اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

avr در صنعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : avr در صنعت

نوشته اصلی توسط nex2004
    سلام دوستان یک سوال داشتم . من از یکی که plc بلد بود شنیدم که avr در صنعت کاربردی نداره :sad: . ایا این حرف درسته یانه با دلیل ممنون
    سلام به تاریخ پست اولی که گذاشتم نگاه کنین میبینین که مربوط به سال 86 میشه . با کلی تحقیق تونستم مداراتم رو طوری طراحی کنم که توی تابلو های برق نویز نگیره . کار عجیب ی هم انجام ندادم . فقط همین ای که دوستان گفتن . مثل قرار دادن خازن صد نانو در دوسر میکرو + یک خازن الکترولیت در حدود 10 تا 34 میکروفاراد . از رگولاتور 7805 استفاده کنین . هیچ وقت از منبع تغذیه سوییچینگ 5 ولت استفاده نکنین . اگه خواستین از منبع تغذیه سوییچینک استفاده کنین دوازده ولت شو بگیرین بعد برای میکرو از رگولاتور 7805 استفاده کنین .
    انجمن LABVIEW
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
    اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
    http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
      سلام به تاریخ پست اولی که گذاشتم نگاه کنین میبینین که مربوط به سال 86 میشه . با کلی تحقیق تونستم مداراتم رو طوری طراحی کنم که توی تابلو های برق نویز نگیره . کار عجیب ی هم انجام ندادم . فقط همین ای که دوستان گفتن . مثل قرار دادن خازن صد نانو در دوسر میکرو + یک خازن الکترولیت در حدود 10 تا 34 میکروفاراد . از رگولاتور 7805 استفاده کنین . هیچ وقت از منبع تغذیه سوییچینگ 5 ولت استفاده نکنین . اگه خواستین از منبع تغذیه سوییچینک استفاده کنین دوازده ولت شو بگیرین بعد برای میکرو از رگولاتور 7805 استفاده کنین .
      ممنون جناب nex2004
      سوال به طور کلی راجع به روش های نویز گیری در میکرهای avr و جدیدا arm هستش برای استفاده در محیط های پر نویز
      دوستمون راجع به فیلتر های ime توضیح ددن که منم هرچقدر توی اینترنت گشتم چیزی پییدا نکردم
      ایا این فیلتر نقش مهمی داره برای نویز گیری یا با همون خازن کارمون راه میفته؟چون میخوام هزینه مدارم به حداقل برسه
      و اینکه دیگه چه روش هایی پیشنهاد میدید که نویز رو به حداقل برسونه

دیدگاه

حقیقتش از این فیلتر ها استفاده نکردم . یک نکته ای که هستش اینه که شما مهمه که تابلویی که توش قراره برد تون قرار بگیره استاندارد رعایت شده باشه . به عنوان مثال کنتاکتورهای 24 ولت حتما نویزگیر داشته باشن . برای تغذیه مدارتون حتما از برق شهر و ترانس کاهنده استفاده کنین . تا میتونین از منبع تغذیه 24 ولت داخل تابلو استفاده نکنین چون این گونه منابع تغذیه معمولا به همه المان های تابلو وصل هستن مثل کنتاکتورهای 24 ولت . تاورلمپ ها . اینورتر ها و ... . یک چیزی بگم خیالتون راحت شه . من یک مدار اندازه گیری دمای کوره با AVR ساختم که الان حدود دو سال هستش که توی یک تابلو قرار داره که توی این تابلو نویز هم زیاده . و تاحالا مشکلی نداشته . پس با خیال راحت از AVR استفاه کنین . اگه از ARM استفاده می کنین که دیگه چه بهتر
        انجمن LABVIEW

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
          حقیقتش از این فیلتر ها استفاده نکردم . یک نکته ای که هستش اینه که شما مهمه که تابلویی که توش قراره برد تون قرار بگیره استاندارد رعایت شده باشه . به عنوان مثال کنتاکتورهای 24 ولت حتما نویزگیر داشته باشن . برای تغذیه مدارتون حتما از برق شهر و ترانس کاهنده استفاده کنین . تا میتونین از منبع تغذیه 24 ولت داخل تابلو استفاده نکنین چون این گونه منابع تغذیه معمولا به همه المان های تابلو وصل هستن مثل کنتاکتورهای 24 ولت . تاورلمپ ها . اینورتر ها و ... . یک چیزی بگم خیالتون راحت شه . من یک مدار اندازه گیری دمای کوره با AVR ساختم که الان حدود دو سال هستش که توی یک تابلو قرار داره که توی این تابلو نویز هم زیاده . و تاحالا مشکلی نداشته . پس با خیال راحت از AVR استفاه کنین . اگه از ARM استفاده می کنین که دیگه چه بهتر
          ممنون ببخشید سوالاتم زیاد شد
          ولی چطور باید نویز کنتاکتورها رو گرفت؟و برای اینکه توی تابلو استاندارد ها رعایت بشه دیگه باید چه معیار هایی رو در نظر گرفت؟
          باتشکر

