اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینتراپت کانتر در شماره مشخص-کدویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اینتراپت کانتر در شماره مشخص-کدویژن

با سلام
    دوستان من یه مشکلی دارم که امیدوارم حل کنید. دارم رو یه پروژه کار می کنم که باید به سرعت تموم بشه . در این پروژه من یه کانتر دارم که از یه انکودر پالس می گیره و از طریق کانتر یک پالس ها رو دریافت می کنه و می شماره . در این پروژه وقتی که تعداد پالس ها به تعداد مشخصی مثلا 100 تا رسید باید عملیات خاصی انجام بشه . تا به حال از طریق برنامه این کار رو انجام دادم و با شمارش پالس های کانتر یک این کار انجام شده . اما می خواستم ببینم اینتراپت خاصی برای این منظور وجود داره؟ و مثلا می شه با تنظیمات خاصی در ویزارد کد ویژن با رسیدن کانتر به عدد مشخصی اون وقفه فعال بشه؟ مثل اینتراپت Over flow آیا مورد مشابهی برای این مساله وجود داره؟
    با تشکر.منتظر جوابتونم

پاسخ : اینتراپت کانتر در شماره مشخص-کدویژن

نوشته اصلی توسط ali2914
    با سلام
    دوستان من یه مشکلی دارم که امیدوارم حل کنید. دارم رو یه پروژه کار می کنم که باید به سرعت تموم بشه . در این پروژه من یه کانتر دارم که از یه انکودر پالس می گیره و از طریق کانتر یک پالس ها رو دریافت می کنه و می شماره . در این پروژه وقتی که تعداد پالس ها به تعداد مشخصی مثلا 100 تا رسید باید عملیات خاصی انجام بشه . تا به حال از طریق برنامه این کار رو انجام دادم و با شمارش پالس های کانتر یک این کار انجام شده . اما می خواستم ببینم اینتراپت خاصی برای این منظور وجود داره؟ و مثلا می شه با تنظیمات خاصی در ویزارد کد ویژن با رسیدن کانتر به عدد مشخصی اون وقفه فعال بشه؟ مثل اینتراپت Over flow آیا مورد مشابهی برای این مساله وجود داره؟
    با تشکر.منتظر جوابتونم
    نمی دونم این شدنیه یا نه. ولی به احتمال زیاد باید جواب بده. به این صورت که مقدار OCR1A را روی 100 تنظیم کنید و وقفه compare match برای OCR1A رو فعال کنید. در این صورت هر وقت مقدار TCNT1 به 100 برسه وقفه کامپیر متچ فعال میشه و شما میتونی کدتو اوناجا بنویسی.
    بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
    موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
    نلسون ماندلا

دیدگاه

ممنون در اولین فرصت چک می کنم ببینم می شه یا نه

دیدگاه

آقا جون! تایمرت رو استفاده کن منتهی با پالس خارجی یعنی به عنوان کانتر. مقدار اولیه رو هم برای تایمر 8 بیتی 256 منهای 100 یعنی 156 و برای 16 بیتی 65536 منهای 100 یعنی 65436 بذار سر 100 پالس اینتراپتش فعال میشه.

دیدگاه

OK! اینم روش خوبیه.مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X