اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی بهترین کامپایلر برای c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی بهترین کامپایلر برای c

سلام به همه

آقا فرشاد دوباره شما از اون بحث ها راه انداختیا (چوب و چماق آماده کردی برای دعوا؟ )

شخصا چون کار زیادی از AVR نمی کشم و خیلی کارم حرفه ای نیست از CodeVisonAVR استفاده میکنم...علتش هم داشتن کد ویزارد هست...

موفق باشید

دیدگاه

تاپیک جزو تاپیکای قدیمی و خاک خوردست !
      ولی داره به جاهایی میرسه
      من به شخصه همیشه از این جور بحث ها که تحلیل های درست و حسابی با منطق ذلرند خیلی خوشم میاد ، چون آدم کلی اطلاعات به دست میاره .
      امیدوارم بقیه دوستان هم نظرات خودشون رو بصورت علمی بیان کنند .
      من خودمم با winavr کار می کنم ، البت کارم حرفه ای نیست بیشتر تفریحیه !
      اینجور سوالا که کدوم کامپایلر خوبه و کدوم بهتره جزو بحث های همیشه داغ و جذاب بودند و هستند و همه علاقه دارند به اینجور بحث ها .
      ولی چون بیشتر اوقات میکشه به تعصب ، نتیجه درست و حسابی ازش نمیشه گرفت !
      امیدوارم این تاپیک با حضور اساتیدی مثل مهندس کی نژاد - آقا رضا و مهندس سپاس یار و بقیه دوستان به نتایج جالبی برسه

دیدگاه

من winavr , IAR , imagecraft را تست کرده ام مطمین باشید IAR AVR C compiler سریعترین کد و کوچکترین حجم کد و بی نقص ترین را تولید می کند IAR یک کامپایلر حرفه ای است و کرک ان هم در انجمن است.

بقیه کامپایلرها میکرو 16 مگا هرتز شما را تبدیل به 8 مگا هرتز می کنند و فلش مموری 32MB به 16MB تبدیل می کند و دستگاه شما با تردید از لحاط کارکرد صحیح تحویل مشتری می شود زیرا باگ در کامپایلر است کامپایلر ارزان و مجانی همینه.

در ضمن با توجه به ضعف atmel در پشتیبانی نرم افزاری و افزایش قیمت زیاد و نویز پذیری میکرو های ان بهتر است به PIC24,dsPIC30,dsPIC33,PIC32 مهاجرت کنید کامپایلر MPLAB , MPLAB X تقریبا مجانی ولی حرفه ای ارایه می شود در ضمن کتابخانه لوازم جانبی میکرو و کلی کتابخانه های دیگر مجانی ارایه می گردد قیمت هم از avr زیادتر نیست و نویز پذیر نیست بروید سایت microchip را یک بار هم که شده ببینید اگر باور ندارید.
        سایت قطعات میکرو چیپ: www.iranpicmicro.com

دیدگاه

سلام دوست من مسیر را منحرف نکن

در مورد pic توی قسمت خودش بحث کنیم بهتره (البته من با سخن شما تا حدی موافقم و دارم با pic هم .. )

سرعت این کامپایلر ها می تونه به پای اسمبل برسه؟؟؟؟

این کامپایلر ها چه قدر از بیسیک قویترن؟؟

یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

من اصلا با این حرف که چون این لایسنس این نرم افزار این قیمت رو داره و بهتره و........ موافق نیستم!
            یه چندین دلیل:

مگه هر چیزی پولی باشه بهتره ؟ (این رو قبول دارم که ممکنه پشتیبانی و ..... بهتر باشه و آینده و..... بهتری براش باشه)
            به طور واضح میبینید که سیستم عامل هایی مثل Android دارن چه به روز IOS و ویندور میاره!
            یا شما پلیر های مثل KMP و یا POT player رو نگاه کنید ببنید کسی با وجود اینا دنبال PowerDVD و خیلی از چیز های پولی دیگه نمیره!
            سرور های لینوکس و........... خیلی چیزای دیگه!
            اینا رو گفتم یگم که پول خیلی می تونه تاثیر گذار باشه ولی نمی تونه همه چیز رو تعیین کنه!

