اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LAN To Sreial & Serial To LAN

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : LAN To Sreial & Serial To LAN

این ماژول web server نداره ولی درست کار میکنه یعنی عالی کار میکنه من کلی باهاش کار تولیدی کردم درسته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_d1360
      با سلام به دوستان و مدیران محترم
      ماژول NE-4110S برای متصل کردن مدارات به شبکه می باشد که از طریق پورت سریال با میکرو ارتباط بر قرار می کند
      ماژول NE-4110S که در بازار تهران نیز موجود است
      لطفا کسانی که اطلاعاتی در مورد این ماژول دارند در اختیار من و دیگر دوستان قرار دهند
      با تشکر
      برای مدل nport5510 برنامه ای به نام NPort administrator configuration وجود داره که با اون پارامتر ها رو تعیین می کنن (یه باری با این مدلش کار کردم احتمالا مدل شما هم باید شرایط مشابهی داشته باشه ) برنامه به همراه cd همراه دستگاه وجود داره یا از سایت moxa قابل دانلوده
      تا جایی که من می دونم این ماژولها چند مد کاری دارند tcp server /tcp client /udp /real com port/pair to pair تو هر مدی شما میتونین پارامتر ها رو به دلخواه تعیین کنین البته باید پارامتر های پورت سریال دستگاه رو هم از قبیل بیت ریت و hand shaking تعیرف کنین پارامتر های شبکه هم که جای خود داره
      اگه هم اشکالی دارین با شرکت ایزی (نمایندگی muxa در ایران )تماس بگیرین (اگه این قسمت تبلیغات حساب میشه مدیران محترم ویرایشش کنن )

دیدگاه

سلام
        لطفا یک بزرگواری جواب من رو زود تر بده من سوالم رو بالا مطرح کردم میخوام فقط 2 تا عدد رو از میکرو کنترلرم روی شبکه یه بیمارستان بفرستم ( tcp-ip )
        اصلا وقت ندارم
        من هرچه زودتر یا باید یه ماژول آماده بگیرم یا بسازم . حتی المقدور سعیم رو ساختنشه
        اگر دوستان بزرگواری کنند یه شماتیک درست + سورس برنامه رو بذارن خیلی ممنون میشم . اگه هم کسی خودش این ماژول رو خریده و کار کرده لطف کنه بگه چه مارکی و از کجا تا ما هم بخریم ( لطفا خیلی گرون نباشه بین 35 تا 50 )
        خیلی ممنون
        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samisin
          ماژول ezl 50l رو هم ببینید من کلی ازش خریدم و تو محصولات مون استفاده کردیم رابط lan به usart هست
          شرکت آرین نگار داره وقیمتش 35 هست
          سلام،

EZL50 ماژول خوبیه، ما رو 1000 تا، از آرین نگار 25 گرفتیم.
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام جناب سپاس یار
            از اینکه تشریف آوردید ممنون
            میشه راجع به استفاده از اون توضیح بدین؟
            آیا در کنارش باید از سخت افزار یا برنامه خاصی استفاده کرد؟
            آیا میشه اطلاعات رو بصورت سریال یاi2c بهش داد و از اون طرف رو شبکه دریافت کرد؟
            لطفا تلفن فروشگاه رو هم مرقوم فرمایید

دیدگاه

آقای سیاوش شما لطفاuser manual رو برا ezl50 مطالعه کنید ونرم افزار ezconfig و ez vsp رو از سایت www.eztcp.com دانلود کنید خیلی ساده هس یک روز بیشتر وقت نمی بره بعد اگه خواستید من pcb رو براتون میل میکتم
              ez vsp برنامه ای هست که یک پورت کام مجازی تو pc درس میکنه که مثل همیشه باهاش کار می کنیم
              یک طرف پورت کام طرف دیگه rj 45 با کابل شبکه crossover

دیدگاه

سلام،

بله شما کاتالوگ رو مطالعه کنید. البته اگر بخواهید می تونید برنامه نویسی PC تون رو طوری انجام بدید که دیتا مستقیما به سوکت (با IP و Port دلخواه) ارسال بشه. در مورد I2C خیر مستقیما نمیشه باید یک میکرو واسط باشه.

دیدگاه

بله منون از شما آقای سپاس یار
                  منم دارم روش کار میکنم که برنامه بروز رسانی تابلو راون رو که با کام سازگار بود ببرم رو پورت و ip خیلی امکانات جالبی خواهد داشت امکان بروز رسانی گروهی تک به تک
                  از اینور دنیا به اون ور دنیا خدا رو شکر سی شارپ هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samisin
                    بله منون از شما آقای سپاس یار
                    منم دارم روش کار میکنم که برنامه بروز رسانی تابلو راون رو که با کام سازگار بود ببرم رو پورت و ip خیلی امکانات جالبی خواهد داشت امکان بروز رسانی گروهی تک به تک
                    از اینور دنیا به اون ور دنیا خدا رو شکر سی شارپ هست
                    سلام،

این کار رو من دو سال پیش انجام دادم. بروز رسانی همزمان چند صد تابلو واقعا کار جالبیه.

دیدگاه

جناب آقای سپاس یار
                      ezl 50 l خیلی خوب جواب میده اما نمی دونم چرا بافر avr atmega64 رو که با آی سی rtl8019as تو این ماژول همراه هست فقط 1000 بایت در نظر گرفتن
                      فکر کنم این باعث میشه که من نتونم بصورت توده ای ارسال کنم مثلا وقتی 5 مگا بایت اطلاعات در حال ارسال هستم بایت بین هر 600 بایت بیشتر از 90 میلی ثانیه تاخیر بدم که این خودش تو 5 مگ کلی زمان تلف شده هست در حالی که با rs232 همچین چیزی نبود.
                      ezl50 m از رم بزرگتری بر خورداره اما آرین نگار نداره
                      شما برا rtl کدی تا به حال ندیدید؟
                      ای کاش eztcp کد ها رو هم می داد

دیدگاه

سلام،

من هم یه همچین مشکلی داشتم اما برای خود میکرو FIFO نوشتم و حل شد. الانم به صورت Bulk به سوکت ارسال میکنم و مشکلی وجود نداره.

دیدگاه

fifo ای که من در نظر گرفتم 1000 بایت هست و کلالک هم 14 مگا هرتز ولی باز بدون تاخیر داده ها از دست می رن
                          ممکنه مشکل از برنامه virtual serial port (vsp) باشه؟؟؟
                          اگه تو این هجم داده شما مشکلی ندارید احتمالا vsp شاید موردی داره

دیدگاه

سلام،

من از VSP استفاده نکردم و مستقیم دیتا رو به سوکت ارسال می کردم. ماژول در مد TCP/IP تنظیم شده بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                              EZL50 ماژول خوبیه، ما رو 1000 تا، از آرین نگار 25 گرفتیم.
                              اگه امکان داره شماره آرین نگار بدبن

دیدگاه

دوستان ببخشید همراه این ماژول، یه کانکتور rj45 هم هست که یه کانکتور معمولی نیست. مثل اینکه پشتش فیلتر داره...
                                به جای این ، از چیزه دیگه ای میشه استفاده کرد؟
                                مال من خراب شده...
                                قطعه ای مشابهش هست؟ یا فیلتری هست که بشه خارج از اون قرار داد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X