اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

reset کردن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

reset کردن میکرو

سلام
    من سرچ کردم ولی در باره ریست شدن میکرو چیزی پیدا نکردم ،اگر قبلا در این مورد بحث شده ،ببخشید دیگه :redface:

من یک مدار طراحی کردم با mega16 که با اوسیلاتور rc با سرعت 8mhz کار میکنه ، فیبر این مدار رو طراحی کردم و مدار رو هم مونتاژکردم
    حال هر وقت که مهتابی داخل اطاق رو روشن میکنم میکرو reset میشه ،راستی مهتابی 3 متر با مدار فاصله داره !
    تغذیه مدار رو هم با ترانس عادی امتحان کردم هم با power کامپیوتر ولی متاسفانه هیچ فرقی نکرد :cry:

علت reset شدن میکرو چیه ؟
    چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید ؟

ممنونم :bye

پاسخ : reset کردن میکرو

1- با RC داخلی کار میکنه ؟

2- یک خازن 100nF به VCC و GND وصل کردید؟؟

دیدگاه

بله

دیدگاه

دستگاهی که طراحی کردی چه کاری انجام میده
        A-Hosseini

دیدگاه

سلام دوست عزیز ....چیزی من فکر می کنم مهتابیه اتاق ، کاری به مدار شما نداره و مدار رو چک کن ، و اگر reset میکرو رو نبستی حتما آن را به مدار اضافه کن و 2 عدد خازن عدسی 33p را با پایه های کریستال وصل کن و 2 پایه دیگه آن را به منفی .... و اگر باز به نتیجه نرسیدی این ID Hamed_robotic@yahoo.com رو ADD کن که بتونیم با هم صحبت کنیم و مشکل رو حل کنیم .... موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hajirezaei
            سلام دوست عزیز ....چیزی من فکر می کنم مهتابیه اتاق ، کاری به مدار شما نداره و مدار رو چک کن ، و اگر reset میکرو رو نبستی حتما آن را به مدار اضافه کن و 2 عدد خازن عدسی 33p را با پایه های کریستال وصل کن و 2 پایه دیگه آن را به منفی .... و اگر باز به نتیجه نرسیدی این ID Hamed_robotic@yahoo.com رو ADD کن که بتونیم با هم صحبت کنیم و مشکل رو حل کنیم .... موفق باشی
            آخه آقای یعقوبی گفتند با روشن شدن مهتابی این اتفاق میافتد .... وگرنه به چیز های دیگه هم میشه شک کرد مثلا watch dog timer یا brown out ... یا ....

دیدگاه

من هم یه ماشین حساب داشتم که با روشن شدن مهتابی خودش روشن میشد و در ضمن آفتابی هم نبود و با باتری کار می کرد! :biggrin:

مشکل شما به احتمال زیاد از میکروست، عوضش کنید.

در ضمن پایه ی Reset رو اگرچه Pull-up داخلی داره اما بازم خودتون Pull-up کنید.

مدل میکروتون چیه؟ چاپ روش کرم رنگه یا سفیده؟

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام

مدار reset رو بستم
                چاپ روی میکرو سفید رنگه ،رنگ چاپ چه فرقی میکنه :question:(تفاوت در سازنده ؟)

در ضمن مدار هم یک گیرنده رادیویی fm هست که یک سری اطلاعات رو از فرستنده میگیره ،کوچولو پردازشی انجام میده و بر اساس اون رله هایی رو روشن یا خاموش میکنه
                اطراف مدار 3 تا رله کوچیک ،سنسور دما ،و lcd ........

از همه دوستانی که کمک میکنند متشکرم

دیدگاه

سلام،

میکرو رو عوض کردید؟ (یا حداقل با یه برنامه ی ساده اول تست اش کنید.)

AVR هایی که چاپشون تقریبا زرده و پشت شون TAIWAN حک نشده (چاپ شده) چینی هستند و بعضی هاشون مشکلات عجیب غریبی دارند. مثلا USART شون کار نمی کنه.

دیدگاه

چند تا احتمال بیشتر وجود نداره.
                    1- یا یک پارازیتی از طریق تغذیه به مدار وارد میشه! (که در صورت داشتن رگولاتور بعید به نظر میرسه چون من خودم همیشه زیر مهتابی کار میکردم)
                    2- یا پارازیت از طریق تشعشع به مدار وارد میشه! فاصله مدار رو با مهتابی زیاد کنین تا مشخص بشه از همینه یا نه!)
                    3- یک پارازیتی از طریق اون گیرنده FM به مدار وارد میشه! (مدار گیرنده رو ازش قطع کنین مهتابی رو خاموش روشن بکنین ببینین بازم ریست میشه یا نه)

بجز این سه حالت فکر نکنم چیز دیگه ای باشه. به نظر من مشکل در مدار گیرنده هست و اون دو تای دیگه بعید به نظر میرسه!

HTH- Shahriar

Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

سلام به نظرم برق کلید مهتابی از پریزی که میکرو به اون وصل هست می گیرید وقتی مهتابی روشنمی شود به خاطر ترانسی که دارد نویز را وارد سیم ها میکند که این نویز باعث خاموشی می شود.
                      بهتره برای اینکه ریست نشه از ترانس اسفاده کنی اونم دوبلش .
                      بعد از خازن و خازن های عدسی هم استفاده کنی و در آخر بدی به رگلاتور و از از خروجی رگلاتور هم خازن قرار بدی و در آخر سلف هم بگذاری
                      اگه از سوچینگ اسفده میکنی از با کیفیت هاش استفاده کن بعضی از سوچینگ ها دارای فیلتر های مختلفی هستند که خروجی شون بسیار عالی است .
                      با این همه بازم پیش میاد که میکرو ریست می کنه منم در کل خیلی درگیر این موضوع شدم ولی خیلی کمتر می شه برنامه تون را باید طوری بنویسید اگه ریست کرد مشکلی پیش یاد تا خیالتون راحت باشه
                      هرکه دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooramin@gmail.com
                        سلام به نظرم برق کلید مهتابی از پریزی که میکرو به اون وصل هست می گیرید وقتی مهتابی روشنمی شود به خاطر ترانسی که دارد نویز را وارد سیم ها میکند که این نویز باعث خاموشی می شود.
                        بهتره برای اینکه ریست نشه از ترانس اسفاده کنی اونم دوبلش .
                        بعد از خازن و خازن های عدسی هم استفاده کنی و در آخر بدی به رگلاتور و از از خروجی رگلاتور هم خازن قرار بدی و در آخر سلف هم بگذاری
                        اگه از سوچینگ اسفده میکنی از با کیفیت هاش استفاده کن بعضی از سوچینگ ها دارای فیلتر های مختلفی هستند که خروجی شون بسیار عالی است .
                        با این همه بازم پیش میاد که میکرو ریست می کنه منم در کل خیلی درگیر این موضوع شدم ولی خیلی کمتر می شه برنامه تون را باید طوری بنویسید اگه ریست کرد مشکلی پیش یاد تا خیالتون راحت باشه
                        سلام،
                        دوست عزیز این تاپیک مربوط به 8 سال پیشه :biggrin:
                        لطفا به تاریخ ها توجه کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X