اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

usb

سلام میخوام یه پورت usb رو با یه تراشه واسط به میکرو وصل کنم.کسی این کارو کرده.؟؟
    نمیدونم تراشه چیه ؟ و اینکه درون خود usb چی هست؟من نمیخوام به کامپیوتر وصل کنم.
    اگه کسی کار کرده لطفن یه فایل نمونه بزاره.ممنون.

پاسخ : usb

آی سی ft232 مبدل usb به سریال هست.
    البته مدارات جانبی زیادی داره که اگه بتونی راه بندازی خیلی کارش عالیه.و ماژولش هم توی بازار هست که حدود 12000 تومن قیمت داشت.البته الآن با توجه به گرون شدن خود آی سی حتما ماژولش هم گرون شده.

ولی من با کامپیوتر تست کردمش و جواب داده.نمیدونم شما که نمیخواین به کامپیوتر وصلش کنین کاربرد داره یانه.
    موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shima85
      سلام میخوام یه پورت usb رو با یه تراشه واسط به میکرو وصل کنم.کسی این کارو کرده.؟؟
      نمیدونم تراشه چیه ؟ و اینکه درون خود usb چی هست؟من نمیخوام به کامپیوتر وصل کنم.
      اگه کسی کار کرده لطفن یه فایل نمونه بزاره.ممنون.
      یعنی شما USB Host میخواید؟
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

بله ظاهرا استاد محترمتون بدجور شما رو تو دردسر انداخته .
        آی سی که HOST برای USB داشته باشه و دم دست باشه AT91SAM9260 رو واسه معرفی می شناسم .

:job:
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

از اساتید معذرت میخوام. :mrgreen:
          چون من سوال اول رو اشتباه متوجه شدم و یه آیسی نا مربوط رو معرفی کردم. :angry:
          بازم شرمنده. :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
            بله ظاهرا استاد محترمتون بدجور شما رو تو دردسر انداخته .
            آی سی که HOST برای USB داشته باشه و دم دست باشه AT91SAM9260 رو واسه معرفی می شناسم .ساام.ممنون باست راهنماییتون.میشه بگید host یعنی چی و من باید چه کار کنم؟

:job:

دیدگاه

usb host یعنی میزبان دستگاه USB .تمام پورت های usb که روی کامپیوتر شما هست هم از این نوعه و تمام دستگاه هایی که با این پورت به کامپیوتر شما وصل میشند USB client هستند.
              حالا اگر شما بخوای یکی از دستگاه ها ی usb client رو به میکرو وصل کنی نیاز به یه USB host داری .
              ساده ترش میشه این که یه وسیله مثل فلش مموری رو به میکرو وصل کنی.برای این کار میکرو باید کار یه هاست (OTG) رو انجام بده تا بتونه فلش مموری رو سرشماری کنه.
              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                usb host یعنی میزبان دستگاه USB .تمام پورت های usb که روی کامپیوتر شما هست هم از این نوعه و تمام دستگاه هایی که با این پورت به کامپیوتر شما وصل میشند USB client هستند.
                حالا اگر شما بخوای یکی از دستگاه ها ی usb client رو به میکرو وصل کنی نیاز به یه USB host داری .
                ساده ترش میشه این که یه وسیله مثل فلش مموری رو به میکرو وصل کنی.برای این کار میکرو باید کار یه هاست (OTG) رو انجام بده تا بتونه فلش مموری رو سرشماری کنه.
                تقریبا مصداق کلمه master و slave هست که برای اتصال مستقیم وسیله به میکرو ، میکرو باید بتونه وسیله شما رو مدیریت کنه.
                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X