دیدگاه

من خودم دیدم که در برد کنترل اسانسور از AVR استفاده شده بود
            دلیل منتشر شدن این گونه حرف ها ساده بودن این میکرو و همچنین عمومی شدن اون
            AVR برای کار های کنترلی ARM برای کار های پردازشی و جا هایی که به پردازش بالا نیاز هست استفاده میشه
            همه میکرو ها یک جوری صنعتی هستند
            برد کنترل اسانسور از اسانسور صنعتی تر و حساس تر سراغ دارید :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
              ممنون ببخشید سوالاتم زیاد شد
              ولی چطور باید نویز کنتاکتورها رو گرفت؟و برای اینکه توی تابلو استاندارد ها رعایت بشه دیگه باید چه معیار هایی رو در نظر گرفت؟
              باتشکر
              اکثر کنتاکتور های 24 ولت dc دیود و وریستور داخل خودشون به صورت ماژول دارند ولی اگه نداشتند خطرناک می شن . خطرناک به این دلیل که موقع قطع شدن کنتاکتور انرژی خودشون رو داخل مدار شما تخیلیه میکنن . برای این گونه کنتاکتورها که فاقد این هر گونه نویز گیر هستند از یک دیود به صورت معکوس و یک خازن 100 نانو استفاده کنین . ارت تابلو خیلی مهمه . بعضی از تابلوها ارت شون به اصطلاح مریض هستش به این معنی که که نه تنها باعث تخیله بار الکتریکی نمی شن بلکه خودشو عامل نویز هستن . که این علتش می تونه نویز سایر تجهیزات (در مراکز بزرگ صنعتی ) باشه .
              انجمن LABVIEW

دیدگاه

با سلام
                بنا به تمام دلایلی که دوستان گفتند و بخاطر نویزپذیر بودن میکرو کنترلرها و طراحی مدار و برنامه نویسی و .... دنگ و فنگ آنها زیاد است و لذا طراحان ایرانی بیشتر به سراغ PLC میروند که این مشکلات را کمتر دارد ، خرابی آن کمتر است ، حساسیت آن نسبت نویز و منبع تغذیه کمتر است و از همه مهمتر برنامه نویسی آن بسیار آسان تر از میکروها است .

دیدگاه

من شنیدم سری جدید Xmega علاوه بر قابلیت های صنعتی بیشتر نسبت به نویز هم از مقاومت بالاتری برخوردار هست کسی از دوستان از این میکرو در محیط صنعتی استفاده کرده؟
                  گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                  همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

[quote author=nimdar link=topic=6901.msg786081#msg786081 date=1461997460]
                    با سلام
                    بنا به تمام دلایلی که دوستان گفتند و بخاطر نویزپذیر بودن میکرو کنترلرها و طراحی مدار و برنامه نویسی و .... دنگ و فنگ آنها زیاد است و لذا طراحان ایرانی بیشتر به سراغ PLC میروند که این مشکلات را کمتر دارد ، خرابی آن کمتر است ، حساسیت آن نسبت نویز و منبع تغذیه کمتر است و از همه مهمتر برنامه نویسی آن بسیار آسان تر از میکروها است .

بله دوست حق با شماست . استفاده از PLC صنعتی تر و اسانتر هستش ولی به شرط اینکه مقرون به صرفه باشه . مثلا برای یک پروسه کوچیک مقرون به صرفه تر اینه که خودتون مدارتون رو طراحی کنین .
                    انجمن LABVIEW

دیدگاه

مشکل ما اینکه فک میکنم چون این خانواده توی پروژمون جواب نداده پس کلا avr اشغاله
                      Avr اشغال نیست. طرز فکر ما اشغاله

هدف تولیدavr برای صنعت هست.وگرنه از بیست سال تا الان میلیون ها از این avr نمیساختن
                      خیلی ها فکر میکنن که این تعداد رو ساختن که فقط ما ایرانی ها فقط توی دانشگاه ازش استفاده کنیم

هیچوقت نگین که چون یچیزی توی مدار من جواب نداد پس کلا خرابه

این قضیه دقیقا مثل کسایی هست که چون گوشی یا لپ تاپ فلان مارک دارن میگن باقیه مارک ها بده