در مورد اینکه لیسانس IAR چرا اینفدر گرونه پس کسی نمی خره و ..... پس باید ورشکست بشه می شه اینو گفت این پول برای یک شخص حقیقی خیلی زیاده
            و برای یک شرکت و........ اینفدر زیاد نیست
            شرکت ها همه بیشتر به دنبال ساپورت و خدمات هستند و اگر بشه آن هم به صورت اختصاصی و چیزی که به طور واضح برای AVR-GCC وجود نداره
            البته من شکی در قدرت IAR ندارم ولی ...
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
              سلام،
              avr-gcc رایگان
              CodeVisionAVR 175$
              ImageCraft for AVR 400$
              IAR Embedded Workbench for AVR 3500$
              به نظرتون این اختلاف قیمت بالای مورد اخیر نباید توجیه داشته باشه؟ قطعاً اگر بدون دلیل بود تا الان این محصول فروش نرقته بود و IAR ورشکست شده بود. در حالیکه لیست موجود در بخش مشتریان نشون میده بیشتر شرکت های بزرگ دنیا از ابزارهای IAR استفاده می کنند:
              http://www.iar.se/website1/1.0.1.0/525/1

پی نوشت1: قیمتها تقریبی هستند و شاید کمی با قیمت فعلی اختلاف داشته باشند.
              پی نوشت 2: ابزارهایی مثل FlowCode و MikroC رو مقایسه نکردم چرا که اصلاً به نظر نمیاد برای کاربردهای حرفه ای مناسب باشند.
              عادت ندارم در چنین بحثآ‌هایی شرکت کنم،
              فقط یک نکته اینکه رایگان یا بهتر بگویم، آزاد بودن یک نرمآ‌افزار دلیل بر ضعف کارایی آن نرمآ‌افزار نیست.
              میآ‌توانم یک دو جین نرمآ‌افزار آزاد معرفی کنم که از نظر کیفیت در سطح بسیار بالایی قرار دارند.
              نمونهآ‌اش همین کامپایلر gcc.

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zaalzaalak
                در ضمن با توجه به ضعف atmel در پشتیبانی نرم افزاری و افزایش قیمت زیاد و نویز پذیری میکرو های ان بهتر است به PIC24,dsPIC30,dsPIC33,PIC32 مهاجرت کنید کامپایلر MPLAB , MPLAB X تقریبا مجانی ولی حرفه ای ارایه می شود در ضمن کتابخانه لوازم جانبی میکرو و کلی کتابخانه های دیگر مجانی ارایه می گردد قیمت هم از avr زیادتر نیست و نویز پذیر نیست بروید سایت microchip را یک بار هم که شده ببینید اگر باور ندارید.
                سایت قطعات میکرو چیپ: www.iranpicmicro.com
                علت اینکه اغلب افراد از نویزپذیری میکروهای AVR ناراضی هستند این هست که کمتر با Core های قوی کار کرده اند اغلب با MEGA8 MEGA16 و یا MEGA32 کار کرده اند
                من خودم از MEGA128 های قدیمی واسه روی ماشین استفاده کرده ام توپ کار می کرد تازه این سری جدیداش باید خیلی بهتر باشند

سلام،
                avr-gcc رایگان
                CodeVisionAVR 175$
                ImageCraft for AVR 400$
                IAR Embedded Workbench for AVR 3500$
                به نظرتون این اختلاف قیمت بالای مورد اخیر نباید توجیه داشته باشه؟ قطعاً اگر بدون دلیل بود تا الان این محصول فروش نرقته بود و IAR ورشکست شده بود. در حالیکه لیست موجود در بخش مشتریان نشون میده بیشتر شرکت های بزرگ دنیا از ابزارهای IAR استفاده می کنند:
                http://www.iar.se/website1/1.0.1.0/525/1

پی نوشت1: قیمتها تقریبی هستند و شاید کمی با قیمت فعلی اختلاف داشته باشند.
                پی نوشت 2: ابزارهایی مثل FlowCode و MikroC رو مقایسه نکردم چرا که اصلاً به نظر نمیاد برای کاربردهای حرفه ای مناسب باشند.
                خود شما هم بهتر می دونید که هیچ وقت مقایسه قیمتی عقلانی نیست. هیچ وقت گرون ترین بهترین نیست و ارزون ترین بدترین نیست

دیدگاه

به نظر من یک کامپایلر خوب فقط و فقط باید امکانات داشته باشه
                  امکانات هم کتابخانه های موجود در کامپایلر هستند
                  کدویژن با کد ویزاد در همان ابتدا با ایجاد ساختار کلی برنامه کمک بزرگی به کد نویس می کنند تا تمرکز خود را بر روی برنامه نویسی حفظ کند و کمتر وقت را صرف کند بعد با دریایی از کتابخانه ی آماده کار می کنند

من یک بار ناچار شدم با IAR کار کنم واقعا داغوان بود حتی ARM کار ها هم ترجیح می دهند که با keil کار کنند تا IAR

