارد کنید
    مرحله4:خواندن زاوایه1 و فشردن کلید f2
    این مرااحل دائم تکرار میشه تا کلید f3 فشرده بشه و اونوقت دیگه زمان و درجه رو نمیگیره
    که ابتدا باید موتور روی صفر درجه تنظیم بشه و بعد براساس زمان اولی و درجه اولی موتور شروع به کار کنه و بعداز مرحله اول زاویه موتور روی صفر درجه تنظیم بشه و بره باقی مراحل رو هم به همین ترتیب انجام بده

کد HTML:
    <abbr=لطفا از عنوان مناسب برای تاپیک استفاده کنید . 
    با این کار هم نظم انجمن حفظ خواهد شد ، هم شما زودتر به جواب می رسید . ></abbr>

پاسخ : کمک کمک کمک فوری در مورد یه پروژه

خب نوع موتور شما چیه؟ استپر، DC یا ... ؟
    ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
    Ctrl+C , Ctrl+V
    .................................................. ....

دیدگاه

سلام آقای کوتلاس من که گفتم تازه کار هستم واسه من فرقی نمیکنه فقط میخواهم این موتور بر اساس درجه تغییر کنه البته یه موتور دیگه هم لازم دارم که بعد از اینکه این عملیاتی که بالا گفتم تموم شد مثلاً یه دور به چ÷ حرکت کنه و قبل از اینکه اون موتور اولی شروع به کار کنه مثلاً یه دور باز به راست حرکت کنه حالا نمیدونم باید از چه جور موتوری استفاده کنم از راهنمایی شما هم ممنونم

دیدگاه

از استپر میشه استفاده کرد اما تنظیم اولیه اون سخت میشه. حداقل درجه ای که می خواید وارد کنید چند درجه هست؟ برای تعیین پارامتر های موتور باید اینو بدونیم.

Ctrl+C , Ctrl+V

دیدگاه

سلام اقای کوتلاس واقعاً ممنونم که اینقدر زود جواب میدید،من میخواهم این موتور از صفر درجه تا 180 درجه تنظیم بشه بازهم خیلی ممنونم

دیدگاه

نه منظور من این نبود. منظورم اینه که حداقل مقدار درجه که ممکنه وارد کنید چقدر هست ؟ مثلا 1.8 درجه....یا 1 درجه.....یا 0.5 درجه ...یا 0.1 درجه ؟

Ctrl+C , Ctrl+V

دیدگاه

سلام شرمنده یه مدتی کار داشتم نیومدم فرقی نمیکنه ولی فکر کنم 1.8درجه بهتر باشه بازم خودتون بهتر میدونید از اینکه پیگیر مشکلم هستید واقعاً ممنونم

دیدگاه

اگر اینقدر زاویه خروجی مهمه، از Servo motor استفاده کن. واسه اینکه توی برنامه نویسی میکرو هم راحت عدد ورودی از کیبرد رو تبدیل به زاویه کنی، میشه از یه جدول look up استفاده کرد. عدد رو بگیری، و بعد بری سراغ جدول، مقدار OCR0 (پارامتر مربوط به تایمر 0) مورد نیاز رو با توجه به عدد وارد شده، انتخاب کنی. حالا کافیه این عدد رو تو برنامه تولید پالس pwm که نوشتی وارد کنی و پالس رو بدی به سرو و اونم برات آآآآآآآآ....دور بزنه!
                البته تو گفتن آسونه! دردسر خودشو داره! من فقط این قسمت سروو رو یادمه! :mrgreen:
                دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

سلام اوه چه سخته من که هنگ کردم ولی دست همگی درد نکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...