اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط دو میکرو از طریق مادون قرمز؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط دو میکرو از طریق مادون قرمز؟؟؟؟

سلام به همه دوستان eca
    یه قسمتی از پروژه ام، ارتباط دو میکرو از طریق مادون قرمزه. میزان برد واسم مهم نیست، فقط دقت عملکرد!
    مختصری در رابطه با تحقیقاتی که داشتم:
    برای این ارتباط قصد داشتم از پروتکل تک سیم استفاده کنم که بعد از تحقیقات متوجه شدم این پروتکل بصورت سخت افزاری وجود نداره و فقط در نرم افزارهای شبیه ساز میشه ازش استفاده کرد. از طرفی چون در پروژه، مادون قرمز استفاده شده، نمیتونم مدار رو بصورت نرم افزاری درست کنم و حتما باید سخت افزاری باشه.
    اگه بخوام از ارتباط دو سیمه استفاده کنم، برای هر میکرو دو فرستنده و دو گیرنده بای بذارم که تقریبا هماهنگ کردن اینا کار حضرت فیله و در ضمن باید در سایز کوچیکی ساخته بشه و اگر بخوام در سایز کوچیک 8 تا چشم مادون قرمز بذارم، خطا به حداکثر میرسه.!
    تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که یه چشم فرستنده به میکرو وصل کنم و با دستور set و reset پالس درست کنم و در گیرنده با بدبختی تشخیصش بدم.
    موندم چیکار کنم.؟؟؟ اگه راه حلی به ذهن دوستان میرسه لطف کنین منو راهنمایی کنین.

ضمنا این ارتباط باید دو طرفه باشه یعنی هردو میکرو هم بفرستن هم بگیرن. برای مثال: میکروی a، کد ملی یه شخص رو میفرسته و میکروی b ،دریافت میکنه و اطلاعات شخص رو برای میکروی a میفرسته.
    چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

پاسخ : ارتباط دو میکرو از طریق مادون قرمز؟؟؟؟

هیچکس از دوستان هیچ راه حلی نداره؟

دیدگاه

شما فقط قصد دارید که از طریق مادون قرمز بین دو میکرو ارتباط برقرار کنید. درسته؟ پس اون بحث های تکسیمه و سخت افزاری و نرم افزاری و ... ! واسه چی بودن؟!!
      فقط کافیه برای هر میکرو یک فرستنده و یک گیرنده بزارید. برای راحتی کار میتونید فرستنده را به بخش UART میکرو وصل کنید و در طرف دیگر هم به صورت سریال دریافت نمایید(البته با BAUD پایین) به همین راحتی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ایجی
        شما فقط قصد دارید که از طریق مادون قرمز بین دو میکرو ارتباط برقرار کنید. درسته؟ پس اون بحث های تکسیمه و سخت افزاری و نرم افزاری و ... ! واسه چی بودن؟!!
        فقط کافیه برای هر میکرو یک فرستنده و یک گیرنده بزارید. برای راحتی کار میتونید فرستنده را به بخش UART میکرو وصل کنید و در طرف دیگر هم به صورت سریال دریافت نمایید(البته با BAUD پایین) به همین راحتی.
        ممنون.
        ببنید، من با ارتباطات میکرو تا الان کار نکردم چیزی که من میخوام به این صورته که:
        شما دو تا جعبه جدا از هم رو فرض کن که هر کدوم واسه خودشون تغذیه جداگانه دارن. روی هر دو جعبه، فرستنده و هم گیرنده تعبیه شده و این دوتا جعبه قراره اطلاعات داخلیشون رو رد و بدل کنن.
        حالا با این UART که شما فرمودی من میتونم این کار رو بکنم؟
        http://www.ecapic.ir/image/ECA-100723233406.jpg[/img]]

اگه میشه یه توضیح مختصر و بلوکی بهم بدید تا بدونم از کجا و به چه صورت شروع کنم. ممنون از شما