در حال حاضر کامپایلر های ما بسیار ضعیف هستند باید به مرحله ای مشابه ویژوال برسند تا برنامه نویس راحت تر کار کند
                  مهمترین علتی که باعث شده است که به سمت ARM نروم همین نبود یک کامپایلر ساده است

دیدگاه

جالبه که طراحان و مهندسای ما در تمام رشته ها از نرافزارهای چند هزار دلاری استفاده می کنند و هیچ وقت کسی این ابزارها رو به یک برنامه رایگان یا 100 دلاری ترجیح نمیده (مثلاً استفاده از Corel و Photshop در گرافیک، CATIA، ANSYS و SolidWork در مکانیک، Maya، Max و V-ray در مدلسازی، AutoCad و ArchiCad در نقشه کشی، ETABS در عمران، MS Project و Primavera در صنایع، Ceasar در نفت و Piping). اما نمی دونم چرا مهندسای برق ما همیشه دنبال ابزارهای ارزان (مثل Protel های نسخه ی 15 سال پیش و کامپایلرهای درجه 2) هستند!
                    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naeemafar
                      علت اینکه اغلب افراد از نویزپذیری میکروهای AVR ناراضی هستند این هست که کمتر با Core های قوی کار کرده اند اغلب با MEGA8 MEGA16 و یا MEGA32 کار کرده اند
                      من خودم از MEGA128 های قدیمی واسه روی ماشین استفاده کرده ام توپ کار می کرد تازه این سری جدیداش باید خیلی بهتر باشند
                      خود شما هم بهتر می دونید که هیچ وقت مقایسه قیمتی عقلانی نیست. هیچ وقت گرون ترین بهترین نیست و ارزون ترین بدترین نیست
                      اتفاقا نظر من دقیقا برعکس نظر شماست .

جالبه که طراحان و مهندسای ما در تمام رشته ها از نرافزارهای چند هزار دلاری استفاده می کنند و هیچ وقت کسی این ابزارها رو به یک برنامه رایگان یا 100 دلاری ترجیح نمیده (مثلاً استفاده از Corel و Photshop در گرافیک، CATIA، ANSYS و SolidWork در مکانیک، Maya، Max و V-ray در مدلسازی، AutoCad و ArchiCad در نقشه کشی، ETABS در عمران، MS Project و Primavera در صنایع، Ceasar در نفت و Piping). اما نمی دونم چرا مهندسای برق ما همیشه دنبال ابزارهای ارزان (مثل Protel های نسخه ی 15 سال پیش و کامپایلرهای درجه 2) هستند!
                      دقیقا همین طوره . نرم افزاری مثلEagle در مقایسه با Altium مثل مقایسه ی NotePad با Microsoft Office Word می مونه همین طور AVR_GCC که به نظر من اصلا با IAR یا حتی Code Vision قابل قیاس نیست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
                        عادت ندارم در چنین بحثآ‌هایی شرکت کنم،
                        فقط یک نکته اینکه رایگان یا بهتر بگویم، آزاد بودن یک نرمآ‌افزار دلیل بر ضعف کارایی آن نرمآ‌افزار نیست.
                        میآ‌توانم یک دو جین نرمآ‌افزار آزاد معرفی کنم که از نظر کیفیت در سطح بسیار بالایی قرار دارند.
                        نمونهآ‌اش همین کامپایلر gcc.
                        سلام،
                        ضعف که نه اما همین avr-gcc چون IDE نداره شما باید Editor رو از یه جا تهیه کنید، Debugger رو از جای دیگه، Manualاش هم برای کسی که قبلاً تجربه ی کار با کامپایلرهای GNU رو نداشته خیلی سر راست نیست. در مورد avr-gcc و CodeVisionAVR در هر نسخه ی جدید کلی باگ های نسخه های قبلی رفع شده. (http://www.hpinfotech.ro/html/cvavr_history.htm) اما من به شخصه هیچ وقت ندیدم IAR باگ داشته باشه چراکه IAR از سال 1983 داره کامپایلر C می سازه و الان هسته ی کامپایلرش کاملاً دیباگ شده.
                        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

دوستان عزیز خسته نباشید.
                          ببینید، اصلاً بحث گرانتر یا ارزانتر بودن نیست. بنده به شخصه طرفدار منبع باز هستم. ولی در این مورد تعصبی ندارم. برای بنده عقل حکم میکند از بهترین استفاده کنم. حال اگر رایگان باشه که چه بهتر. ولی وقتی به نظر شخصی بنده مثلاً در مورد کامپایلر های AVR ،کامپایلر IAR بهترینه سعی میکنم از اون استفاده کنم. مخصوصاً که در کشورهایی مثل کشور ما کپی رایت نداریم و راحت میشه یک نرم افزار گرانقیمت رو استفاده کرد.