دیدگاه

سلام.
                        8-9 سالی بود که با avr کار کردم.
                        واقعاً همین سری atmega بود که یه جورایی توی پیشرفت ناچیز بنده کمک کرد . (و همچنین کمک و راهنمایی دوستان)
                        زمانی که وارد کارهای صنعتی شدم هم با avr زیاد کار کردم. اوایل اذیت می کرد. اما ایراد از کارای من بود.
                        یکی از مهمترین درس های که یاد گرفتم این بود که به هیچ عنوان نباید پایه های میکرو رو مستقیماً درگیر کار کرد.
                        توی ورودی ها از optocopler استفاده کردم و در خروجی ها از بافر.
                        حتی برا روشن کردن یه led ناقابل هم از ترانزیستور استفاده میکنم. برا مبدل آنالوگ به دیجیتال هم تا جای ممکن از دیوایس خارجی.
                        اما جاهایی که avr دستمو می بست یکی توی محدودیت های برنامه نویسی (مخصوصاً نداشتن اولویت در وقفه ها) و دیگری نوزپذیری شدید نسبت به میدان مغناطیس بود که هرکاری کردم نتونستم حلش کنم.
                        مثلا برای کنترل دور یه ژنراتور حتی با سری xmega هم نشد نویز رو حل کرد.
                        این شد که از سری dspic استفاده کردم و با اولین تست جواب مثبت گرفتم.
                        دوستان اهل فن می دونن که ژنراتورها قویترین میدان مغناطیسی رو دارن. microchip واقعا روی این مسائل کار کرده و بستر بسیار مناسبی رو فراهم کرده.
                        در صنعت هم میشه از avr استفاده کرد. اما محیط میدانی یه چیز دیگس. لاقل من نتونستم اثر میدان و از بین ببرم. تمام ترفند های pcb، استفاده از جعبه آلومینیمی و ... هم کارگر نشد. الان 2 سالی هست که این speed control که با بستر can bus ساخته شده و روی بدنه ژنراتور چسبیده :eek: داره براحتی کار میکنه.
                        اینم بگم بنده برای pic هم لزومات avr رو رعایت میکنم چون این لزومات صرفا مربوط به AVR نیستند. بلکه لازمه هر طراحی حرفه ای هستند. طراحی هایی که هدف اصلیشون حفظ و حراست ار پروسسور دستگاههاست.
                        با تشکر
                        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام
                          من فقط تایپیک اولی روخوندم....
                          من که خودم plcکار می کنم باید بگم بیشتر جاها استفاده از avrخیلی بهتر وراحت تره....ارزون تر هم درمیاد....plcدنگ وفنگ زیادی داره....گرون هم هست....با چند تا ای سی vrمیشه کار یه plcرو انجام داد...که زمان بندی وقفه adcو.....خیلی چیز های راحت تری نسبت به plcداره...
                          همه اینا نظر خودم بود...
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-63
                            سلام.
                            8-9 سالی بود که با avr کار کردم.
                            واقعاً همین سری atmega بود که یه جورایی توی پیشرفت ناچیز بنده کمک کرد . (و همچنین کمک و راهنمایی دوستان)
                            زمانی که وارد کارهای صنعتی شدم هم با avr زیاد کار کردم. اوایل اذیت می کرد. اما ایراد از کارای من بود.
                            یکی از مهمترین درس های که یاد گرفتم این بود که به هیچ عنوان نباید پایه های میکرو رو مستقیماً درگیر کار کرد.
                            توی ورودی ها از optocopler استفاده کردم و در خروجی ها از بافر.
                            حتی برا روشن کردن یه led ناقابل هم از ترانزیستور استفاده میکنم. برا مبدل آنالوگ به دیجیتال هم تا جای ممکن از دیوایس خارجی.
                            اما جاهایی که avr دستمو می بست یکی توی محدودیت های برنامه نویسی (مخصوصاً نداشتن اولویت در وقفه ها) و دیگری نوزپذیری شدید نسبت به میدان مغناطیس بود که هرکاری کردم نتونستم حلش کنم.
                            مثلا برای کنترل دور یه ژنراتور حتی با سری xmega هم نشد نویز رو حل کرد.
                            این شد که از سری dspic استفاده کردم و با اولین تست جواب مثبت گرفتم.
                            دوستان اهل فن می دونن که ژنراتورها قویترین میدان مغناطیسی رو دارن. microchip واقعا روی این مسائل کار کرده و بستر بسیار مناسبی رو فراهم کرده.
                            در صنعت هم میشه از avr استفاده کرد. اما محیط میدانی یه چیز دیگس. لاقل من نتونستم اثر میدان و از بین ببرم. تمام ترفند های pcb، استفاده از جعبه آلومینیمی و ... هم کارگر نشد. الان 2 سالی هست که این speed control که با بستر can bus ساخته شده و روی بدنه ژنراتور چسبیده :eek: داره براحتی کار میکنه.
                            اینم بگم بنده برای pic هم لزومات avr رو رعایت میکنم چون این لزومات صرفا مربوط به AVR نیستند. بلکه لازمه هر طراحی حرفه ای هستند. طراحی هایی که هدف اصلیشون حفظ و حراست ار پروسسور دستگاههاست.
                            با تشکر
                            حالا دوستان منم سه تا سنسور دارم که دوتاش دیجیتال و یه دونش انالوگه
                            اگه نخوام مستقیم به میکرو بره باید چیکار کنم؟
                            البته بگم که فاصله سنسور ها تا خود میکرو حداکثر سه سانته و با سیم های شیلد دار به میکرو وصل شده که شیلد هم به زمین مدار وصله حالا بازم نیازه که سنسورها رو غیر مستقیم وصل کنم؟
                            ممنون

دیدگاه

البته بگم که فاصله سنسور ها تا خود میکرو حداکثر سه سانته و با سیم های شیلد دار به میکرو وصل شده که شیلد هم به زمین مدار وصله حالا بازم نیازه که سنسورها رو غیر مستقیم وصل کنم؟
                              اگه این سنسور ها بیرون از باکس شما قرار میگیره حتماً از دیوایس استفاده کن.
                              تشکر لازم نیست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X