دیدگاه

داداش بهادر شما باید از پرو توکول اینفرا رد گوسی اس تفاده کنی اگه اونو بلد نیستی با تایمر کانترا پی دبلیو ام pwm بساز اون فک کنم بهتره در ضمن باید هر لحضه بیت های تصحیح خطا و بیت های تصحیح قطع شدن یک دفعه ای رو سند رسیو کنی باید سند و رسیو دو طرفه باشه oo: کلا خودمم سر در نیاوردم oo:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دوست عزیز پورت سریال XMEGA قابلیت اتصال به مادون قرمز رو داره

دیدگاه

هم USART میتونی استفاده کنی
              هم PWM و تایمر و INT
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

شما باید از فرستنده و گیرنده های Infrared استفاده کنید . در مسایل آخر یکی از فصل های کتاب ساختار میکروکنترارهای AVR روش ارتباط توضیح داده شده است .

دیدگاه

سلام این یک پروژه آماده ارسال ودریافت با مادون قرمز
                  http://www.4shared.com/file/l_TE_Krj/avr.html
                  جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
                  دکتر محمود حسابی

دیدگاه

salam
                    man projam darmorede ersal etelaat az tarighe madoone ghermeze beyne 2 avr micro
                    lotfan dar in mored mano komak ****d
                    in linki ke inja gozashtid out off date shode age mishe dobare bezarin
                    merc

دیدگاه

با سلام
                      شما میتونید سیگنال خروجی از پورت سریال (پایه TXD) رو با یک فرکانس ثابت مثل 40کیلوهرتز مدوله کنید و با فرستنده مادون قرمز ارسال کنید، تو گیرنده هم از سنسور HS40 یا هر نوع دیگه ای استفاده کنید که این سنسور تو خودش فرکانس کریر رو حذف میکنه و نور مهتابی یا آفتاب هم روش تاثیر نمیذاره، خلاصه خروجی سنسور رو به پایه RXD میکروکنترلر متصل کنید و به راحتی بین دو میکرو ارتباط برقرار کنید.
                      تقدیر تقویم انسانهای عادی ، تغییر تدبیر انسانهای عالیست.

دیدگاه

اگه دوستان این کلمه را در help بیسیکام بنویسند توضیحات کاملی رو می بینند.RC5SEND
                        ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
                        http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

دیدگاه

سلام دوستان... کسی با کدویژن با استفاده از سنسور فرستنده rc5 وگیرنده tsop1238 ارتباط بین دو میکرو برقرار کرده البته من انجام دادم اما زمانی که عددی را ارسال میکنم گیرنده عدد دیگری دریافت میکنه هرچی نرخ ارسال 1200 تا 9600 تغییر میدم بازم جواب نمیده,من فرکانس 38 کیلو هرتز با تایمر خود میکرو فرستنده تنظیم کردم حتی تا برد 7 متر جواب میده امانویز داره
                          خواهش میکنم
                          اساتید هم کمک کنن...

دیدگاه

اگه در مجله ی نویز 8 صفحه 22 یه نگاه بندازی توضیحات کاملی برای این کار داده.
                            ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
                            http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

دیدگاه

آقا قضیه چیه الان ؟! :eek:
                              با کدویژن توضیح میدید که انقد طول و تفصیل داره ؟!!!
                              برای ارسال و دریافت دیتا با مادون قرمز توی بسکام پیشفرض پروتکل RC5 تعریف شده
                              خیلی راحت میتونید با یک پین از میکرو بفرستید و با یک پین هم دریافت کنید !
                              کلا 2 تا گیرنده نیازه (که اگه از این چشمی های پارس استفاده کنید بهتره چون فیلتر و تقویت کننده خودش داره) 2 تا هم فرستنده
                              جمعا از هر میکرو 2 پین گرفته میشه(مهم هم نیست که به کدوم پورت و پین وصل بشه !)
                              من نفهمیدم این تایمر و RXD/TXD یا PWM واسه چی بود !!!! oo: oo:
                              مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                              [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X