اینکه دوستی میفرمایند "آزاد بودن یک نرمآ‌افزار دلیل بر ضعف کارایی آن نرمآ‌افزار نیست." کاملاً درست است ولی در بسیاری موارد واقعاً اینگونه است. یعنی قیمت یک نرم افزار نشات گرفته از کارایی آن است.
                          اگر توجه فرمائید نتیجه تست و کارایی که بنده در مورد کامپایلر ها انجام دادم با قیمت های ارائه شده این کامپایلر ها توسط آقای سپاسیار تا حدود زیادی مطابقت داره .
                          مثال دیگه ای میزنم، خود بنده در کنار سیستم عامل ویندوز از یک سیستم عامل لینوکس (Ubuntu) استفاده میکنم. همه ما در مورد برتری لینوکس بر ویندوز میدونیم یا دست کم شنیدیم. نرم افزار های منبع باز زیادی هم برای لینوکس وجود دارند که از مشابه ویندوزی خود برترند.
                          ولی وقتی بخواهیم در مورد یک کار صنعتی مثلاً کار با PLC ها بحث کنیم اسمی از لینوکس به میان نمیاد.
                          هیچ توجه کرده اید که تمام کمپانی های معظم مثل Siemens, Microchip,... نرم افزار هایی که ارائه میدن تحت ویندوزه؟
                          حالا این موارد خودش از ضعف های لینوکس و منبع باز نیست؟

دیدگاه

جناب آقای/خانم فضلی؛
                            وقتی یک شرکت محصولی را برای صنفی تولید میکند و قصد ارائه آن را بصورت تجاری دارد دید اولیه آن شرکت بر اساس نسبت سود به هزینه استوار است. موقعی که در بازار صنعت به عنوان هدف اصلی کار های کنترلی اغلب سیستم ها با نسخ متفاوت سیستم عاملهای windows کار میکنند این عمل حماقت محض است که یک نرم افزار را برای سیستم عاملی مثل linux تولید کنیم. چون تقریبا همان هزینه پیاده سازی نیز بایستی برای محصول مبتنی بر linux صرف شود. اما وقتی بازار هدف تفاوت میکند و این عمل توجیه پیدا میکند میبینید که شرکتهایی مثل IBM و اوراکل بر اساس همان سیستم عامل linux و مشابهات محصول ارائه میدهند و این عمل نه برای IBM و اوراکل حماقتی و نه برای زیمنس و غیرهم هنری محسوب میشود.

از طرف دیگر این گونه موارد برای سیستم های عام استفاده میشود وگرنه هنوز که هنوز است برای سیستمهای کنترلی Real Time مطلقا از Windows استفاده نمیشود (مگر اینکه در حد Soft Realtime باشد) و اغلب سراغ VxWork و QNX و Linux و سیستم عاملهای مشابه میروند. ولی این ها هم دلیلی بر ضعف Windows نیست. چون اصولا ساختار عملیاتی اینها با هم متفاوت است.

من باب اطلاعاتون در Windows زمان پاسخ به وقفه سخت افزاری قابل پیش بینی نیست. در صورتی که در لینوکس هست. و این هم نه به خاطر ضعیف بودن ساختار windows بلکه بخاطر فرم پیاده سازی آن است. فراموش نکنیم بازار هدف windows بازار تجاری و عام است؛ نه بازار تخصصی کنترلی. وگرنه میکروسافت مجبور به ارائه نسخه ای مانند CE نمیشد.

ضمنا در بازاری که گردش مالی بسیار بالایی دارد (مثلا مجتمع فولاد مبارکه چند سال پیش دارای گردش مالی بالای 40 میلیارد تومان در ماه بوده) وجود ریسک به هیچ عنوان پذیرفته نیست. و در این گونه موارد پاسخگویی یکی از فاکتورهای مهم در حین پیاده سازی و مهمتر از آن نگهداری سیستم کنترلی است.
                            و windows جزء مواردی است که شرکتی مانند مورد فوق نسبت به آن احساس امنیت بیشتری میکند. چون متنفع مشخصی دارد و مسلما پاسخگوی مطمئن تری. وگرنه من باب اطلاع شما در همین مجتمع فولاد مبارکه چند قسمت را میخواهید برایتان مثال بیاورم که از لینوکس برای کنترل خط تولید آنهم بصورت realtime و با بازه زمانی در حدود 10 میلی ثانیه استفاده میشود؟

ضمنا از طرف دیگر قدرت عملیاتی windows در سیستمهای چند پروسسوری بطور عام از سیستمهای تک پروسسوری بیشتر است اما در لینوکس (لااقل در core های قدیمی تر از 2.5) این میزان روی سیستم های تک هسته ای بیشتر از چند هسته ای است. و چون سیستمهای تک هسته ای عمدتا در بازار شخصی استفاده میشود (بخاطر تفاوت فاحش قیمتی که تا چند سال پیش وجود داشت) طبیعی است که از لینوکس در بازار صنعت کمتر استفاده شود. (البته فقط به عنوان یک دلیل و نه الزاما فقط این مورد).

(ببخشید...متنش خیلی ادبی شد!!)

دیدگاه

بحث قیمت کردن نرم افزار در ایران امری مضحک است، در این مورد بهتر هست که کسی در سال هست که در جایی زندگی میکنه که ناچاره کپی رایت را رعایت بکنه ابراز نظر بکنه
                              ما ایرانی ها حتی نمی دونیم که هر یک محصولات Adobe دارای چند قیمت متفاوت هست دقیقا از کنار هم قرار دادن نام Corel و Photoshop مشخص است، انقدر با Win XP Pro کار کرده ایم که فکر می کنیم Home Edition ویندوز XP نیست.
                              شما محصولات AutoDesk را نام بردید ولی حتی نمی دونید AutoCad واسه چه کارهایی ساخته شده است مثل اینکه بگوییم Altium فقط واسه رسم شماتیک هستش

نوشته اصلی توسط Persian.Bright
                              اتفاقا نظر من دقیقا برعکس نظر شماست .

دقیقا همین طوره . نرم افزاری مثلEagle در مقایسه با Altium مثل مقایسه ی NotePad با Microsoft Office Word می مونه همین طور AVR_GCC که به نظر من اصلا با IAR یا حتی Code Vision قابل قیاس نیست .
                              هر چند من از کامپایلر AVR_GCC راضی نیستم و در واقع اصلا سمتش نمیرم ولی علتش قیمت پایینش نیست
                              یعنی شما وقتی می خواهید برید چیزی بخرید همیشه می گویید گرونترین را به من بدهید!
                              حالا که در مورد MS Word صحبت کردید بهتره شما یک مقایسه ای بین این Office Suite ها داشته باشی، بد می فهمی که Microsoft به خاطر بی اطلاعی کاربران چه سود کلانی می کند
                              MS Office
                              Star Office
                              Open Office
                              Celframe Office
                              WordPerfect Office

ضمنا بد نیست که بدانید قوی ترین سیستم عامل سرور دنیا Debian هست و قوی ترین سیستم عامل دسکتاپ MAC OS 10 و Ubuntu 10 هستند

دیدگاه

به نظر من یکی از دلایلی که ویندوز همه گیر شده
                                پشتیبانی و یا یک هسته ای بودنه اونه
                                مثلا ممکنه از یک نسخه لینوکس 20 بار زده بشه و برنامه نویس های لینوکس مجبورا یا برای یکی از این توضیع ها بدن یا تغییرات رو اعمال کنن مثلا برای فدورا،ردهات و ...
                                ولی برنامه نویس های ویندوز مجبور نیستن یک برنامه می نویسن روی هسته ویندوز قابل اجرا است حالا بماند با اومد ویستا و سون ممکن مشکلاتی باشه
                                البته در مورد مک هم اوضاع همین منوال هست مک هم لینوکسه ولی تحت یک شرکت بیرون میاد و پشتیبانی داره
                                در مورد ibm که لینوکس استفاده می کنند خوب امری طبیعی است چرا که IBM هم سخت افزار تولید می کنه و هم نرم افزار و برای بعضی کار ها نیاز به کارکرد دقیق تری نسبت یه os های دیگه داره و اینکه خودش یکی از پایه ریزان لینوکسه
                                حالا به نظر من اینم مثله کدویژن و gcc داره
                                یکیش ممکنه 10 هزار تابع ال سی دی پیدا کنی ولی کدویژن یک تابع داره و واحد هست
                                و پشتیبانی هم داره
                                و در مورد IAR هم نظرم همچنان ثابته که کامپایلر باید امکانات داشته باشه
                                چند روز پیش داشتم کد های تولیدی کد ویزارد رو نگاه می کردم گفتم الان این کار رو کدویزارد انجام میده این همه تنظیمات حالا یکی بخواد اینارو تو IAR انجام بده چطوری باید تنظیم کنه
                                فقط یک روز طول میکشه که کد های اولیه رو تولید کنه اونم برا xmega با این همه اپشن که تو کدویزارد میگردی سرت گیج میشه
                                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X